عزیز ما اینجا از سیستم تست نمیگیریم! اینجا چگونگی اجرا بازی هارو برسی میکنیم! اگه قرار باشه تست کنیم تا زمانی که 3dmark هست نباید دنبال چیز دیگهای بود!
خوب تست خود بازی رو قبول دارید همونو بزارید! بهتره از "عالی بود،روون بود،..." هست!!!
عزیز ما اینجا از سیستم تست نمیگیریم! اینجا چگونگی اجرا بازی هارو برسی میکنیم! اگه قرار باشه تست کنیم تا زمانی که 3dmark هست نباید دنبال چیز دیگهای بود!
خوب تست خود بازی رو قبول دارید همونو بزارید! بهتره از "عالی بود،روون بود،..." هست!!!
حالا یه بازی در حالت full hd با حالت معمولی چه فرقی داره ؟
دوست عزیز مثل اینکه خیلی داری به لپ تاپی که داری مینازی موضوع تاپیک رو منحرف کردی امدی اینجا فقط داری از full hd و چه میدونم گرافیک و .... اینا حرف میزنی هر سیستمی برای خودش مزایای خاص خودشو داره اینجا فقط نتیجه تست بازی رو با تمام مشخصات باید اعلام کنی نه یه عکس بازی بزاری بالاش بنویسی full hd کامل و روون اجرا شد اینطوری که نمیشه....
جون!
رزولیشن بالا= کیفیت خیلی بیشتر تصویر ((فرقش خیلی خیلی زیاده وقتی بازی رو اینجوری بازی میکنی مثل فیلم بلوری میشه!!!)
رزولیشن بالا=فشار بیشتر روی سیستم و گرافیک
در کل خیلی فرقش زیاده یه گیمر حرفه ای هم برای pc lcd تهیه میکنه که هم بزرگ باشه هم رزولیشن بالایی داشته باشه
این جریان یه جریان کل کل با دوستمه خودش میدونه
درضمن سوالی که اینجا پرسیدی ربطی به این تاپیک نداره من میتونستم جواب ندم ولی دارم کمک میکنم
دلیل نگذاشتن تست رو هم گفتم گذاشتن یا نزاشتنشم به خودم مربوطه مشکل داری شما نخون
اگه یخورده چشمتو باز کنی صفحه های این تاپیکو بخونی gta iv و resident evil 5 کل مشخصات رو گذاشتم
من بنچمارکی که خود بازی میده رو منظورمه خود گیم شروع میکنه به تست گیری بعد میانگین میده اینجوری که من تو ذهنم هست!دو تا بازی که این امکان رو داده من تست گرفتم gta iv - resident evil 5 هست
خیلی شرایط فرق میکنه ممکنه یه جا شلوغ باشه تو بازی همش درگیری باشه خوب فریم میاد پایین ولی موقعی که خود بازی تست بگیره تو همه شرایط میسنجه!!!درست نیست گفته من!؟
منظورمو متوجه شدی؟
شرایطی که من تست میگیرم با کس دیگه ای که تست میگیره فرق میکنه!
همه شرایط باید مساوی باشه!!!
اونم زمانی این اتفاق میفته که شرایط تست یکسان باشه!
یه کاری میشه کرد این نرم افزار مثلا نیم ساعت تست میگیره؟استفاده کردی ازش!
اونجوری باز میشه گفت میانگین درستی میده!!!
کانتر روی ویندوز های 64bit جواب نمیده.کسی هست که راه حلشو بدونه
Resident Evil 5
vaio fw490 ddb
cpu: P8700 2.5Ghz 1066 3M
ram: 4gb ddr2
ati 4650 1gb dedicated
با حد اکثر تنظیمات RESOLUTION: 1600 X 900 و ANTIALIASING: 8x روی dx10 تست شده توسط benchmark خود بازی 21 فریم در ثانیه به نظر من که بازی مشکلی نداشت یعنی افت فریم محسوس نبود
بازیش غوغاست![]()
عینک مخصوص + کارت گرافیک GeForce توصیه شده توسط کمپانی NVIDIA و ال سی دی مخصوص
رو بگیر بعد میبینی که میترسی یا نه !!!
![]()
Last edited by VahidDG2007; 20-09-2009 at 19:05.
lcd فقط هرتزش بالاست!
فرقی نمیکنه گرافیک هم یه گرافیک معمولیه!
فقط میمونه اون عینک که تا حالا ندیدم!
جالب باید باشه!!!
من تا حالا از هیچ جور بازی نترسدیم بجزء fear اونم انقدر چرتوپرت نشونت میده که هر کسیم باشه میترسه!
fear2 رو داشتم بازی میکردم سه ساعت فقط داشت نشون میداد ادم های که مردن رو!
با اون دختر بچه و...
اخر سر رسید به خود موجودات که شبیه اسپایدر من هستن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)