بخشید دوستان من تا حالا سامسونگ نداشتم طریقه نصب نرم افزار و بازی روی 5233 چطوری هست چون با روش های گوشی های دیگه جواب نداد.
بخشید دوستان من تا حالا سامسونگ نداشتم طریقه نصب نرم افزار و بازی روی 5233 چطوری هست چون با روش های گوشی های دیگه جواب نداد.
کسی آپدیت کرد خبر بده ببینیم چیا اضافه شده سرعت چطور شده و خلاصه ..
1- بله اگه فایل فلششو گیر بیاری میشه فارسیش کرد
2- شما باید علاوه بر نصب پی سی استودیو ، usb driver های موجود در سی دی رو نصب کنید
3- شما درایور های گوشیو از سی دی نصب کن و سپس تو phone setting و در قسمت connection setting برو وگوشیو بزار رو حالت mass storage وسپس فایل jar رو تو گوشیت کپی کن و بعد از جدا کردن usb از گوشی ، از داخل گوشی اون فایل jar رو که کپی کردی نصبش کن.
نکته: یکی از این برنامه های موجود در فروم رو واسه امتحان نصب کن(اون بازی نقاشی روی مه رو که خودم پست کردمو نصب کن چون خودم بدون مشکل رو گوشی نصبش کردم و ازش استفاده می کنم).
اینو خودت تست کردی و درست کار می کنه ؟
راستی این touchwiz 3.0 رو کسی گیر نیوورد ؟ (خیلی باحال میکنه گوشیو)
خيلي راحته. فايل jar رو روي گوشي بريز و بعد روش كليك كن تا نصب بشه.
به همين سادگي![]()
Last edited by mohammad_s7201; 18-08-2009 at 07:42.
يكي هم به داد من برسهیه سوالتوی قسمت widget یه مستطیل هستش که توش یه علامت تجعبه. وقتی میارمش روی صفحه توش مینویسه no event.میخواستم بدونم اون چیه و چیکار میکنه و از کجا میشه تنظیمش کرد؟؟ممنون
درضمن اين touchwiz 3.0 چي چي هست ؟؟![]()
Last edited by mohammad_s7201; 18-08-2009 at 07:46.
به pc که وصل کردم فرستادم شد ولی با بلوتوث که فرستادم نشد البته شاید اون فایل ایراد داشت مشکلم تقریبا حل شد از شما هم ممنون.
یه سوال دیگه هم داشتم بازی حرکتی مثل تاسی که روش نصبه پیدا می شه؟
یه چیز جالب دیگه این هست که سه تا نام داره 5230Star , 5233Star , tocco lite تو کشورهای مختلف اسم های مختلف!!!
Last edited by amin_g_p; 18-08-2009 at 10:36.
راستش من خيلي دنبال همچين بازي اي گشتم ولي پيدا نكردم.یه سوال دیگه هم داشتم بازی حرکتی مثل تاسی که روش نصبه پیدا می شه؟![]()
اینجا مغازه داره می گفت 7500 یادم باشه اومدم تهران یه قلم بخرم![]()
هنوز چیزی نیومده ,آخریش همینیه که مایکروتل نصب میکنه رو گوشیاش.s523AJPIE9
من الان S5230XEIG2 رو نصب کردم رو گوشیم یه سری امکانات اضافه شده شکل منو هم بِل کُل تغیر میکنه که خیلی جالبه,البته یه خورده مصرف باتری زیاد شده نسبت به s523AJPIE
هنوز آخرین آپدیت رو نریختم شاید با اون حل بشه.
بله, کاملا" روی این گوشی کار میکنه
والا من خیلی دنبالش گشتم اما به جایی نرسیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)