دوستان شنیدم این گوشی زیاد هنگ میکنه و خیلی بی کیفیته ضد حال خوردیم لطفآ بگید درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان شنیدم این گوشی زیاد هنگ میکنه و خیلی بی کیفیته ضد حال خوردیم لطفآ بگید درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان.شاید خندتون بگیره اما بلوتوث هایی که میاد داخل اینباکس چجوری ذخیره میشه؟من قبلا 5700 داشتم.از کاراییهای این گوشی زیاد سر در نمیارم ممنون.
سلام
بابا فرقی نداره که با 5700
اگه کلیپ یا آهنگه که وقتی باز میکنی بعد میبندیش ازت میپرسه ذخیره بشه که تو هم تایید میکنی.
اگرم یه وقت فایلی باشه که گوشیت نخونه و بخوای نگهش داری تو مموری کارت با استفاده از نرم افزار x-plor میشه البته همینم تو 5700 همینجور بود.
نابغه از کجا فهمیدی من این گوشی رو ندارم!من دارم استفادش می کنم این همه اطلاعات رو که از باد هوا بهتون نمی دم این چه حرفیه حالا ببین من توهم زدم یا خودت!!! منم نگفتم بحث خازنی کردی یا مقاومتی میگم عین سوالاتتت و عین یوزرت رو تو سایت موبایلستان دیدم.هر چی اونجا نوشتن اینجا هم دیکته شده! خواهشا دیگه از من سوال نفرمایید
عجب اخلاق تندی داری!
Last edited by Help118; 26-05-2010 at 23:37.
عزیزان و دوستان لطفآ کمک کنید کسی اطلاع داره سیستم عامل سیمبیان نوکیا و سونی اریکسون فرقشون چی هست و سیستم عامل آندروید و ویندوز موبایل و بهترین گزینه کدام هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
منم میخوام بدونم
یکی جواب بده![]()
مثل بقیه نوکیا ها نیاز نیست از توی inbox سیو کنی و خودش مستقیما توی فولدر receved توی فایل مننجر ذخیره میشه
+
آره هرچی میگردم گزینه سیو نداره و تو موزیکم نمیاد
سلام دوستان من بوجور دیفونه این گوشی شدم
البته الان آیفون دارم دیگه نمیخوامش . کلا من زود از یه گوشی خسته میشم حالا میخوام اینو بگیرم
نظره کلیتون چیه ؟؟ از لحاظ دوربین که از ویواز ضعیفتره
اونایی که دارن اینو ترجیح میدن یا ویوازو؟؟؟ ... اصلا از سونی اریکسون خوشم نمیاد اما این ویوازش طراحیش خیلی خوبه
یکم راهنماییم کنین
مرسی
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم و نظرات دوستان رو خوندم
در مورد هنگ کردن باید بگم که تا حالا این اتفاق برام نیوفتاده و فعلا داره کار میکنه
درسته که از نظر قیمت و بعضی از کارایی ها از ویواز ضعیفتره ولی به نظر من خیلی از ویواز بهتره حداقل برای من اینجوریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)