فکر کنم حسن جان با 8910 هم قیمت بشه ... یعنی همون 600 هم برسه ... واقعا مفته! اگه b7610 نمیبود معطل نمیکردم
فکر کنم حسن جان با 8910 هم قیمت بشه ... یعنی همون 600 هم برسه ... واقعا مفته! اگه b7610 نمیبود معطل نمیکردم
منم بین اینو و b7610 موندم .... فک کنم اصلاً b7610 ایران نیاد آخه اینجا طرفدار نداره خیلی
امنیا 2 به نظرم تا دو هفته دیگه بشه 550 که واقعاً عالیه
آقا مطمعنی؟!!! تهران نیومده؟!!
550 که نمیشه اونم تا 2 هفته دیگه این از اون گوشیاس که افت قیمت زیاد نداره ...
b7610 هم حتما ایران میاد !چون خودم سفارش میدم
دلیل طرفدار نداشتن زیادشم فعلا اینه که ! بیشتر نگاهها رو امنیا 2 هستش این که بیاد نگاهها به طرف اون هم میره .. البته اینم هست که b7610 فعلا سامی زیاد روش تبلیغ نکرده زمانی که بخواد وارد بازار بشه سر وصدا میکنه
![]()
درباره مسیج یک مثال بود عزیز ...کلا همه کارها تو وین موبایل نیازمند زمان وکار کردن بیشتری با منو هاست تا به نتیجه برسی !
در مورد صدا هم نیازی به بحث کردن نیست شاید از نظر بلندی به i8910 برسه اما اگه دقت کرده باشی درباره اسپیکرهای استریو i8910 صحبت کردم که گفتم خیلی تو پخش با تک اسپیکر i8000 از نظر کیفیت فرق میکنه !
از نظر کیفیت تصویر هم من در مورد رزولوشین تصویر حرف نزدم در مورد تعداد رنگ صفحه صحبت کردم که فیلمی تو youtube هست میتونی ببینی و خودت قضاوت کنی !
بعید میدونم ویندوز موبایل 7 به همین راحتی برای آپدیت این گوشی بزارن !
مقایسه p990 با i8000 هم یه شوخی بود تا شما هم بدونی 5800 روبا این گوشی مقایسه نکنی !چون اصلا در حد این گوشی نیس ....اگه فرار با ویندوز موبایل باشه روی imate های 150 تومانی هم هست حالا چه نسخه 5 چه 6...پس اصلا ربطی نداره !
از نطر کیفیت دوربینم خوشحالم که نگفتی دوستتون گفته 5 مگاپیکسلیش از satio هم قویتره وبه همون 5 قانع بودند و بودید !
مطمئن باش در مورد زیبایی فرجی شده و بیشتر هم خواهد شد !
شما هم صحبت هایی که در مورد این گوشی شنیدید از کجا میدونین که اون طرف حتی یه بار هم تو دستش گرفته اصلا !!!!!؟؟؟
Last edited by key_1; 17-09-2009 at 15:50.
ببین دوست عزیز هر کی win mobile بخره تنش می خاره برا صرف وقت برای این زمان بیشتر و کار بیشتر تو منوها {چون وقتشو داره}
شما هرجور که میخای تصور کن ولی من به حرفای رفیقم اعتماد دارم
باشه هر چی تو بگی خوبه
شما جایی{سایت معتبر} رو سراق داری که گفته باشه i8000 آخرش win mobile 6.5 هست
شما از این شوخی ها اینجا نکن
یه چیز دیگه من 5800 رو با i8910 مقایسه نکردم فقط منظورم این بود که سیستم عامل simbian با چند سال پیش خود هیچ فرقی نکرده {از لحاظ گرافیک} ولی win mobile خیلی بهتر شده{ فکر میکنی چرا نوکیا n900 رو با simbian تولید نکرد چون از گوشی های قبلیش نظیر n97 n86 n85 استقبال زیادی نشدچون این گوشی ها از لحاظ برنامه هیچ فرقی نسبت به گوشی های قبلی نظیر n95 n95 8gb n82 n81 n79 هیچ فرقی نکرده بود{فقط قیمت بالاتری داره }{البته من به امکانات دیگش کاری ندارم}
دوست ما منصفه و اگر مقایسه کرده باشه نمی یاد دروغ و دنبل سر هم کنه
اما شاید دوستان شما......
گفتم من که از خدامه { چون به قول خودتون simbian خیلی راهتر از win mobile 'که اگه تغییر کنه وبهتر بشه خودم مخلسشم هستم}
والا رفقای ما که با ما صادق اند
مگه رفقای شما نا صادق اند
حالا اگه امکان داره همین جا بحثو تمومش کنیم آخه هنوز یکی از گوشی ها نیومده انشاالله هر وقت اومد یه مقایسه جانانه میکنیم
ممنون![]()
Last edited by offlineinternet; 17-09-2009 at 18:28.
دوستان یه سوال دارم از اونایی که امنیا پرو را نسبت به امنیا 2 ترجیح می دن.
میشه دلایلتون رو ذکر کنید که برتری های امنیا پرو نسبت به امنیا 2 چیه؟چون به نظر من امنیا 2 سرتره.اگه میشه دلالیتون رو بگید تا من اگه اشتباه می کنم متوجه اشتباهم بشم و توی خریدم تجدید نظر کنم.
تنها برتریش همون کیبردشه .... به جاش امنیا 2 صفحه بزرگتری داره و مموری داخلی داره ... فرق خاص دیگه ای ندارن
کیبورد+ 16 میلیون ساپورت رنگ که امنیا 2 انگاری نمیکنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)