تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 432 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شرکت 14608 داوطلب در آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی در کرج

کرج - خبرگزاری مهر: 14 هزار و 608 نفر از داوطلبان کرجی امروز در آزمون دوره های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع عملی کاربردی شرکت کردند. کارشناس مسئول سنجش و ارزیابی تحصیلی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج در حاشیه برگزاری این آزمون در این ناحیه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: امروز در دو شیفت از ساعت 8 تا 11 و 15 دقیقه و 15 و 30 تا 17 و 20 دقیقه داوطلبان کرجی در حوزه های مختلف نواحی چهارگانه آموزش و پرورش کرج در این آزمون شرکت کردند.
    احمد کمال زارع افزود: در مقطع کارشناسی در این شهرستان دو هزار و 833 خانم در آموزش و پرورش ناحیه سه و چهار هزار و 643 آقا در ناحیه چهار کرج آزمون دادند.
    این مسئول خاطرنشان کرد: در مجموع در مقطع کاردانی آزمون این دانشگاه، سه هزار و 29 خانم در ناحیه دو و چهار هزار و 103 آقا در آموزش و پرورش ناحیه یک این شهرستان در آزمون شرکت کردند.
    وی بیان داشت: آموزش و پرورش ناحیه چهار متولی توزیع کارت آقایان و آموزش و پرورش ناحیه سه کرج متولی توزیع کارت ورود به جلسه خانم ها بودند.
    کارشناس مسئول سنجش و ارزیابی تحصیلی آموزش و پرورش ناحیه 1 کرج عنوان کرد: داوطلبان مستقر در حوزه های آموزش و پرورش در رشته های صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر آزمون دادند.
    کمال زارع متذکر شد: 15 حوزه امتحانی برای برگزاری این آزمون در آموزش و پرورش ناحیه کرج در نظر گرفته شد که در هر حوزه بیش از 250 داوطلب حضور داشتند.
    شهرستان کرج بیش از دو میلیون نفر جمعیت دارد که 430 هزار نفر از آنان را دانش آموزان تشکیل می دهند.

2. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دانشکده علمی کاربردی سیرجان گشایش یافت

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون جهاد دانشگاهی از راه اندازی دانشکده علمی و کاربردی سیرجان با 150دانشجو خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، عبدالحمید احمدی شب گذشته در مراسم بهره برداری مرکز آموزشی علمی کاربردی در سیرجان گفت: در حال حاضر 40مرکز علمی و کاربردی در سراسر کشور فعالیت می کنند و نقش مهمی در تربیت نیروی متخصص در کشور برعهده دارند.
    وی تصریح کرد: در این مراکز 25هزار دانشجو در 70رشته در مقاطع تحصیلی مختلف در حال تحصیل هستند.
    وی گفت: دانشکده علمی کاربردی در سیرجان با 150دانشجو درحال حاضر و در فضایی برابر 3هزار متر مربع ایجاد شده است.
    احمدی افزود: در این دانشکده رشته های معماری، "it " و نرم افزار وجود دارد و تا پایان سال جاری نیز رشته های حسابداری صنعتی، فن آوری اطلاعات و ارتباطات و علوم قضایی راه اندازی و 150دانشجو در این رشته ها پذیرش می شوند.

4. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جزئيات آزمون جامع و ارزيابي حرفه‌اي پودماني اعلام شد

خبرگزاري فارس:معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي جزئيات آزمون جامع و ارزيابي حرفه‌اي پودماني را اعلام كرد.

عبدالله افشار در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اين‌كه آزمون جامع و ارزيابي حرفه‌اي پودماني در روز جمعه 16 اسفند برگزار مي‌شود، افزود: داوطلبان رشته‌هاي ساز جهاني و ساز ايراني بايد حداقل در آزمون يك درس تستي شركت كنند.
    وي با تأكيد بر اين‌كه آزمون درس تصويرسازي 2 رشته گرافيك و تمام دروس رشته نقاشي ايراني به صورت تستي برگزار مي‌شود، گفت: در رشته مترجمي نوار و فيلم از دروس ترجمه شفاهي فيلم (فارسي به انگليسي) و ترجمه شفاهي فيلم (انگليسي به فارسي) و رشته آموزش زبان انگليسي از درس مكالمه موضوعي آزمون گرفته مي‌شود.
    معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود: آزمون رشته‌هاي نرم افزار كامپيوتر، روابط عمومي و امور فرهنگي براساس سرفصل دروس مصوب سال 84 و نيز سرفصل دروس مصوب قبل از آن در دو كد رشته مجزا برگزار مي‌شود و بر اين اساس داوطلبان بايد يكي از دو كد رشته امتحاني را انتخاب نموده و به سوالات آن پاسخ دهد.
    وي با تأكيد بر اين‌كه تمام مواد آزمون جامع به صورت تستي برگزار مي‌شود، اظهار داشت: آزمون جامع دانشگاه علمي كاربردي نمره ندارد.

6. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منابع امتحاني دروس عمومي دانشگاه جامع (كارداني به كارشناسي)

ادبيات : المقالات في مقامات الشيخ الرييس في مكتب الجامع علي كتب المفيده الفارسية
    زبان : transmition in comunication of simolation and operation to jameition
    معارف : القوانين الخاصه و العامه في كتاب المبين و في كل كتب الاسلامية من يوم الاول الي الان

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزيز كسي ميدونه ثبت نام كارداني پودماني چه موقعي هست و امتحانش چه موقع برگزار ميشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی سوالات و پاسخنامه کاردانی به کارشناسی 87 رو تو سایتی دیده؟اگه هست لطفا لینکشو بذارید.
    ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان کسی سوالات و پاسخنامه کاردانی به کارشناسی 87 رو تو سایتی دیده؟اگه هست لطفا لینکشو بذارید.
    ممنون
    این سوالاتش ولی نمی دونم جوابش هست یا نه::::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان عزيز كسي ميدونه ثبت نام كارداني پودماني چه موقعي هست و امتحانش چه موقع برگزار ميشه ؟
    پودمانی امتحان نداره شرط معدله

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    آذربايجان

پيش فرض عاقبت پودمانی

سلام
    منم پودمانی خوندم واسه همین لازم دیدم با اجازه تون تو این بحث شرکت کنم

من دانشجوی it ورودی سال 83 پودمانی در جهاد دانشگاهی تبریز هستم و الانهم کارم شده لعن ونفرین به مسئولینی که این پودمانی مزخرف رو تو کشور پیاده کردن و من و امثال منو بیچاره کردند( خدا ازشون نگذره من یکی که نمیگذرم )

من ورودی 83 هستم و در خرداد 87 درسم تموم شده و در مهر ماه هم در آزمون جامع شرکت کردم( که واقعا به نظرم از کنکور هایی که شرکت کردم و قبول نشدم هم سخت تر بود(با این که کتاب و جزوه خوانده بودم ولی چه فایده آخه سوالات از منابع دیگری آمده بود که اصلا با مطالبی که ما خوانده بودیم یکی که نبود هیچ شباهتی هم نداشت )

اینم بگم که من در این مدت نه واحد مانده داشتم و نه مرخصی رفتم هر درسی هم که دادن خواندم ولی 4 سال طول کشیده که بخشی مربوط به سازمان هست وبخشی هم تقصیر مرکز خراب شده ی ماست

الانم منتظر جواب این آزمون جامعم که امیدوارم با لطف خدا قبول شم که اگر نشوم با همون مدرک دیپلم هم که شده میرم خدمت
    ( اخه آبروم رفته پیش همه از دست این پودمانی چون هم کلاسی های دبیرستانیم فتن خدمت و الان در دانشگاه سراسری یا آزاد وحتی علمی کاربردی ترمی (غیر پودمانی) دارن کاردانی میگیرن ولی من اسیر آزمون جامع هستم

اینم بگم که پودمانی یعنی خودتو یک عمر اسیر یک مدرک بی ارزش و فشار های روحی کردن است

پودمانی اگر شاغل باشید شاید به کارتون بیاد چون واحد کم میدن و مشروط شدن هم نداره

هزینش هم که حدود دوونیم میلیون تومان واسه ما آب خورده
    زمانی هم که از ما ثبت نام می کردند حداقل طول تحصیل 2.5 سال ذکر شده بود و در مورد آزمون جامع هم شفاها میگفتن که حذف خواهد شد

هیچ مسئولی هم به حرفهای شما گوش نمیده چون همشون دنبال این هستند که از شما پول بگیرند و سر شمارو یه جوری مشغول کنند تا مزاحم حق خوریشون نشین و بگذارین تا راحت ظلم کنند به همه . و هوای همدیگرو هم خوب دارن پس بی خودی اعتراض نکنید آخه ما اعتراض کردیم ولی یه کسی که به حرفمون گوش کنه پیدا نشد پس شماهم نگردید که نیست

بی سواد بمانید ولی پودمانی نخوانید اینو برادرانه توصیه میکنم

در آخر باز هم از خدا میخوام در کار همه (مخصوصا پودمانیها) فرجی کنه و از گناه های مسئولین این اتلاف عمر من و امثال نگذره
    ---------------
    بنده تو امتحان مهر قبول شدم و 30000 تومن هم بدهی واسم زده بودن (به همه از 27000 تا 250000) رفتم زود واریز کردم تا زود تصویه کنم تا گواهی لغو معافیت تحصیلی بگیرم و دفترچه اعزام به خدمت بگیرم ولی تا الان که 1387.8.28 این گواهی کوفتی رو ندادن و میگن باید پرونده بره تهران(که دوستانه دورهی قبل 3 ماه معطل موندند)
    منم بعد از درگیری و رفتن اینور و اونور بلاخره گفتم میخوام شکایت کنم و اگر تا پایان این هفته گواهی بدستم نرسه این کارو میکنم(این یک هفته رو هم رو درواسی موندم چون مرکز جهاد دانشگاهی تبریز قول داده )

خلاصه بازم میگم بی سواد بمانید ولی پودمانی نخوانید اونم تو مراکز بی عرضه و بی ارزش مثل مرکز ما( جهاد دانشگاهی)

-----------

سلام

من مطالب بالا رو حدود 3 ماه قبل نوشتم ولی متاسفانه و1000 متاسفانه الانم گیر این پودمانی لعنتیم
    من مهر ماه تو آزمون جامع قبول شدم ولی الان که بهمن ماهه هنوز یک گواهی لغو معافیت تحصیلی هم به من ندادند تا لااقل واسه خدمت اقدام کنم

این مطلب رو نوشتم تا حتما حواستون باشه که پودمانی چه دردسر هایی داره و مثل من چشم بسته تو این چاه عمیق نیفتین

پودمانی آبروی من رو برد خدا آبروی مسئولین و باعث و بانیانش رو ببره که من رو بیچاره کردند

واسه همه دعا کنید
    Last edited by ali_86; 21-01-2009 at 20:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پودمانی امتحان نداره شرط معدله
    منظورم همون بود . يعني ثبت نامش چه موقعيه ؟ در ضمن براي رشته اي مثل تصويربرداري و عكاسي معدل ديپلم بايد چقدر باشه ؟ من ديلپمم رياضيه . امكان داره بزارن به اين رشته بيام ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •