تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این برنامه را چقدر دوستدارید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد!

236 89.39%
  • بدک نیست...

23 8.71%
  • کم

5 1.89%
صفحه 29 از 42 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 416

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی TopGear

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

میدونم اینو ، بله اینا 720p نیستن از همون کیفیتی هستن که قبلا هم توی تاپیک فول آرشیو تاپ گیر رو گذاشته بودن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی کیفیتشون بد نیست و می ارزه دانلود کنید
    اگه خواستید ازشون عکس میزارم.....
    Last edited by Lamanta; 22-07-2011 at 16:39.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بتازگی تونستم old Top Gear یا همون نسخه ی قدیمی البته مربوط به اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 میلادی(دهه70 نایابه) رو بزحمت از تورنت بگیرم. مجریهاش رو به ترتیب فعالیت و نقش محوری از چپ به راست چیدم اسماشونم هست. اون 5 تای اخر تا جاییکه دیدم هر کدوم فقط توی یک قسمت نقش داشتن.

اینم تیتراژ old top gear مربوط به اون دوره 1.3مگ:
    کد:
    تفاوتای مهم تاپگیر قدیمی نسبت به نسخه ی جدیدش که از 2002 با شروغ سری 1 شروع شد و تا حالا ادامه داره بیشتر ایناست:
    1-جرمی کلارکسون که حالا نقش محوری در تاپگیر داره در دهه 80 نقش خیلی کمرنگی داره حتی در خیلی قسمتها اصلاً حضور نداره. از حدود 92 فعالتر شد ولی همیشه حال و هوای اجراش کلاً با بقیه ی مجریها فرق داشت و درست مثل حالاش بود.
    2-خبری پیست اختصاصی تاپگیر و استودیوی سرپوشیده و علاقمندان دور هم جمع شده که حالا میبینیم در اون زمان نیست. فقط تست ماشین و تمام. کم پیش میاد به امور متفرقه مثل نمایشگاه و موزه خودرو..... پرداخته شه.
    3-هر بخش تنها نیم ساعته.
    4- هر قسمت به چند بخش تقسیم میشه که هر نفر معملاً یک بخش رو اجرا کرده و در هر بخش هم مجری بتنهایی تست ماشینش رو انجام میده و به بقیه کار نداره.
    Last edited by Penryn; 23-07-2011 at 10:15.

3. 8 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

Penryn عزیز خیلی خوب بود.
    دوستان حتما اطلاع دارن، Tiff Needell که در عکسم هست در حال حاظر یکی از مجری های برنامه دنده پنج (fifth-gear) هست.

5. 2 کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خواهش میشه./ از روی کنجکاوی بخش آخر تحقیقات مفصلم رو انجام دادم که نتیجه این شد: علت زیاد بودن مجریهای تاپگیر قدیم که 49 نفر بودن و حدفاصل 1978 تا 2002 پخش شده زیاد بودن قسمتهاشه بطوریکه 528 قسمت بوده در حالیکه تاپگیر جدید که از 2002 تا به امروز در حال پخشه فقط 143 قسمت داشته که بدون در نظر گرفتن استیگ ها با 4 مجری مختلف اجرا شده. لیست کامل مجریها بترتیب الفبا:
    old top gear casts:
    - Adrian Simpson - Andy Wilman - Angela Rippon - Barrie Gill - Beki Adam - Bob Friend - Brandan Coogan - Chris Goffey - David Llewellin - David Minton - Frank Page - Gill Pyrah - Gyn Freeman - Helen Mound - Janet Trewin - Jason Barlow - Jeremy Clarkson - Jon Bentley - Judith Jackson - Kate Humble - Malcolm Wilson - Marian Foster - Mark Forsyth - Michael Collie - Michele Newman - Mike Dornan - Nicky Fox - Norman Barber - Paul Blezard - Peter Burgess - Peter Macann - Peter Wilson - Quentin Willson - Rob Mahr - Russell Bray - Russell Bulgin - Stephen Bayley - Steve Berry - Steve Lee - Stewart Woodcock - Stirling Moss - Ted Clements - Thomas Boswell - Tiff Needell - Tony Baker - Tony Mason - Vic Allan - William Horsley - William Woollard

new top gear presenters:
    James May - Jeremy Clarkson - Jason Dawe - Richard Hammond
    میتونین لیست و مشخصات همه ی قسمتهای تاپگیر قدیم و جدید و مجریهای هر قسمت رو در بترتیب در ایندو صفحه ببینین:
    کد:
    اولین مجریهای تاپگیر (1978) Angela Rippon و Barrie Gill تصاویر زیر بودن. Barrie Gill الان باید حدود 70 ساله باشه و هیچ عکسی ازش پیدا نشد و عکس زیر از گزارشهای مسابقات گراندپری دهه 1970 توی یوتیوب برداشته شده:

Barrie Gill

Angela Rippon

7. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان یه لینک تورنت با سید خوب واسه فصل های 10 تا 15 پیدا میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یه لینک تورنت با سید خوب واسه فصل های 10 تا 15 پیدا میشه؟
    چرا پیدا نشه. در اینجا لابلای لینکها انتخاب کن:
    کد:

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

هفته پیش یه قسمت از top gear رو که bbcpersian نشون داد رو کسی میدونه کدوم قسمتشه ؟ واسه دانلود میخوام .
    یه مسابقه بین یه راننده رالی و یه موتور بود که راننده ماشین همش دریفت میزد . تصاویر فوق العاده ای داشت آدم یاد time warp مینداخت !

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

وضعیت زیرنویسی فارسی تاپ گیر چطوره ؟ تو فکر بودم اگه زیر نویس فارسی براش نیست شاید شروع به ترجمه کنم.
    و یه سوال دیگه، چقدر از تاپ گیر طبق متن پیش میره، مثلا واقعا مجری ها از چلنج هایی که تهیه کننده براشون تدارک میبینه بی خبراند؟ یا اینکه وسط مسابقه هایی که مثلا نصف یه شهر رو طی میکنند هر چی اتفاق بیافته فیلم برداری میشه یا طبق متن فقط بازی میکنند؟
    Last edited by shahab_f; 24-07-2011 at 23:58.

12. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

هفته پیش یه قسمت از top gear رو که bbcpersian نشون داد رو کسی میدونه کدوم قسمتشه ؟ واسه دانلود میخوام .
    یه مسابقه بین یه راننده رالی و یه موتور بود که راننده ماشین همش دریفت میزد . تصاویر فوق العاده ای داشت آدم یاد time warp مینداخت !
    فصل سیزدهم قسمت سوم
    توصیه می کنم HD دانلود کنی.

وضعیت زیرنویسی فارسی تاپ گیر چطوره ؟ تو فکر بودم اگه زیر نویس فارسی براش نیست شاید شروع به ترجمه کنم.
    و یه سوال دیگه، چقدر از تاپ گیر طبق متن پیش میره، مثلا واقعا مجری ها از چلنج هایی که تهیه کننده براشون تدارک میبینه بی خبراند؟ یا اینکه وسط مسابقه هایی که مثلا نصف یه شهر رو طی میکنند هر چی اتفاق بیافته فیلم برداری میشه یا طبق متن فقط بازی میکنند؟
    زیرنویس فارسی که نداره. انگلیسی هم برای فصل های قدیمی که نیست.

ولی ترجمه اش کار سختی هست. چون هم یه سری کلماتی استفاده می کنند که ترجمه نداره. یعنی در واقع همچین کلمه ای وجود خارجی نداره. مثلا وقتی که احساسشون رو در مورد یه ماشین می خوان بگن.
    مورد بعدی اینه که چون ترجمه ترکیبی از کلمات فارسی و انگلیسی به طور همزمان میشه (مثلا نمیشه اسم ماشین ها رو ترجمه کرد) به مقدار تنظیمش سخت میشه.

در کل کار سختی هست ولی خیلی خوشحال میشم اگه کسی این کار رو شروع کنه.

در مورد سوال دوم هم خودمم دقیق نمی دونم. ولی فکر می کنم از یه چیزایی خبر دارن. حتی در موردش نظر هم میدن یعنی طراحی مراحل به عهده خودشون هست. ولی گهگاهی هم مشکلاتی در حین ضبط فیلم پیش میاد. مثلا فکر می کنم توی فصل چهاردهم اپیزود اول بود که یه کامیون یهو میزنه به ماشین اینها. فکر می کنم اونجا پیش بینی نشده بود
    Last edited by IceLord; 25-07-2011 at 01:06.

14. 4 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

زیرنویس فارسی برای فقط بعضی قسمتهای محدود وجود داره که توی subscene میتونین پیدا کنین. ولی بچه هایی که توی انجمن خودرو فعالن و به امور فنی واردن خیلی راحت تر از یک دکترای زبان میتونن زیرنویس برای تاپگیر ترجمه کنن. من خودم چند فیلم رو زیرنویس کردم و هنوز به فکرم نرسیده تاپگیر رو هم ترجمه کنم ولی برام سادست. فقط چون با انگلیسی مشکل خاصی ندارم نرفتم سراغش. ولی کسی پایه ی ترجمه بود بگه با هم سریعتر ترجمه کنیم. من وقت ازادم همیشه ی سال زیاده و شاید یکروزه بتونم ردیفش کنم.

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

راستی کسی لینک مستقیم HD برای 17x5 نداره؟؟ سایتهای خارجکی رو گشتیم نبود.

16. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •