زدمش
ولي خداييش خيلي سخت بود يه اتك ميداد نصف hp ميرفت
البته فك كنم مشكل از اين بود كه خوب آپديتها رو انتخاب نكرده بودم
زدمش
ولي خداييش خيلي سخت بود يه اتك ميداد نصف hp ميرفت
البته فك كنم مشكل از اين بود كه خوب آپديتها رو انتخاب نكرده بودم
نه منظورم به شما نبودمیگم در کل معماهاش مثل خیلی بازیای دیگه آبکی نیست و جذابه مخصوصا معماهای بعدیش که با الهام از بازی Portal طراحی شده
![]()
خب بلاخره بازی به سلامتی تمام شد
یک نقد کوتاه و کاملآ شخصی از بازی :
به جرات میشه این بازی رو جزء بازیهای پازل محور و کاملآ فکری حساب کرد چون بسیاری از مراحل آخر بازی شما فقط و فقط به فکر و هوش خود باید تکیه کنید نه تکنیک و قدرت زیاد...بازی از همون مرحله اول کاملآ حال و هوای بازیهای هم کلاس خودش مثل gow و بعضآ من خیلی حرکات آکروبات بازیش شبیه به pop شبیه بود که این شباهت در مراحل پایانی بیشتر به چشم میاد.نکات جالب و عالیه این بازی که از نظر گیم پلی واقعآ کامش کرده بود اعم از شنا کردن زیر آب,پرشهای خوب و بلند و البته در بعضی مواقع کافی به نظر نمیرسید(نظر شخصی) و همینطور گرفتن لبه های دیوار و شلیک و پرتاب انواع سلاح ها,امکان استفاده از اسب در قسمتهایی که اگر قرار بود پیاده همون مسیر رو طی کنید گیمر رو به کلی خسته و کلافه می کرد و با این حال این امتیازات بازی رو کاملآ از این نظر غنی و کامل ساخته بود.گرافیک بازی از منظر یک سوم شخص قابل قبول بود و میشه گفت بین ضعیف و عالی قرار داشت.گیم پلی خوب و روون بازی تکمیل کننده انتظارات گیمر از این سبک بازیهاست که به واقع من نقصی ندیدم(پرشهای کوتاه کمی دور از انتظار بود).داستان بازی به نوعی حماسی و جنگاوری همراه با خشونت زیاد رو نشون میداد و استفاده از این شخصیتها در بازی کاملآ برگ برنده ای برای پیشرفت بازی بوده.شما در بسیاری از مراحل بازی نیاز به دوئل کردن با مانسترها و دشمنان خودتون رو دارید(رو در رو)...نوع پوشش زره و لباس و همینطور چهره خشن horseman یا همون war که شما در تمام مدت بازی وظیفه کنترل کردنش رو داشتین از نظر من فوق العاده جذاب و همراه با تداعی کردن خشونت رو نشون میداد که یکی از مهمترین نکات یک بازی خوب به حساب میاد.صداگذاری شخصیتها و محیط بازی کاملآ یکنواخت با داستان بازی بکار گرفته شده و مراحلی که باید آدرنالین خونتون بزنه بالا دقیقآ موزیک و صداهایی رو میشنوید که باید بشنوید.صدای شخصیت horseman بهترین نوع صدایی هست که تا به حال روی یک شخصیت از بازیهای کامپیوتری شنیده بودم!
اما نقطه ضعفهای بازی:
دموی اول بازی که نمونه اون رو در بازی pop (نسخه آخر) رو دیده بودیم که چه انیمیشن قوی و عالی کار شده بود...متاسفانه بنا به دلایلی که فقط خود سازنده بازی میدونه دیگه تا آخر بازی ازش خبری نیست و گویی با این کار قصد داشتن گیمر رو تشویق به ادامه بازی کنن تا بلکه داستان بازی رو به روایت انیمیشن نظاره کنه که این عمل فقط سیاست حرفه ایه سازنده رو میرسونه.
پستی و بلندیهای مراحل بازی خیلی زیاد به چشم میومد به طوری که شما 3 ساعت از بازی رو فقط خشونت و نبرد با دشمنان و 3 ساعت بعد فقط فکر بر روی پازلهای بازی!
نمرات شخصی من به بازی بعد از پایان :
گیم پلی:8/10
گرافیک:7/10
داستان پردازی:8/10
صدا گذاری:9/10
*این نقد کاملآ شخص بود*
با تشکر
بچه ها کمک.......................
وقتی میرم تو بازی دوربین یک سره می چرخه؟؟؟؟
کسی این مشکل رو داشته؟؟؟
خیلی گلابی بود کهمن تو 11 ثانیه ترکوندمش.
همون.احتمالا آپدیتهاتو بد انتخاب کرده بودی.همش جون برداشتی.
من دیگه کم کم دارم شک می کنم .
آقا من فکر کنم این نسخه ی کامپیوترش یه چیز دیگست .
والا ما اون موقع که بازی کردیم کلا 2 زار فسفر هم نسوزوندیم ، آخه این کجاش فکریه ؟
من هم این مشکل لعنتی رو داشتم این کارارو بکن
بعد گیم پد اگه داری در بیار دوباره بدون گیم پد برو برای من این جوری حل شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Senator_Offline; 05-10-2010 at 21:56.
منم یه کم دیگه جلو رفتم (حدود چهار ساعت)یعنی واقعا بازی قشنگیه مخصوصا برای ما pc بازیها که توی این پلتفرم جای بازیهایی نظیر god of war واقعا خالیه...یعنی اینجوری بگم توی این بازی رو واقعا میشه pc's god of wars دونست!!..مخصوصا اینکه تنوع توی اسلحه ها و قدرتها وکمبوهای این بازی واقعا عالیه و گیمر در طول بازی واقعا از اکشن وکمبوهای این بازی خسته نمیشه
خلاصه از دستش ندید که ضرر میکنید
فقط یه چیز گفته باشم از من میشنوید این بازی رو روی درجه easy شروع کنید!!........پشیمون نمیشید![]()
من دارم رو درجه سختیه هارد بازیش میکنم.اشکم دراومده(شوخی).خیلی راحته
خوش به حالتون من تو نصبش موندم نصب نمی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)