این فایل معروف KB991033 رو سیتم من اتوماتیک دانلود شده،با این Windows.7.Loader ها حذف میشه یا باید ویندوز عوض کنم؟
این فایل معروف KB991033 رو سیتم من اتوماتیک دانلود شده،با این Windows.7.Loader ها حذف میشه یا باید ویندوز عوض کنم؟
مال من هم این فایل دانلود شده و با یکی ورژن قبلی تاپیک قبل به راحتی ویندوزم رو اکتیو کردم و مشکلی هم ندارم.
شاد باشید![]()
من دانلود کردم این کرک آخری رو ،یه فایل HTML است،چکارش باید بکنم؟! به پست های قبلی هم یه نگاهی انداختم،چیزی نبود(راهنمایی ...)کمک می کنید؟
گاهی اتفاق می افته که انجام نمیشه و بهترین کار اینکه از کرک های wat استفاده کنید.
درسته، با RemoveWAT ورژن 2.2.4.0 حل شد.(بقیه ورژن ها مشکل دارن ظاهرا) البته این کرک رو هم کسی از دوستان راهنمایی نکرد که امتحانش کنم(نحوه استفاده فایل HTML)
آقا راستی این RemoveWAT ها سرعت دستگاه رو پایین میارن؟افتضاح شده سیستم.آنتی ویروسم هم آپدیته(نود 32 دارم)
Windows.7.Loader.v1.8.7-DAZ
Size : 5.97 MB
NFO : TinyPaste.com/86321
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows 7 Loader v1.8.8 By.DAZ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVersion 1.8.8 changes (07/16/2010):
* Added 8-bit SLIC checksum verification
* Added a new custom application icon (Thanks to Logie)
* Added a new GRLDR version (Fixes custom menu loading, just be sure to call your menu usermenu.lst)
* Improved ASUS system profiling
* Fixed a bug that prevented people upgrading from version 1.7.x to 1.8.4 or newer
Windows.Loader.v1.9-DAZ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کدوم این کرک ها واسه win7 64bit ultimate کار میکنن؟ چندتا داشتم ولی کار نکردن......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)