تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 49 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 484

نام تاپيک: IGI 2: Covert Strike

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آبجکتیو 6 در مرحله ی9 چطور کامل میشود؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم !!! ممکنه لطف کنی و بگی این مرحله 9 کدوم هست و objective ششم چی بود که توش گیر کردی ؟؟

حدس میزنم (( البته مطمئن نیستم !!!!)) که چیزی که شما میگی همون مرحله آخر بازی (( پرتاب موشک چینی به فضا که شما باید جلوی پرتابشو بگیرید )) باشه !!!

با فرض اینکه اون مرحله رو میگی (( که احتمال میدم منظورت همون مرحله آخر بازی باشه )) بعد از کنار زدن پلهای منتهی به موشک و کشتن تمام سرباز های محوطه به ساختمون کنار موشک میری (( همونی که یه اتاقک کوچولو با یه سرباز داخلشه )) و بعد از وارد شدن و کشتن ده دوازده نفر که با آسانسور به محیط ایستگاه فرماندهی (( همون ساختمونی که داخلش میشی )) میان باید موتور های موشک رو فعال کنی و در نهایت دکمه پرتاب موشک رو فشار بدی که در اینجا بازی تموم میشه !!!!!
    تو این یه تیکه آخر سه تا دکمه تو اتاق فرماندهی موشک هست که یکیش کنار راهروی ورودی و گوشه دیوار هست و دوتای دیگه کنار دکمه ها و کامپیوتر های دیگه !!!
    هر سه تا رو باید فشار بدی و آخرین دکمه هست که موشک بدون سربشین رو میفرسته فضا !!

امیدوارم درست توضیح داده باشم و تو فهمیدن اینکه کدوم مرحله بازی مورد نظرت بود اشتباه نکرده باشم !!

موفق باشی

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

دوست عزیزم !!! ممکنه لطف کنی و بگی این مرحله 9 کدوم هست و objective ششم چی بود که توش گیر کردی ؟؟

حدس میزنم (( البته مطمئن نیستم !!!!)) که چیزی که شما میگی همون مرحله آخر بازی (( پرتاب موشک چینی به فضا که شما باید جلوی پرتابشو بگیرید )) باشه !!!

با فرض اینکه اون مرحله رو میگی (( که احتمال میدم منظورت همون مرحله آخر بازی باشه )) بعد از کنار زدن پلهای منتهی به موشک و کشتن تمام سرباز های محوطه به ساختمون کنار موشک میری (( همونی که یه اتاقک کوچولو با یه سرباز داخلشه )) و بعد از وارد شدن و کشتن ده دوازده نفر که با آسانسور به محیط ایستگاه فرماندهی (( همون ساختمونی که داخلش میشی )) میان باید موتور های موشک رو فعال کنی و در نهایت دکمه پرتاب موشک رو فشار بدی که در اینجا بازی تموم میشه !!!!!
    تو این یه تیکه آخر سه تا دکمه تو اتاق فرماندهی موشک هست که یکیش کنار راهروی ورودی و گوشه دیوار هست و دوتای دیگه کنار دکمه ها و کامپیوتر های دیگه !!!
    هر سه تا رو باید فشار بدی و آخرین دکمه هست که موشک بدون سربشین رو میفرسته فضا !!

امیدوارم درست توضیح داده باشم و تو فهمیدن اینکه کدوم مرحله بازی مورد نظرت بود اشتباه نکرده باشم !!

موفق باشی
    ايني كه شما گفتي مال مرحله 19 هست
    شما تمام آبجكتها رو انجام ميدي بعد اون يارو كه زنداني هست رو كه ديدي بايد مسير رو تا بيرون براش باز كني يعني يه درب هست كه بالاش مسلسلخودكار هست اونو بايد قفلش رو باز كني بعد روبروي همون مسلسل يهدرب هست اونو هم باز كني دوتا درب هاي خروجي قلعه روهم باز كني بعد بري پشت بام درب خروجيقلعه و منتظر بموني تا اون يارو بياد بيرون و سوار كاميون بشه بعدمرحله تموم ميشه

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون مرحله اي كه جلوي موشك رو ميگيري
    بايد مرحله 13 يا 14 باشه

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون مرحله اي كه جلوي موشك رو ميگيري
    بايد مرحله 13 يا 14 باشه
    نه عزیز !!!
    هم من اشتباه حدس زدم هم شما!!! (( البته فکر هم میکردم که اشتباه حدس بزنم چون آخرین بار این بازی رو هشت ماه پیش بازی کردم !!!))
    ولی به هر حال اون چیزی که من نوشتم مال مرحله آخر بود (( مرحله 19 ))!!! و اون چیزی که دوستمون میخواست مال اون مرحله ای بود که باید با اون یارو عینکیه از زندان فرار کنند !!!!!
    بی خیال.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

7 igi2

سلام به همه.
    آقا من تو مرحله 14 island assultگير كردم. هرسه قسمتو كامل ميكنم ولي بازي تموم نمي شه.

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت از هر سه قسمت چیه
    یه توضیح کاملتری از مرحله بده

داره خودمونی میشه zizoo_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من اخرین بار خیلی وقت پیش تمومش کردم
    فکر کنم 18 مرحله داشت

در آغاز فعالیت ©HMD ¤ @ZIMI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    يه بازي توپي رهنمائي كنيد
    تشكر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام به همه.
    آقا من تو مرحله 14 island assultگير كردم. هرسه قسمتو كامل ميكنم ولي بازي تموم نمي شه.
    مطمئني كه هر 3 ماموريت را تموم ميكني؟
    موقع تموم كردن ماموريت سوم اتوماتيك مرحله تموم شده و به بعدي ميره
    ماموريت مرحله 3 هم داخل همون ساختمون هست
    طبق عكس:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •