تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 162 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1615

نام تاپيک: آموزش جامع و کامل حل مکعب روبیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

سریعترین رکورد رسمی (که توی مسابقات جهانی زده شده ) روبیک (3*3*3) دست Erik Akersdijk هلندی هست که توی 7.08 ثانیه زده.
    اما به طور غیر رسمی از این سریعتر هم زدن ، مثلا یه کلیپ دیدم یارو تو 6.62 ثانیه هم زده.
    جالبه بدونی که همون هلندیه رکورد روبیک (2*2*2) رو تو 0.90 ثانیه داره !
    غیر از 2در2 و 3در3
    توی 4در4 هم رکورد نجومی داره
    41.31 ثانیه
    این رکورد اصلا باور کردنی نیست

می تونید فیلم رکورد جهانی این اریک خان هلندی رو دانلود کنید.

Rubik_s cube official world record 7.08 Erik Akkersdijk.mp4
    6.46 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4x4 WR_s single 41.31 E.Akkersdijk .3gp

3.59 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (لینک ها رو توی web browser باز کنید)

2. 4 کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akbarahmadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من خودم را کشتم کمتر از دو دقیقه نمی تونم بزنم (3*3 ) آیا برای زدن زیر یک دقیقه اصولی را باید رعایت کنیم اگر هستم کسی لطف کند به صورت مرتب بگذارد تا من و دیگر دوستان بدانند سوال دوم این هست که این روش هایی که می فرمایید چطوری هست من دو روش بلد هستم و لی اسم هایش را نمی دانم یکی از بالا و از سفید شروع می شود و لایه لایه می آید پایین و در لایه سوم اول گوشه ها را مرتب می کند و بعد لبه های میانی را و یکی دیگر نیز از لایه زرد است (یعنی برعکس می گیرم ) بعد می چینم و اون هم لایه لایه است با این تفاوت که سفید که در زیر می باشد را اول تکمیل می کند متأسفانه من شماره اون آقا را که در شبکه سوم آمده اند را می خواهم یکی از دوستان بدهد چون من نمی تون پیام خصوصی فعلاً بدهم
    بازم از این تایپیک و دوستان متشکرم به امید موفقیت روز افزون
    با سلام
    اینجا کسی ما را تحویل نمی گیره همه می گن من فلان روش را می رم و دیگری میگه من هم فلان روش را بابا لطفاً به هم آموزش بدید یک صوابی ببرید متشکرم

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

دوستان عزیز ما درجهان برای کامل کردن روبیک چندین روش داریم :

1. روش اول : اسان ترین روش برای یادگیری روش صلیبی می با شد که در لاتین به ان روش (cross) می گویند. که افراد زیادی از این روش استفاده می کنند . که اگه خیلی توش حرفه ای باش رکورد تون نزدیک 00:50 ثانیه می یاد.

2. روش دوم : اسم این روش روش petrus می باشد که اینم رواج زیادی داره زمان تایین شده برای این روش نزدیک 00:30 ثانیه است.

3. اما روش سوم در این روش که فعلا با این روش یه هلندی رکورداره می با شه رکوردحل روبیک رو کاهش داده به نظر شما چقدر .... بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می کنید فقط یکمی باید حافظه داشته باشین تا بتونید نزدیک به 40 الگوریتم رو حفظ کنید که می دونم شما توانایشرو دارین .
    این روش به وسیله ی یه پرفسور به اسم جسیکا فردریک کشف شد که حداکثر زمان برای کامل کردن روبیک با این روش 00:17 ثانیه است . البته نفر اول جهان با سرعت دست بالایی داشته که تونسته تو 07:08 صدم ثانیه کاملش کنه ...... .
    Last edited by rubiker; 11-04-2010 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

سوپرکیوب مکعب روبیکی است که در آن، وضعیت چرخشی مکعب های وسطی نیز مهم است و باید در وضعیت صحیح قرار گیرد. معمولا یک علامت، این وضعیت صحیح اولیه را مشخص می کند.
    برای حل سوپرکیوب دو روش هست:
    - یکی اینکه همزمان با حل مکعب، در هرمرحله چرخش مکعب های وسطی نیز مد نظر قرار گیرد و اصلاح شود.
    - روش دیگر آنست که ابتدا مکعب را بدون در نظر گرفتن وسطی ها حل کنیم و در پایان با استفاده از دو الگوریتم خاص مکعب های وسطی را بچرخانیم.

6. این کاربر از rubiker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

نمی دونم چرا از وقتی با روبیک اشنا شدم شدیدا به بازی های فکری علاقه مند دم کسی میتونه چند تا بازی فکری دیگه به ما معرفی کنه یا کسی می دونه اسم درست این حلقه هایی که تو بازار هست و از تو هم در می ارن چیه . کلا اگه کسی چیزی در مورد بازی های فکر جز روبیک میدون یکمی واسه ما توضیح بده . (به جز بازی های فکری کامپیوتری)

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

با سلام
    اینجا کسی ما را تحویل نمی گیره همه می گن من فلان روش را می رم و دیگری میگه من هم فلان روش را بابا لطفاً به هم آموزش بدید یک صوابی ببرید متشکرم
    روش اولی که میگی روش لایه ایه اما دومی رو نفهمیدم که چی گفتی ولی فکر میکنم اونم همون لایه ای ولی از یه طرف دیگه شروع به حل می کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

dr.mc این سایته فیلتره کسه دیگه ای ادرس نداره که فیلتر نباشه یا اگه کسی خودش تو سیستم داره واسه ما اپ کنه

تا 3 ساعت پیش فیلتر نبود !!!
    فکر کنم یه سری از بچه ها دانلود کردن !!!
    الان فیلتره
    باشه یه جای دیگه آپلود می کنم

نمی دونم چرا از وقتی با روبیک اشنا شدم شدیدا به بازی های فکری علاقه مند دم کسی میتونه چند تا بازی فکری دیگه به ما معرفی کنه یا کسی می دونه اسم درست این حلقه هایی که تو بازار هست و از تو هم در می ارن چیه . کلا اگه کسی چیزی در مورد بازی های فکر جز روبیک میدون یکمی واسه ما توضیح بده . (به جز بازی های فکری کامپیوتری)
    اسم اون حلقه ها
    وایر پازله
    معروفه به گره های هوش
    من هر نوعی که توی بازار بودو امتحان کردم و دارم

اگه مثل من عاشق بازی های فکری هستی
    می تونی بری سراغ سری بازی های رانی پارک
    رانی پارک 7
    رانی پارک 11
    من رانی پارک 6 (گردونه ی هوش )
    رانی پارک 12
    و...
    رانی پارک هایی که برای گروه سنی جوان هست رو بهت پیشنهاد می کنم

البته بازی های زیاد دیگه ای هم هست
    مثل توپ هوش
    انواع مکعب روبیک غیر از 3در3
    و...
    سوپرکیوب مکعب روبیکی است که در آن، وضعیت چرخشی مکعب های وسطی نیز مهم است و باید در وضعیت صحیح قرار گیرد. معمولا یک علامت، این وضعیت صحیح اولیه را مشخص می کند.
    برای حل سوپرکیوب دو روش هست:
    - یکی اینکه همزمان با حل مکعب، در هرمرحله چرخش مکعب های وسطی نیز مد نظر قرار گیرد و اصلاح شود.
    - روش دیگر آنست که ابتدا مکعب را بدون در نظر گرفتن وسطی ها حل کنیم و در پایان با استفاده از دو الگوریتم خاص مکعب های وسطی را بچرخانیم.
    توی بازار مکعب هایی هست به قیمت 700 تومان
    نمی دونم دیدید یا نه

این مکعب ها هم عدد دارن
    هم رنگ

بیشتر حالت اسباب بازی و دارن
    ولی اگه بخواین با این روش ها حلش کنین فقط رنگ ها درست میشه و عدد ها با مراکز نمی خونه و وارونه در میاد
    یه ترفند دیگه داره

کسی کار کرده ؟
    rubiker عزیز
    فکر کنم شما کار کردید
    احتمالا کاربرد این سوپر کیوب با اسباب بازی داداش کوچولو من یکیه
    Last edited by Dr.mc; 11-04-2010 at 20:19.

9. این کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوستان اینجا مشهدی کسی نداریم؟
    دانشگاه فردوسی مشهد مسابقه گذاشته
    تا 24 فروردین ثبت نام میکنن و 26 هم فک کنم مسابقش هست.

مسابقات روبیک در روز ۵شنبه مورخ ۲۶/۱/۱۳۸۹ در دانشکده‌ی علوم ریاضی برگزار می‌شود. مسابقات در ۳ سطح زمانی مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می‌شود. شرکت کنندگان بنا به قوانین مسابقات می‌توانند ۳بار رکورد خود را ثبت نمایند و کمترین زمان ثبت شده، به عنوان رکورد هر فرد محسوب می‌شود.
    لذا از تمامی علاقه‌مندان با هر رکوردی که دارند؛ دعوت می‌شود تا در این مسابقات شرکت نمایند.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

مکعب روبیک برای نابینایان!!!!!!!!!!!!!!!

این یه حرف مطبوعاتی نیست که بخوام الکی شما رو جذب کنم. و همچنین منظورم اونایی نیستن که چشم بسته روبیک رو حل میکنن.
    بلکه منظورم دقیقا همونی هست که بالا نوشتم: مکعب روبیک برای نابینایان.

این مکعب از 6 وجه با مواد مختلف تشکیل شده است. این مواد که هر کدام یک سطح مکعب را می پوشانند شامل فلز، چوب، پارچه (منسوجات)، لاستیک (کائوچو)، پلاستیک و سنگ. مواد مختلف به افراد حس های مختلفی میدهد، که بنابراین نابیناین را قادر به بازی با روبیک می سازد. و در حال حاضر ما از این نمونه الهام های بسیاری گرفته ایم.

طراح روبیک نابینایان: ژیلانگ چن
    Last edited by rubiker; 11-04-2010 at 21:24.

12. این کاربر از rubiker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

دوستان عزیز ما درجهان برای کامل کردن روبیک چندین روش داریم :

1. روش اول : اسان ترین روش برای یادگیری روش صلیبی می با شد که در لاتین به ان روش (cross) می گویند. که افراد زیادی از این روش استفاده می کنند . که اگه خیلی توش حرفه ای باش رکوردتون نزدیک 00:50 ثانیه می یاد

2. روش دوم : اسم این روش روش (F2L) می باشد که اینم رواج زیادی داره زمان تایین شده برای این روش نزدیک 00:30 ثانیه است.

3. اما روش سوم در این روش که فعلا با این روش یه هلندی رکورداره می با شه رکوردحل روبیک رو کاهش داده به نظر شما چقدر .... بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می کنید فقط یکمی با ید حاقظه داشته باشین تا بتونید نزدیک به 40 الگوریتم رو حفظ کنید که می دونم شما توانایشرو دارین .
    این روش به وسیله ی یه پرفسور به اسم جسیکا فردریک کشف شد که حداکثر زمان برای کامل کردن روبیک با این روش 00:17 ثانیه است . البته نفر اول جهان با سرعت دست بالایی داشته که تونسته تو 07:08 صدم ثانیه کاملش کنه ...... .
    Rubiker عزیز روش F2L با روش جسیکا فردریچ هر دو تا یکی هستن !
    بعضی ها برای خلاصه به این روش میگن F2L .
    البته ما چند روش دیگه هم داریم :
    روش Roux ، Petrus ،Waterman و ... که هیچ کدوم به سرعت روش جسیکا فردریچ نمیرسه.

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

دوستان اینجا مشهدی کسی نداریم؟
    دانشگاه فردوسی مشهد مسابقه گذاشته
    تا 24 فروردین ثبت نام میکنن و 26 هم فک کنم مسابقش هست.

مسابقات روبیک در روز ۵شنبه مورخ ۲۶/۱/۱۳۸۹ در دانشکده‌ی علوم ریاضی برگزار می‌شود. مسابقات در ۳ سطح زمانی مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می‌شود. شرکت کنندگان بنا به قوانین مسابقات می‌توانند ۳بار رکورد خود را ثبت نمایند و کمترین زمان ثبت شده، به عنوان رکورد هر فرد محسوب می‌شود.
    لذا از تمامی علاقه‌مندان با هر رکوردی که دارند؛ دعوت می‌شود تا در این مسابقات شرکت نمایند.
    ای بابا ! اینجا ها یه دونه از این مسابقات نمیزارن ما بریم !
    می رفتیم یه رکورد خفن میزدیم.

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

غیر از 2در2 و 3در3
    توی 4در4 هم رکورد نجومی داره
    41.31 ثانیه
    این رکورد اصلا باور کردنی نیست
    آره ، اریک خیلی سرعت دست بالایی داره ، من همونطور که گفتم یه کلیپ دارم که یه پسره 3*3*3 رو 6.62 میزنه ولی من بازم فیلم این رو با فیلم اریک دیدم ، سرعت دست اریک خیلی بالاتره . اون پسره فقط یه کم خوش شانس تر بوده.

اما بزار بگم که رکورد 4*4 فقط یه مدت دست اریک بود اما الان توسط Dan Cohen آمرکایی زده شده.
    با این رکورد : 36.46
    Dan Cohen رکورد 5*5 رو هم تو 1.07.25 داره !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •