تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 30 اولاول ... 19252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 291

نام تاپيک: معرفی گوشی LG BL40 با صفحه نمایش 4 اینچی و اینترفیس اس کلاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه borzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

شدیدا گیج شدم!!

اول از همه ممنون بابت سرعت جوابتون

1. میشه گفت واسه ی همچین صفحه ای خیلی خوبه ولی به هر حال به نظرم ویواز تو این گزینه به خاطر پردازشگر خیلی خوبش بهتره...
    2. پخش فیملش خیلی خوبه....ولی سیستم عامل دار ها مثل ویواز و X6 میشه روش یه پلیر نصب کرد که همه چی پخش کنه!
    3. جی پی اس میشه براش نرم افزار نصب کرد ولی بازم سیمبیان تو این گزینه خیلی بهتره (هم X6 و هم ویواز).
    4. بهتریه....توش شک نیست....
    5. دوربینش خوبه بدک نیست، ولی خوب بدیهیه که ویواز اینجا از همه بهتره.....
    فکر کنم مفهوم اینها اینه که ویواز بهتره

خوب من قدیم هر کی می گفت ال جی - می گفتم سمتش نرو
    ولی از وقتی ویوتی رو دیدم کلا نظرم عوض شده
    اینترفیس برام مهمه - اما نرم افزار و سیستم عامل فقط در حدی که تو مواردی که گفتم کارمو راه بندازه کافمه - ولی اگه تو همونا کم بیاره - مثل فایل های تصویری - عمل کرد ضعیف نقشه تو جی پی اس فکر کنم بهتره منصرف شم
    تک بودن این گوشی خیلی برام جالبه - اما خوب نمی خوام واسه همین چندتا چیز که مد نظرمه کم بیاره
    یه چیز دیگه اینکه چون اینا کره ای ین ( هستن دیگه نه؟!! ) ولی سونی همش چینیه - ۲ هفته که باهاش کار می کنی انگار دادیش دست مکانیکی محل!
    البته ویواز اف ام ترنسمیتر نداره

در کل با توجه به اون چیزایی که تاکید کردم نظظرتونو می گین؟
    راستش انتخاب بینیشون زیاد آسون نیست

راستی منظورتون از ویو کدومه؟ GC900 Viewty؟
    Last edited by borzeh; 28-08-2010 at 16:42.

2. 2 کاربر از borzeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

راستی منظورتون از ویو کدومه؟ GC900 Viewty؟
    S8500 Wave که برای سامسونگ هستش.......

4. 2 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

S8500 Wave که نه...
    خوشم نماد ازش - الالخصوص ظاهرش

6. این کاربر از borzeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ببین دوست عزیز اینا رو گفتم که پس فردا که گوشی خریدید و مثلا یه مواردی که شما دوست نداشتید توش بود گوشی رو سر من خرد نکنید!!! از این موارد بوده که یه سری بدون اطلاع قبلی گوشی خریدن بعد پشیمون شدن (هر گوشی ای!!).

بازم میگم تو اینترفیس عالیه و سیمبیان عمرا به پاش برسه....هم X6 و ویواز (با جفتشون هم کار کردم). کار باهاش خیلی خیلی راحته...و البته لذت بخش....

بله کره ای هم هست....تو برنامه های جاوا که مشکل چندانی نداره مگر اینکه حجم بالایی داشته باشه....جی پی اس هم اگه ترک بادی نصب کنید که بروبچ رنوار زحمتشو کشیدن خیلی خوب کار میکنه و خیلی کارها هم میشه باهاش کرد ولی در مورد اینکه نزدیک ترین رستوران رو بده اطلاعی ندارم....البته BL40 برنامه WisePilot آزمایش داره واسه 1 ماه فکر کنم!

از نظر فیلم هم فکر نکنم مشکل پیدا کنید چون طبق گفته جی اس ام تمام فیلم های DivX تا رزولوشن D1 رو پخش میکنه (نا گفته نماند که نسخه اولیش HD هم پخش میکرده....).

از دیگر موارد مثبتش کیفیت خیلی بالای ال سی دیش هست (با اینکه TFT هستش)....و دیگه صدای دالبی....

ولی خوب برتری بزرگ اون گوشی ها سیستم عامل هست که دست آدم رو خیلی باز میزاره.....مثلا خیلی جاها محدودیت نداره، تو برنامه ها مشکل و محدودیت ندارن، مسئله مدیریت منابع سیستمی و....

دیگه سلیقه ها متفاوته، من خودم مثلا خیلی دوست داشتم این گوشی رو داشتم....اگه اون موقع که ویوتی اسمارت خریدم همین قیمت بود من حتما میخریدمش چون واقعا زیباست!!! و البته استثنایی!!! به هر حال سلیقه ی من اینجوریه.....چون من کارام سنگینه و نیاز به کامپیوتر داره (مثل برنامه نویسی، بازی و وب گردی سنگین). مثلا گوشی هرچی هم باشه نمی تونم به راحتی باهاش سایت هامو برم و تایپ کنم و دانلود کنم و پست بدم و..... واسه همین نیاز به پی سی دارم....همینطور برنامه نویسی و....گوشی رو میگیریم بیشتر واسه موزیک و کارهای خیلی ساده (جدای از بحث تماس و اس ام اس).
    Last edited by Michael Ropy; 28-08-2010 at 20:08.

8. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

انتخاب اینجا خیلی سخته
    کاملا توضیحات شما رو درک کردم
    مشکل اینجاست که هر گوشی یه جاش مشکل داره - تازه شاید چند جاش
    مثلا اگه se x10 mini رزولوشن خوبی داشت چی می شد!
    یا ویواز انقدر شبیه اسباب بازی نبود! - البته نظر منه - بیشتر از اون کلید هاش بدم میاد که شبیه اچ تی سی کردتش
    ایکس ۶ هم که می گن داره ایکس ۸ میاد .....!
    این ال جی تمام چیزهایی که من می خوام رو داره - ولی ترسم از اینه که برنامه های ناقص اجازه استفاده درست از قطعاتش رو نده
    به هر حال فرستنده اف ام همون قدر برام مهمه که ۱۰۰ تومن ارزون تر بودن ایکس ۱۰ مینی برام مهمه ( فقط اگه رزولیشین خوبی داشت...!)
    البته حق هم دارن تولید کننده ها - الگه یه گوشی کامل بزنن که دیگه کسی گوشی نمی خره!

به هر حال توضیجات شما کامل بود - ولی متاسفانه هنوز هیچ کدوم رو نتونستم حذف کنم!
    بازم ممنون

10. 2 کاربر از borzeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

گوشی به این خوبی تاپیکش خوابیده....

بچه ها ال سی دی این گوشی رو دست کم نگیرید ها!!! فکر کنم از همون IPS هایی هست که الجی واسه آیفون 4 زده...

امروز صبح رفته بودم علاءالدین دیدم یه عده جمع شدن دور دکه گوشی های الجی (که واسه تست گذاشتن)....دیدم یکی اومده که خودش ویو (S8500) داره بعد داشت BL40 رو تست میکرد و با مسئول اون دکه صحبت میکرد....بهتره بگم داشت کل مینداخت!

بحث کشیده شده بود به کیفیت ال سی دی....مسئول دکه میگفت کیفیت صفحه BL40 از ویو بهتره و...من جا خوردم! بعد این یارو که ویو داشت انکار میکرد....بعد اون یارو گفت بیا کل میندازیم اگه ویو بهتر بود (یعنی حتی اگه 1 نفر از اون جمع گفت ویو بهتره) من همینجا این BL40 رو بهت میدم!!!!!

بهش گفتم بابا ضرر میکنی ها نکن این کارارو!!!!!!!! خلاصه یه کلیپ که یه تکیه از فیلم Ice Age بود و DivX هم بودش (فکر کنم رزولوشن HD هم بود اینجور که یارو میگفت) رو برای اون ویو داره بی تی کرد. بعد هر دو فیلم رو پخش کردن و گوشی ها رو گذاشتن کنار هم، ملت هم شروع کردن به تماشا!!!! سرتون رو درد نیارم، یکم که گذشت همه گفتن BL40 کیفیت تصویرش بهتره....اون یارو ویویه هم هی با تنظیمات ال سی دی ور میرفت تا بهترش کنه....خودمم باورم نشده بود چیزی رو که میدیدم...

خلاصه اینکه خیلی حال کردیم با صفحه ی BL40....

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

گوشی به این خوبی تاپیکش خوابیده....

بچه ها ال سی دی این گوشی رو دست کم نگیرید ها!!! فکر کنم از همون IPS هایی هست که الجی واسه آیفون 4 زده...

امروز صبح رفته بودم علاءالدین دیدم یه عده جمع شدن دور دکه گوشی های الجی (که واسه تست گذاشتن)....دیدم یکی اومده که خودش ویو (S8500) داره بعد داشت BL40 رو تست میکرد و با مسئول اون دکه صحبت میکرد....بهتره بگم داشت کل مینداخت!

بحث کشیده شده بود به کیفیت ال سی دی....مسئول دکه میگفت کیفیت صفحه BL40 از ویو بهتره و...من جا خوردم! بعد این یارو که ویو داشت انکار میکرد....بعد اون یارو گفت بیا کل میندازیم اگه ویو بهتر بود (یعنی حتی اگه 1 نفر از اون جمع گفت ویو بهتره) من همینجا این BL40 رو بهت میدم!!!!!

بهش گفتم بابا ضرر میکنی ها نکن این کارارو!!!!!!!! خلاصه یه کلیپ که یه تکیه از فیلم Ice Age بود و DivX هم بودش (فکر کنم رزولوشن HD هم بود اینجور که یارو میگفت) رو برای اون ویو داره بی تی کرد. بعد هر دو فیلم رو پخش کردن و گوشی ها رو گذاشتن کنار هم، ملت هم شروع کردن به تماشا!!!! سرتون رو درد نیارم، یکم که گذشت همه گفتن BL40 کیفیت تصویرش بهتره....اون یارو ویویه هم هی با تنظیمات ال سی دی ور میرفت تا بهترش کنه....خودمم باورم نشده بود چیزی رو که میدیدم...

خلاصه اینکه خیلی حال کردیم با صفحه ی BL40....
    من هم عاشق کیفیت تصویر این گوشی بودم اما به خاطر عیب های فراوانی که این گوشی پیدا کرد ( که اکثرش نرم افزاری بود ) مجبور به فروش این گوشی شدم....من عاشق این گوشی بودم ولی نا امیدم کرد...فکرش رو بکنید 500 تومن گوشی دستتون باشه ولی نه فیلم نشون بده نه عکس نشون بده و نه موزیک پخش کنه و نه بازی نصب بشه حتی محتوای فابریکش هم غیب بشه و شما یک پشت زمینه ی سیاه داشته باشید که فقط آیکون های گوشی رو نمایش بده...اونوقت چه حالی میشید؟؟

13. این کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

گوشی خوبیه ولی به نظرم انتخاب های بهتری هستش،مخصوصآ که اندازه ی صفحه اش خیلی عجیب غریبه...

15. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

لبخند جان نمی دونم مشکل گوشیت از کجا بود....ولی BL40 بین گوشی های الجی توی پخش فیلم خیلی عالیه تا رزولوشن 720p اونم DivX پخش میکنه (حتی خودم هم از نزدیک دیدم)....اون بدون افت کیفیت و افت فریم...پخش موزیک و عکس هم که دیگه خیلی عجیبه، کوکی هم دیگه میتونه پخش کنه!

در کل منظورم از زدن اون پست تبلیغ این گوشی نبود چون الان بقول لایو بارسا جان گوشی های بهتری اومده....

17. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

لبخند جان نمی دونم مشکل گوشیت از کجا بود....ولی BL40 بین گوشی های الجی توی پخش فیلم خیلی عالیه تا رزولوشن 720p اونم DivX پخش میکنه (حتی خودم هم از نزدیک دیدم)....اون بدون افت کیفیت و افت فریم...پخش موزیک و عکس هم که دیگه خیلی عجیبه، کوکی هم دیگه میتونه پخش کنه!

در کل منظورم از زدن اون پست تبلیغ این گوشی نبود چون الان بقول لایو بارسا جان گوشی های بهتری اومده....
    من الان هم هنوز عاشق اون گوشی هستم ولی هر کاری کردم هیچ کس حتی نمایندگی نتونست برام کاری بکنه...فکر میکنم دلیلش نارضایتی پدرم بود چون این گوشی رو خیلی به پدرم اصرار کردم تا خرید

19. این کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •