ههههه !!! همون مشكلي كه براي اون رفيقمون كه مي خواست بازي هاي Free انلاين رو بزنه بوجود اومده !!! حاجي نصف بستت باك شده !!! D:
ههههه !!! همون مشكلي كه براي اون رفيقمون كه مي خواست بازي هاي Free انلاين رو بزنه بوجود اومده !!! حاجي نصف بستت باك شده !!! D:
اشتباهي جند تا بيغام بشت سر هم زدم !!! به عنوان اسبمر بنم كرد !!! نامرد عمه *** D: البته توي سرور هاي ديكه مي تونم برم ! D: !!! نمي دونم حالا مدت زمانش جقدره !
ای بر پدرش لعنت!
بابا 3 بار تا به حال دوباره تایپ کردم
دیگه آپدیت نمیکنمش
با این فرومشون!
چی کار کردی؟!×!!@$$%
داریوش اسمترو اد کردم
الان چجوری با هم تو یه سرور بریم ؟
Enter رو جند بار فشار دادم .... هي بيغام خالي فرستاد :| البته ادمين نبود ... معلوم بود كه يه ماشينه ... توي سرور هايي هم كه ping بالاست احتمالا يه ماشينه كه فوري اونايي كه Ping بالايي رو دارن به صورت اوتوماتيك كيك ميكنه !!!
اي بابا داريوش تو مي دوني مشكل كد بالا جيه ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين بازي خيلي بازيه خوبيه !!! من خودم بازي مي كنم به شما هم توصيه مي كنم بازي كنين !!!!
اره این که تابلوست
قرار نیست GM شبانه روز بیاد پینگ افراد رو چک کنه واسه کیفیت بازی این کد رو نوشتن
ولی خوب این دوستان هکر ما هم هر کی رو میبنن قویه سریع به نحوی ds میکنن نمیدونم چجوری ولی خیلی نامردیه !!!
اين اروره جيه ديكه ؟؟؟ :| وقتي مي خوام وارد بازي بشم اين ارور رو بهم ميده :|
![]()
نمي دونم جش بود ولي درست شد !!![]()
باید منم اون موقع آنلاین باشم + سرور هم جا داشته باشه تو قسمته فریندز روم دو تا کلیک کنی میاره
punk buster داره
یه نرم افزاره موجودایی مثله تو رو درو میکنه
نه اینم خنگه
ازش غافل شی دو دقیقه کدها رو همچین به هم میریزه که نفهمی از کجا خوردی!×!!
تو فروم نمیشه
رنگ هایی که تعریف شده رو میشناسه
از طرفی با RGB هم کار نکن
hex الان متداوله
مثلا:
#000000 میشه سیاه
نه جانم از این خبرها هم نیست
کشکی که نیست
هر کی میتونست هر کی رو دعوت کنه یا بندازه بیرون که دیگه هیچ!
یاهو مسنجر که نیس
سرعتت احتمالا کم بوده کانفیگ رو نتونسته بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)