تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 76 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 756

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید انواع دوچرخه

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    توی شهر ما نمایندگی مریدا و جاینت نداره ولی اسکات و جیتان رو داره. این مغازه اگر بخواد مارکهای مریدا یا جاینت رو بفرسته 20% میکشه روش. سوال من اینه که آیا مارکهای مریدا یا جاینت در مقابل اسکات و جیتان ارزشش رو داره که من وقت و هزینه کنم و برم تهران از نمایندگی بگیرم یا نه؟
    اگر که اسکات یا جیتان مدلهای خوب تا 700 هزار تومان دارن لطفا معرفی کنید؟؟؟؟؟؟
    اگر امکانش هست لطف کنید درمورد اسکات و جیتان هم یه توضیحی بدید چون خیلی کم در موردش بحث شده با اینکه جزو مارکهای خوب هم هست درمورد کیفیت بدنه و ساخت و قطعاتش و اینکه در مقایسه با مریدا و جاینت بهتر هست یا نه ؟؟؟؟؟
    سلام چه خبره 20% اگه یه چرخه 600 هزار تومانی بر دارین باید 120 هزار تومان بدین نه نمیرزه

من خودم جیتان دارم دوچرخه های خیلی خوبی هستن واقعا از سواریش لذت میبرم
    با 700 می تونین جیتان 40ftzroy بگیرین 1 ماه پیش 575 قیمت گرفتم
    یا مدل های rock 1.2 -1.4-1.6 دیگه عالی هستن

اسکات که دیگه معروفه و از نظر کیفیت هم خوبه
    ولی مدل هاش درست نمیدونم ولی دو مدل اگه اشتباه نکم داره acsept20-30 که حدود 800 تومان هستن که شنیدم خیلی خوبن

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من می خوام یه دوچرخه خوشگل و با دووم تا قیمت تقریبا 150 هزار تومن بخرم ... شما چه دوچرخه ای پیشنهاد می کنید ؟؟ لطفا هر چی پیشنهاد میکنید ، عکسش رو هم بزارید ... در ضمن اگه سایت فارسی برا دوچرخه میشناسید بگید ...

سلام
    فکر کنم مجبور باشین یکم بودجه افزایش بدین
    با 250-260 فکر کنم از مدل های ارزون کراس بتونین بخرین که از خیلی از این دوچرخه چینی ها بهترن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ای سایت شرکت توی محصولات کلاس mtb مدل mirage
    Last edited by aliy2324; 11-08-2011 at 19:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا عالی بود. فقط یه سوال مهم و کوچیک دیگه اینکه با توجه به تجربه و اطلاعاتی که داری اگه بخوای اسکات ، جاینت و مریدا رو از لحاظ کیفیت (از همه نظر) رتبه بندی کنی به ترتیب کدومو اول ، دوم و سوم میزاری؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    mazandaran-qaemshahr

پيش فرض

با سلام
    بالا خره ما هم صاحب یه دوچرخه شدیم.merida matts 15 v .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتش هم با تخفیف در اومد 440 .حالا نمی دونم خوب خریدم یا نه.البته من از بابلسر گرفتم.
    نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    بالا خره ما هم صاحب یه دوچرخه شدیم.merida matts 15 v .
    قیمتش هم با تخفیف در اومد 440 .حالا نمی دونم خوب خریدم یا نه.البته من از بابلسر گرفتم.
    نظرتون چیه؟

سلام مبارکتون باشه

اگه مدل 2011 باشه آره قیمت خوبی گرفتین

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا عالی بود. فقط یه سوال مهم و کوچیک دیگه اینکه با توجه به تجربه و اطلاعاتی که داری اگه بخوای اسکات ، جاینت و مریدا رو از لحاظ کیفیت (از همه نظر) رتبه بندی کنی به ترتیب کدومو اول ، دوم و سوم میزاری؟؟؟؟

اصولا این جور رده بندی کار درستی نیست که 3 تا برند مقایسه کرد ولی اسکات معمولا توی دنیا پر طرفدار تر هست
    و از لحاظ قیمت با قطعات یکسان جیتان از همه ارزون تر و اسکات از همه گرون تره
    توجه داشته باشین که شما باید از سواری دوچرخه لذت ببرین نه از مارک اون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه دوچرخه مریدا matts tfs 300-v n2 2011 خریدم به قیمت 930 هزار تومان.
    البته قیمت tfs 500 v, رو 1190000 تومان بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

لینک دوچرخه tfs300v n2

Велосипед Merida Matts TFS 300-V-N2 (2011)

Стоимость= 0 руб

Горный кросскантрийный велосипед Merida Matts TFS 300-V-N2 для поездок по городу и пересеченной местности. Имеет повышенную прочность и отличную проходимость. Качественная модель готовая к любым испытаниям. Рама из алюминия значительно облегчает вес велосипеда и при этом обладает повышенной прочностью, так как не подвержена влиянию агрессивных сред. Она имеет трубы большого диаметра и специальную геометрию, что также влияет на ее долговечность. Пружинно-эластомерная вилка позволяет справиться с управлением в любых, даже самых экстремальных условиях и, кроме того, оберегает руки от ударов при езде по неровностям. Полупрофессиональный переключатель Shimano Deore SLX позволяет легко контролировать скорость даже в самой экстремальной поездке. По Вашему желанию передачи изменяются легко и быстро. Качественный кросскантрийный велосипед Merida Matts TFS 300-V-N2. Способен выдержать ежедневные поездки и продолжительные велопрогулки.

Технические характеристики: Велосипед Merida Matts TFS 300-V-N2 (2011)

Товарная группа:
    ВелосипедыАртикул:merida1240Раздел каталога:Горные велосипедыПроизводство:MERIDA, 2011Серия велосипедов:Горные велосипеды MERIDA 11 серии MATTS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Количество скоростей:27Диаметр колес:26Рама (frame):Алюминиевый сплав, технология TFS-CompВилка (fork):SR Suntour XCM HLO, пружинно-эластомерная, регулятор нагрузки, блокиратор, ход 100 ммРуль (handlebar):X-Mission Comp CEN 31.8 R20 620Вынос (stem, steer):X-Mission Speed CEN 31.8 7Рулевая колонка (headset):M10 NeckПередний перекл. (f.derrailleur):Shimano Alivio low 34.9Задний перекл. (r.derrailleur):Shimano Deore SLXманетки (shifters):Shimano Deore SL-M590, Rapidfire plus, курковыеПередняя втулка (hub Front):Alloy QRЗадняя втулка (hub rear):Shimano RM60Педали (pedal):XC AlloyСистема (crankset):Shimano M430 44-32-22Кассета (cassette):Shimano CS-HG50-9 11-34Покрышки (tires):MERIDA RACE 2.1Обода (rims):Matts PRO VТормоза (brakes):V-образные, алюминиевыеЦепь (chain):Shimano CN-HG53Подседельный штырь (seatpost):X-Mission Speed D SB20 31.6Размер рамы (frame size):[14.5"], 16", 18", 20", 22", [24"]Цвет рамы:[1]Silver(Black) [2]matt XTR gray(white)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای رفت و آمد شهری (رفتن به محل کار) در حدود 400 تومن چه دوچرخه ای رو پیشنهاد میکنید؟
    اولویت ها:
    لاستیکش پهن نباشه (به سفارش دوستان مشاور).
    دنده ای باشه (چون تو مسیرم سربالایی زیاد دارم).
    گلگیر داشته باشه (چون نمیخوام روزای بارونی تا پشت سرم گلی بشه).
    لطفا چندتا مدل معرفی کنید که اگه تو شهر ما یکیش پیدا نشد برم سراغ بقیه.

سپاسگزارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه دوچرخه مریدا matts tfs 300-v n2 2011 خریدم به قیمت 930 هزار تومان.
    البته قیمت tfs 500 v, رو 1190000 تومان بود.
    سلام مبارک باشه
    اگه ممکنه براتون عکس و کاتالوک های دوچرخه تون توی بخش گفتگوی آزاد دوچرخه آپلود کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •