تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 173 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

فکر کنم من زودتر از تو بتونم بازی کنم.
    تا الان 1600 مگش رو گرفتم.البته ماله onrpg .
    خیالت راحت بیخودی اون رو نگیر که باید دوباره دان کنی

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ههه !!! اره بابا هادي الكي اون رو دانلود نكن ! الكي دلت مي سوزه !!! : دي

barb هم خيلي ديمج هاي زيادي مي زنه ! ولي به نظر من فايده نداره ! من همون cleric رو بيشتر مي بسندم ! فقط بكم كه barb و اون زنه كسي اصلا طرفشون نرفته بود ! مثلا من وقتي وارد شدم الف رو انتخاب كردم ! و حدودا 10 تا كاراكتر رو ديدم ! ولي barb رو كه ورداشتم ! فقط يه بانو رو ديدم ! و در ضمن ! بربرين رو هم اصلا نميشه زياد روش مانور داد ! يعني فقط ميشه هيكلش رو بزرك و كوجيك كرد ! ببينين اكه مي اين تا من cleric بردارم كه توي party به درد بخوره ! ولي اكه نمي اين ! من برم archer بردارم ! : دي !

من فعلا ميشم هيلر ! توي همين دريم ويور هم لول اب مي كنم !
    Last edited by bersam; 24-07-2009 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اوه نه !!! من ميرم harshland !!! بينكش الان 65 هست !!! بقيه بالاي 200 !!! البته احتمالا بازيكن هاش هم كم باشه ! البته اين نرمال هم هستا ! علي تو يه وقت رفتي توي اون high ها كه سخت لول اب مي كني ! اصلا كوشي ؟ بيا بازي باو !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ههه !!! اره بابا هادي الكي اون رو دانلود نكن ! الكي دلت مي سوزه !!! : دي

barb هم خيلي ديمج هاي زيادي مي زنه ! ولي به نظر من فايده نداره ! من همون cleric رو بيشتر مي بسندم ! فقط بكم كه barb و اون زنه كسي اصلا طرفشون نرفته بود ! مثلا من وقتي وارد شدم الف رو انتخاب كردم ! و حدودا 10 تا كاراكتر رو ديدم ! ولي barb رو كه ورداشتم ! فقط يه بانو رو ديدم ! و در ضمن ! بربرين رو هم اصلا نميشه زياد روش مانور داد ! يعني فقط ميشه هيكلش رو بزرك و كوجيك كرد ! ببينين اكه مي اين تا من cleric بردارم كه توي party به درد بخوره ! ولي اكه نمي اين ! من برم archer بردارم ! : دي !

من فعلا ميشم هيلر ! توي همين دريم ويور هم لول اب مي كنم ![IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Designer/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
    از تو بعید بود از سیستم عکس بذاری!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

عجب !!! مثل اين كه لحظه اي هست !!! هي مي اد بالا مي ره بايين ! خب با اين اوزان به نظر من بريم lost city !!! اسمش هم قشنكه !!! : دي !!! من هم درويد بر مي دارم ! اه منظورم همون cleric هست !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از تو بعید بود از سیستم عکس بذاری!!!!!
    نه من اصلا نمي خواستم عكس بزارم ! كبي بيست كرده بودم كه ابلودش كنم ! اشتباهي اين جا بيست كردم !

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برسام اصلا پینگ مهم نیست.پینگ برای همشون یکیه.حالا چند تا بالا پایین فرق نداره.من میگم بریم سرور آخر که جدیدتره.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

يعني كدوم ؟؟؟ منظورت همون dreamwewer هست ؟ اوكي من توي اون لول اب مي كنم ! بزار اين سري بلد مستر رو هم بردارم ! راستي يه مسله ي ديكه ! هر Race يه جا هستن ! يعني مثلا براي لول اب اوليه ! الف ها با هم و انسان ها با هم مي تونن باشن ! فكر كنم اين ريس ها با هم دشمن هم هستن !!! الف ها و انسان ها مثل اين كه با هم دوست هستن ! البته زياد خبر ندارم ! اين lost city هم خيلي سوت و كوره !! همه مثل اين كه اون جا لول شونصد هستن !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اين wizard ها هم خوب قوي هستنا !!! يا cleric يا wizard يا archer ... حالا يه سري تاريخ تولد و تاريخ روز ! و هر جي عدد كل دستم اومد رو با هم جمع مي كنم ! بعد اونقدر تقسيم با هم جمع مي كنم كه يه عدد تك رقمي بشه ! بعد تقسيم بر 2 يا 3 هر جي شد همون ‍!!!! عجب !!! يه كاراكتر هم نمي تونيم عين ادم ور داريم ! عجب ! ويزارد در اومد ! ولي من cleric رو شايد بردارم ! ولي توصيه ي اكيد مي كنم كه يكي اين ويزارد رو برداره ! بد جور قوي هست !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب یه توضیحاتی بدم !‌ که مثل من گیج نشین !!! اول کار باید برین پهلوی یه NPC که به شما کویست بده ... روی سرش یه پرچم زرد هست ... بعد بهتون دو تا انتخاب می ده ... که یکیش رو انتخاب می کنین و شروع می کنین اون مونت رو کشتن ! بعد که این کار ها رو انجام دادین میرسین به کویست رفتن به شهر(توی همه ی ریس ها همین ها هست !) میگه توی راه باید یه جونوریه مثل سوسکه بکشین و با دنبال کردن فلش به شهر برین ... این رو هم بگم که کویست هلپر این بازی این طوریه که شما با استفاده از alt + q روی کویست کلیک می کنی و این فلشه می اد !‌ بعد باید بری پهلوی یه ان پی سی دیگه به اسم guard ... یه سری کار به شما می ده اما قبل از رفتن سراغ کویست ها اون ! برین پیش Elder ... همون پایین اول کار که می خواین وارد شهر بشین پیداست ... کنار دریاچه ایستاده ... اون یه کویست به شما می ده که شما می رین پهلوی تمامی مشاغل و از هر کدوم یه هدیه می گیرین !‌ دو تا ست هست ... ست دومی خوشتیپ تره و ست اولی یه حالت خاکی داره ... فقط همین قدر بگم که یه ست رو تا اخر همون رو برین !‌ یعنی مثلا اگه اولی رو اولیش رو ور داشتین !‌ تا اخریه همون اولی رو بردارین !‌ اگه یکی دو تا بشه لباس عجق وجقی میشه !‌

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •