سلام
تلوزیون های led سری 7 به هیچ عنوان نمیتونن فیلمهای سه بعدی رو پخش کنن؟
سلام
تلوزیون های led سری 7 به هیچ عنوان نمیتونن فیلمهای سه بعدی رو پخش کنن؟
کسی خبر نداره سری c سامسونگ کی قراره توزیع بشه؟ دو ماه امروز و فردا میکنن!
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
بانه کی داره شماره تلفن رو لطف کن!؟![]()
سری c همه مدل هاش اومده.دقیقآدرس نمایندگی یادم نیست ولی حدودا توی جمهوری یخورده قبل از علاالدین یه نمایندگی ال جی بزرگ نبش یه خیابون هست که ال ای دی سه بعدی هم آورده و تست هم می کنه،دقیقا کنار اون یه نمایندگی بزرگ سامسونگ که من اونجا همه مدل هارو دیدم.
آره 3D LG برای نمایش بود ولی همون نمایشگاه بزرگ سره نبش سامسونگ من رفتم تنها مدلهای C که داشت همونایی بود که قبلاً هم بود یعنی LEDهای C6200 و C6900 و LCDهای C5xx مدل دیگهای C نبود.
توی نمایندگی کناری ال جی باید میرفتی نه اون نمایندگی سامسونگ که سر نبش هستش.البته من یادم نیست چه مدل هایی داشت فقط یادمه فروشنده می گفت ما تمام مدل های 2010 سامسونگ رو داریم.(یوقت نری ببینی نداره بیای منو بزنی)![]()
دوستان با این همه موضوع و نکات واقعا آدم سردرگم میشه چی بگیره و...
1-شما 1ال سی دی یا ال ای دی (یا پلاسما) تا سقف 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟ و یکی هم تا سقف 500تومن
واسه ps3 میخوام.از 32 اینچم بالاتر نباشه.(حالا پلاسما بالاتر بود عیبی نداره)
مرسی
2-در ضمن این مانیتور ال سی دی ها جریانشون چیه؟مشخصاتی مشابه با پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) دارن ولی قیمتشون تقریبا نصف پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) است؟
جدیدا هم که رو مانیتور ها= تی وی-اچ دی ام آی و... است
Last edited by aminbritney; 28-05-2010 at 13:42.
من هر جا رفتم(البته به غیر از جایی که آدرس دادی)وc6900 c550 , 6200 داشتن از c650 , c630 خبری نبود
سلام به همه دوستان عزیز یک سوال خیلی مهم برای من پیش اومد من تصویر z1 رو با تمامی مدلهای سونی مقایسه کردم از پایین ترین تا بالا ترین مدل متاسفانه z1 خیلی ضعیف بود در تمامی موارد رنگ وضوح نمایش جزئیات تصویر خیلی تصویرش مات بود نسبت به سونی اصلا با X سونی که نمی شد مقایسه کرد مثلا مدل مثل EX500 رو هوا سر بود ! تو تمام شرایط مقایسه کردم کاملا تاریک کاملا روشن وقتی این تصویر رو دیدیم یکم ناراحت شدم چون برای یکی از بهترین دوستام هم پیشنهاد داده بودم ! باور می کنید مدل پایینی مثل BX400 هم کیفیت تصویرش از Z1 سر بود تا جای که به نمایندگی زنگ زدم اون هم نتونست راهنمایی کنه و من اصلا قانع نشدم ! واقعا تصویر ضعیفی داشت !
جفتشون از سورس یکسان استفاده کرده بودن؟
جفتشون یک فیلم رو نمایش میدادن؟
جفتشون توی یک شرایط از نظر تنظیمات بودن؟
سلام به دوستان
ميخوام lcd يا led بخرم 46 اينچ تا حد 3.5 ميليون
اما اصلا نميدونم چه مدل و برندي
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)