آبجکتیو 6 در مرحله ی9 چطور کامل میشود؟
آبجکتیو 6 در مرحله ی9 چطور کامل میشود؟
دوست عزیزم !!!ممکنه لطف کنی و بگی این مرحله 9 کدوم هست و objective ششم چی بود که توش گیر کردی ؟؟
حدس میزنم (( البته مطمئن نیستم !!!!)) که چیزی که شما میگی همون مرحله آخر بازی (( پرتاب موشک چینی به فضا که شما باید جلوی پرتابشو بگیرید )) باشه !!!
با فرض اینکه اون مرحله رو میگی (( که احتمال میدم منظورت همون مرحله آخر بازی باشه )) بعد از کنار زدن پلهای منتهی به موشک و کشتن تمام سرباز های محوطه به ساختمون کنار موشک میری (( همونی که یه اتاقک کوچولو با یه سرباز داخلشه )) و بعد از وارد شدن و کشتن ده دوازده نفر که با آسانسور به محیط ایستگاه فرماندهی (( همون ساختمونی که داخلش میشی )) میان باید موتور های موشک رو فعال کنی و در نهایت دکمه پرتاب موشک رو فشار بدی که در اینجا بازی تموم میشه !!!!!
تو این یه تیکه آخر سه تا دکمه تو اتاق فرماندهی موشک هست که یکیش کنار راهروی ورودی و گوشه دیوار هست و دوتای دیگه کنار دکمه ها و کامپیوتر های دیگه !!!
هر سه تا رو باید فشار بدی و آخرین دکمه هست که موشک بدون سربشین رو میفرسته فضا !!
امیدوارم درست توضیح داده باشم و تو فهمیدن اینکه کدوم مرحله بازی مورد نظرت بود اشتباه نکرده باشم !!
موفق باشی
ايني كه شما گفتي مال مرحله 19 هست
شما تمام آبجكتها رو انجام ميدي بعد اون يارو كه زنداني هست رو كه ديدي بايد مسير رو تا بيرون براش باز كني يعني يه درب هست كه بالاش مسلسلخودكار هست اونو بايد قفلش رو باز كني بعد روبروي همون مسلسل يهدرب هست اونو هم باز كني دوتا درب هاي خروجي قلعه روهم باز كني بعد بري پشت بام درب خروجيقلعه و منتظر بموني تا اون يارو بياد بيرون و سوار كاميون بشه بعدمرحله تموم ميشهآبجکتیو 6 در مرحله ی9 چطور کامل میشود؟![]()
اون مرحله اي كه جلوي موشك رو ميگيري
بايد مرحله 13 يا 14 باشه
نه عزیز !!!
هم من اشتباه حدس زدم هم شما!!!(( البته فکر هم میکردم که اشتباه حدس بزنم چون آخرین بار این بازی رو هشت ماه پیش بازی کردم !!!
))
ولی به هر حال اون چیزی که من نوشتم مال مرحله آخر بود (( مرحله 19 ))!!! و اون چیزی که دوستمون میخواست مال اون مرحله ای بود که باید با اون یارو عینکیه از زندان فرار کنند !!!!!
بی خیال.....
سلام به همه.
آقا من تو مرحله 14 island assultگير كردم. هرسه قسمتو كامل ميكنم ولي بازي تموم نمي شه.
منظورت از هر سه قسمت چیه
یه توضیح کاملتری از مرحله بده
من اخرین بار خیلی وقت پیش تمومش کردم
فکر کنم 18 مرحله داشت
مطمئني كه هر 3 ماموريت را تموم ميكني؟
موقع تموم كردن ماموريت سوم اتوماتيك مرحله تموم شده و به بعدي ميره
ماموريت مرحله 3 هم داخل همون ساختمون هست
طبق عكس:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)