سلام
کسی قیمت هارد 20 یا 60 یا 120 برایxbox رو داره در ضمن آیا هارد xbox باید پارتشین بندی بشه؟ اگه باید پارتشین بندی بشه کلا قیمت هارد های 20 60 120 با پارتشین بندی چنده؟
سلام
کسی قیمت هارد 20 یا 60 یا 120 برایxbox رو داره در ضمن آیا هارد xbox باید پارتشین بندی بشه؟ اگه باید پارتشین بندی بشه کلا قیمت هارد های 20 60 120 با پارتشین بندی چنده؟
اون موقع همه باید بریم سمت پی سی
قیمت های دقیق رو میتونید از nextgen بپرسید
ولی تقریبا قیمت 120 110 تومان 60 55 تومان 20 دیگه فکر نکنم تولید بشه و تو ایران پیدا بشه اگر هم پیدا شد
قیمتش باید کم باشه
پارتیشن بندی هم نمیخواد
موفق باشید
سلام. من می خوامستم سیستم رو ارتقاء بدم، دیدم اگه کنسول بخرم، خیلی بهتره. به نظر شما حالا PS3 بخرم یا XBOX360؟!!!!!!! فقط از بین این دوتا راهنمائیم کنید! و چرا باید یکی رو بخرم و دیگری رو نه؟! لطفاً کامل و جامع راهنمایی کنید. و در مورد قطعات هم بگین که مثلاً گرافیک XBOX360 بیتره یا PS3؟! بازی های XBOX چنده و PS چنده؟ در کل یه راهنمایی کامل بکنید که همه چیز دستم بیاد و خواهشاً این سئوالم، بحثی واسه کل کل نشه! راستی، مشهد از کجا می تونم بخرم؟ از کجا محصول رو تشخیص بدم، که اصل، نو و آک هستش؟! همه اینا رو لطفاً بگین . . .![]()
![]()
20 تو بازاره و 60 تولید نمیشه![]()
درود ؛
میخواستم ببینم آیا قیمتهای صفحه اول هنوز پا بر جا هستن؟
نه!یه مقدار ارزون شده![]()
XBOX Elite با مادربورد JASPER چه قیمته !؟
از تهران خرید کنم بهتره درسته ؟
من با بهترین متخصص ها مشورت کردم و این جواب ها رو بهم دادن
قرار نیست وقتی که premium تولید نمیشه هارد 60 هم تولید نشه
هارد 60 به صورت جداگانه تولید میشه ولی 20 اصلا
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)