تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 81 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام.
    من الان فصل دومم ولي نميدونم چرا اول فصل 3 امتياز ازم كم كردن و اجازه بازيكن گرفتن ندارم.؟؟كسي چيزي ميدونه؟؟اخواهشا كمك!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام.
    من الان فصل دومم ولي نميدونم چرا اول فصل 3 امتياز ازم كم كردن و اجازه بازيكن گرفتن ندارم.؟؟كسي چيزي ميدونه؟؟اخواهشا كمك!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه اشتباه نکنم امتیاز منفی در شرایطی هست که لیگ دست دو نداشته باشی یا اینکه توی لیگی بازی کنی که پایینترین سطح یه کشور باشه تو این شرایط اگه جز چند تیم آخر بشی امتیاز منفی میگیری چون دیگه جایی برای سقوط به دسته پایینتر نداری حالا اگه جز تیمهای آخر جدول نبودی دیگه من نمیدونم!!!

سلام خوبی قربان
    از روی دی وی دی کرک رو کپی کردم 14 مگابایتی رو گفتم شاید خراب باشه از اون فایل های داخل سایت دانلود کردم اما بازم مشکل سر جاش باقی است .
    چون نمیدونم پچ الان رو بازیت نصب هست یا نه دوبار توضیح میدم
    1-پچ نصب نیست:ببین این فایلهایی که میگم رو به ترتیب کپی کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدشم این یکی(توی این صفحه فایلی که در قسمت FIFA Manager 10 v1.0 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE هست که تقریبن میشه آخر صفحه رو دانلود کن)

کد:
    2-پچ نصب کردی: اولش مثله قبلی هست

کد:
    بعدش اگه لینک پچ از من بود توی صفحه پایین فایل درقسمت FIFA Manager 10 v1.1 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE رو دانلود کن و اگه پچت ورژن 2 هست از قسمت FIFA Manager 10 v1.2 (v2.0.0.4) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE دانلود کن

کد:

3. این کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نه توي ليگ انگليس هستم و آخر فصل هم در رتبه ي دهم بودم.جالا دليل اينكه بازيكن نميتونم بگيرم چيه؟

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه توي ليگ انگليس هستم و آخر فصل هم در رتبه ي دهم بودم.جالا دليل اينكه بازيكن نميتونم بگيرم چيه؟
    احتمالا شما بودجه کم اوردی
    من از وقتی فصل دوم رو شروع کردم دیگه تو قسنت simulation تاریخ بازی بعدی رو نمی زنه کسی می دونه مشکل چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

احتمالا شما بودجه کم اوردی
    من از وقتی فصل دوم رو شروع کردم دیگه تو قسنت simulation تاریخ بازی بعدی رو نمی زنه کسی می دونه مشکل چیه؟؟
    آره.ولي در فصل جديد يه 2 3 ميليوني پول داشت.در ضمن يه سري ايميل واسم مياد كه يه سري بازيكنا انگار ازم طلبكارن.همش دارن پول باشگاهو ميخورن. شما نمي دونين دليلش چيه؟؟

نميشه بازيكنا رو تنبيه كرد؟مثلا جريمه نقدي؟

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره.ولي در فصل جديد يه 2 3 ميليوني پول داشت.در ضمن يه سري ايميل واسم مياد كه يه سري بازيكنا انگار ازم طلبكارن.همش دارن پول باشگاهو ميخورن. شما نمي دونين دليلش چيه؟؟

روند بازی اینطوریه که در اخر هر فصل شما باید یه License بگیرید اگر کسر بودجه بیارید شما رو محروم می کنند و برای ادامه مربیگریتون باید یه شرایط خاصی رو رعایت کنید که اکثرا نخریدن بازی کن هستش
    در مورد بازیکنا هم یه ذره بیشتر توضیح بدید تا راهنماییتون کنم

8. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز اگر پایان فصل کشت (cash) منفی باشه فصل بعد تحت شرایطی مثلا عدم ترانسفر بهت لیسانس میده و اجازه مربی گری میده اگر خیلی منفی باشی از تیمت سه امتیاز کم میشه و اگر خیلی خیلی منفی باشه میفرستت دسته دو.
    در مورد اون طلبکار بودن بازیکنا زمانیکه باهاشون قرار داد میخواید ببندید یعنی همون اول که بازیکن را میخرید علاوه بر پولی که به باشگاه میدید و با اضافه کردنش اون نوار پایین بسمت راست میره و بازیکن را راضی میشه کرد میتونید از بقیه آپشن هایی که قرار داره هم استفاده کنید منتهی هر ماه یک مبلغ زیادی بابت اون آپشن ها کم میشه مثلا من وقتی رئال رفتم اگر می خواستم فابرگاس بخرم قیمتش دو برابر بود بجاش همون قیمت خودش خریدم ولی هر ماه چهار میلیون از سالاریم کم میشد که چون چند تا بازیکن دیگه هم بودن که همچین وضعیتی داشتند آخر فصل کشم میشد منفی 250 میلیون که قیدش را زدم.
    تنبیه و جریمه نقدی را در شرایطی میتونی بکنی که تیمت از نظر اتمسفر داخل تیم و نایج تیم مشکل پیدا کنه که قسمت کانترکت یکی از تبها وضعیت تیم رامیزنه و اونجا در صورت وجود مشکل میتونی بونوس تیم را کات کنی.
    Last edited by djsnowman; 27-12-2009 at 22:26.

10. 2 کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مرسي.ولي فقط يه چيزي من همشcash()حدود 20ميليون ضرر ميدم چكار كنم اخه؟؟من نميخوام دوباره محروم شم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ما نتونستیم این بازی رو نصب کنیم احتمالا بعد از تعطیلات ژانویه یک نسخه اورجینال اون رو می خرم .
    از همه دوستان ممنونم که به من کمک کردید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما باید بعد از کپی کردن فایل Country45 و تکست Lg45 باید یک بار EdManager10 رو باز کنی و گزینه write current رو بزنی تا اطلاعات سیو بشه و ضمنا به این نکه هم توجه داشته باش که باید بازی رو از اول شروع بکنی .(لازم به ذکره که با انجام این کار اطلاعات کادر تمام تیمها و تمام داورهای لیگ واقعی میشه)
    من معذرت میخوام اما من الان اینارو دانلود کردم اما دقیقا نمیفهمم باید چی کار کنم.
    اینا میرن خودشون رو توی mydocument/fifa manager 10 میریزن.
    خب من توی اونجا این 2تا فایل رو دارم باید کپیشون کنم بعد کجا پیست کنم؟؟؟
    یعنی قبل ریختن اینا باید کپی میکردم بعد overwrite???
    میشه دقیق توضیح بدید. ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •