این بازیه هم جالبه هم مضخرف......نمیدونم چرا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازیه هم جالبه هم مضخرف......نمیدونم چرا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pes 2011 واقعا بد بود و دور از انتظار . 2010 خوب بود و انتظار میرفت 2011 بهتر بشه که نشد .
جالبه ولی کنترلش با ماوس سخته!جز بازیاییه که منو راضی نکرد![]()
FIFA Manager 9-10-11 تنها تفاوت اینها با FIFA Manager 8 آپدیت شدن بازیکنا و عوض شدن تم منوها بود
Mass Effect اصلا نتونستم بفهمم چه ربطی به RPG داره . بیشتر یه Adventure بود که میشد راههای مختلفی رو رفت و تصمیمات رو روند بازی تاثیر داشت
WOW : به نظر من فقط به درد کسی میخوره که ندونه چه جوری وقتشو تلف کنه. شدیدا معتاد کننده و عمیقا بی محتوا . به درد پیرمردای بازنشسته میخوره صبح تا شب بیفتن دنبال فلان ITEM SET
Two Worlds 2 : به درد بازی سازایی میخوره که میخوان یه بازی در حال آزمایش با مقادیر بسیار بالا باگ رو ببینن. واقعا حیف از این همه مکانیزم زیبا (مخصوصا مکانیزم جدید جادوها با کارت ) که فدای 2-3 ماه زودتر اومدن بازی شد . حیف
MAFIA 2 : بازی زیبایی که میشد روش بیشتر کار کرد و از سبک Arcade بیرونش اورد
Ruse : باز هم ایده زیبا و کم کاری شرکت سازنده در ساختن مدل های زیبا . کی میشه بازی سازا یاد بگیرن مثل Blizzard کار رو تمام و کمال عرضه کنن هر چقدر هم دیر بشه
سعی کردم بازیهایی رو بگم که واسه نسل اخیره.
در ادامه به چند تا بازی که اصلا انتظار نداشتم به این خوبی باشن رو هم نام میبرم:
1- گرشاسب
2-Amnesia The Dark Descent
3- Mount & Blade : Warband
fallout - new vegas
برای سال 2010 اون بازی هایی که یادم میاد رو میگم . بیشتر بازی هایی هستن که در حد انتظاری که داشتم نبودن:
Alpha Protocol: فکر می کردم یه Splinter Cell جدید قراره بیاد که نوآوری هم زیاد داره ولی اصل در حد انتظار نبود
Command & Conquer 4 : یکی از بازی های بزرگ شکست خورده پارسال بود. واقعا ضعیف بودش. شماره 3 اون چی بود این چی شد!
PES 2011 : برای کسی مثل من که هر سال کلی از وقت خودشو برای PES می ذاشت این بازی اصلا راضی کننده نبود. یه زمانی حتی یه جوری شده بود که امکان نداشت من روزی PES بازی نکنم! ولی وقتی اینو بازی کردم بعد از چند هفته فهمیدم بازی پر از ایراده و اصلا ارزش نداره این همه براش وقت بذارم. وقتی با میلان شروع می کنم و فقط توی یه فصل بازیکنانی مثل رونالدو ، رونی ، جرارد ، اینیستا ، آلوز ، پیکه و .... رو می خرم و در عرض یه سال تیمم منتخب جهان میشه دیگه نمی دونم چه ارزشی داره بازیو برم! جالبه هر سال هم بازیو می خوان به کلی تغییر بدن و مثلا منوهای بازی رو خیلی تغییر میدن که خودشون هم نمی دونن چی بشه. واقعا بازی برای من نا امید کننده بود. اونایی که اینارو نادیده می گیرن دارن خودشون رو گول می زننن....
کسی که حتی این بازیو کاندید بهترین بازی ورزشی سال بدونه یعنی یا دقیق نمی دونه بازی کامپیوتری فوتبال چیه یا بازی های آرکید رو خیلی دوس داره یا تعصب الکی پیدا کرده و واقعیت رو در نظر نمی گیره
Lost Planet 2: فقط گرافیک بازی خیلی خوب بود وگرنه در بقیه چیز ها در حد یه بازی خوب نبود. مثلا قرار بود جزو بهترین بازی های سال باشه ولی اصلا اینطوری نشد و نسبت به شماره یک اون هم پیشرفت نداشت و ضعیفتر بود
Mafia 2
Halo Reach
1- cc4 که فکر کنم بدترین بازی استراتژی عمرم رو باهاش تجربه کردم.حتی از نسخه موبایلش هم مزخرف تر درومد.برعکس cc3 که هنوزم که هنوزه رو سیستمم نصبه.
2- resident evil:5 که فقط داستانش به نظرم خوب بود و خود بازی غیر قابل تحمل
3- lost planet 2 که هنوزم نفهمیدم داستان بازی از چه قرار بوده!
4- mafia 2 که فکر کنم کسایی که شماره 1 این رو رفته بودن ناامید شدن.
stronghold3
اصلا انتضار یه همچین بازی ضعیفی نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)