گوشی به این خوبی تاپیکش خوابیده....
بچه ها ال سی دی این گوشی رو دست کم نگیرید ها!!! فکر کنم از همون IPS هایی هست که الجی واسه آیفون 4 زده...
امروز صبح رفته بودم علاءالدین دیدم یه عده جمع شدن دور دکه گوشی های الجی (که واسه تست گذاشتن)....دیدم یکی اومده که خودش ویو (S8500) داره بعد داشت BL40 رو تست میکرد و با مسئول اون دکه صحبت میکرد....بهتره بگم داشت کل مینداخت!
بحث کشیده شده بود به کیفیت ال سی دی....مسئول دکه میگفت کیفیت صفحه BL40 از ویو بهتره و...من جا خوردم!
.gif)
بعد این یارو که ویو داشت انکار میکرد....بعد اون یارو گفت بیا کل میندازیم اگه ویو بهتر بود (یعنی حتی اگه 1 نفر از اون جمع گفت ویو بهتره) من همینجا این BL40 رو بهت میدم!!!!!

بهش گفتم بابا ضرر میکنی ها نکن این کارارو!!!!!!!! خلاصه یه کلیپ که یه تکیه از فیلم Ice Age بود و DivX هم بودش (فکر کنم رزولوشن HD هم بود اینجور که یارو میگفت) رو برای اون ویو داره بی تی کرد. بعد هر دو فیلم رو پخش کردن و گوشی ها رو گذاشتن کنار هم، ملت هم شروع کردن به تماشا!!!!
.gif)
سرتون رو درد نیارم، یکم که گذشت همه گفتن BL40 کیفیت تصویرش بهتره....اون یارو ویویه هم هی با تنظیمات ال سی دی ور میرفت تا بهترش کنه....خودمم باورم نشده بود چیزی رو که میدیدم...
خلاصه اینکه خیلی حال کردیم با صفحه ی BL40....
.gif)