هیچ کدام از سری بازیهای Forza برای Pc نیامده تابه حال؟
هیچ کدام از سری بازیهای Forza برای Pc نیامده تابه حال؟
نه نیومده, سری فورزا فقط برای XBOX وXBOX 360 منتشر شده!هیچ کدام از سری بازیهای Forza برای Pc نیامده تابه حال؟
نخیرهیچ کدام از سری بازیهای Forza برای Pc نیامده تابه حال؟
این باری انحصار x-box هست
توی فرزا 2 یه کلاس داشت به نام u999 که ابر اتومبیل ها توی اون رده قرار میگرفتن ( مثل کرایسلر 4-12 ) و نهایت تیونینگ ماشین ها به اون کلاس ختم میشد ولی تو این شماره ماشین ها بعد از کلاس s وارد کلاس R میشن !!!!!
به نظرم اون جوری جذاب تر بود
وا!
ما 800$ میدیم یک نسخه از ورژن 3 رو برای PC بهمون بدن
میسر نیست؟!
Last edited by meha; 12-11-2009 at 13:38.
Nurburgring Nordschleife رو امروز در كلاس R1 بازي كرديم ! 9 lap ! بسيار لذت بردم ! يعني به نظر من اين پيست بي نظيره ! فوق العاده زيبا طراحي شده . لول 50 شديم تبريك ميگم به خودم ! اين كلاس R1 بي نظيره ! هيجان فوق العاده بالايي داره .
ديروز هم Le Mans Circuit de la Sarthe رو 17 دور زديم خيلي چسبيد ! كلاس R2 !
نُچ ! : ديمیسر نیست؟!
اخه چرا برای pc نمیاد چه قدر اینا نامردن![]()
پووووووووف !
بالاخره بعد یک ماه آب خنک خوردن اومدم.
میگم دوستان یک مسابقه اون اواخر هست یک ساعتی آدم رو درگیر میکنه! به نظره من اگر میخواید بازیش کنین حداقلش Difficulty رو رویه Medium بزارین چون من آخرش ازم جلو زدم دیگه واقعا از بازی زده شدم طوری که دیگه 4 روزه نگاشم نمیکنم....
در ضمن کسی نمیدونه بهترین ماشین برایه Class R3 چیه؟ ( بعد قرن ها پول جمع کردیم)
بدون شک دوج وایپر acrدر ضمن کسی نمیدونه بهترین ماشین برایه Class R3 چیه؟ ( بعد قرن ها پول جمع کردیم)
که با تیون کردن و رسوندنش به کلاس r3 میترکونه
چون اصلا هرزگردی و انحراف نداره حتی با خاموش بودن tsc و abs و...
ُاین سیستم طراحی یا Livery بازی فوق العاده زیباست.
باورش سخته که با چند تا شکل هندسی ساده چهره ی ملیح هومر سیمپسون رو با تقریبا تمام جزییات ساختم..
این سیستم حتی قابل مقایسه با برنامه های بزرگی مثل Photoshop و غیره هست.
اگر هنوز طراحی رو شروع نکردید حتما این کارو انجام بدین؛ زمانبر هست اما از نتیجه کار به هوا میپرید!.
موفق باشید
Forza 3 vs Gran Turismo 5
سایت یوروگیمر یه ویدئو از مقایسه این بازی با GT 5 منتشر کرده! این ویدئو از گیم پلی هر دو بازی هستش!
منکه تفاوت قابل عرضی غیر از نورپردازی کمی بهتر GT چیز دیگه ای تو این ویدئو بین این دو بازی ندیدم!!
واقعا 4 سال کار بر روی یک بازی نتیجش این همه تفاوت هستش؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)