تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 165 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

UBI دمو SC:C را تاييد كرد

آقاي Max Beland اعلام كرد كه دمو قابل بازي از عنوان SplinterCell:Conviction قبل از انتشار رسمي بازي(در ماه آپريل)تاييد شده است.
    در ضمن آقاي Beland فقط اعلام كرد كه اين نسخه تاييد شده است و هيچ گونه صحبتي بر اينكه قرار است چه مرحله اي از بازي يا چه مپي و حتي چه زماني قرار است اين دمو منتشر بشود نكرد.
    آقاي Beland اضافه كرد"بله دمو قابل بازي حتمي است اما من هنوز نميتونم بگم چه نقشه اي(Map) و يا چه زماني اين دمو منتشر ميشود,به عبارتي ديگه لب هاي من مهر و موم شده است."
    با وجود اينكه Ubisoft به ما(VG247)در ماه فبريه اعلام كرد كه "دمو قابل بازي در كار نيست"اما حالا اين دمو تاييد شده است,اميدوار باشيد كه با آرزويتان رسيديد.
    و در آخر لازم به ذكر است كهSC:C در 16 آپريل براي PC,360 در UK منتشر خواهد شد.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آموزش‌های الکترونیک amir082's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درود

روز ها از پس هم میگذرند و اگر بعد از اینهمه مدت ما هنوز عمرمان به این دنیا باشد و روزی عرضه شدن Splinter Cell: Conviction را ببینیم قرار است قسمت تک نفره ی ان را در 7 تا 8 ساعت به پایان برسانیم . البته این قضیه برای سختی نرمال بازی صدق می کند و چون بازی دارای درجات دیگری است این مدت برای این درجه سختی ذکر شده است .

Max Beland کارگردان بازی اعلام کرده است که تمام کردن قسمت Single Player در سختی معمولی 7 تا 8 ساعت به طول می انجامد .

Max این را در اخرین شماره از مجله ی 360 بیان کرده است . او همچنین اضافه کرده است که شما برای انجام دادن بازی در سختی Realistic دو برابر زمان صرف کنید .

اگر هنوز به عرضه ی بازی امیداوار هستید بدونید بازی اپریل 2010 برای PC و 360 عرضه خواهد شد !
    منبع:بازی سنتر
    ميگم 7 تا 8 ساعت براي تمام كردن قسمت Single Player كم نيست ؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلاً باید بیخیال این بازی روی PC شد، مگه نسخه اصلی رو بخرین اینم دقیقاً مثل AC2 هست اینطوری که پیش میره اینم بعیده کرک بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلاً باید بیخیال این بازی روی PC شد، مگه نسخه اصلی رو بخرین اینم دقیقاً مثل AC2 هست اینطوری که پیش میره اینم بعیده کرک بشه.
    هنوز زوده برای قضاوت کردن در مورد کرک نشدن بازی های UBI . تا زمانی که Cracker ها نظر قطعی ندادند و اعلام نکردند که این بازی ها کرک نمی شند، هر گونه ادعایی از طرف غیر Cracker ها در این مورد بی اعتبار خواهد بود.

6. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه نگاهی به این ضفحه بندازین

خالی از لطف نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jericho-sina; 13-03-2010 at 23:56.

8. 2 کاربر از jericho-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فک کنم این بازی زیادی دیگه اکشنه گرافیکشم چیزهع خاصی اونطورا ککه باید باشه نیس یه چیزه دیگه هم که خیلی داره تو مخ میره قیافه سم هست که شباهت زیادی با قبل نداره حالا شما فرض کنید یه بازی سبک جدید با یه قیافه جدید ایا این بازی splintercell نام دارد؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

xxxxxxxxxxxxxxx
    Last edited by amaranth_silent; 14-03-2010 at 11:39.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

فک کنم این بازی زیادی دیگه اکشنه گرافیکشم چیزهع خاصی اونطورا ککه باید باشه نیس یه چیزه دیگه هم که خیلی داره تو مخ میره قیافه سم هست که شباهت زیادی با قبل نداره حالا شما فرض کنید یه بازی سبک جدید با یه قیافه جدید ایا این بازی splintercell نام دارد؟؟؟؟
    شما گیم پلی بازی رو دیدی ؟؟
    pandora tomorow رو بازی کرده بودی؟؟ یه نگاه به قیافه سم بنداز تو اونجا شباهت رو میبینه !
    من فکر کنم از قبل بیشتر مخفی کاری داشته باشه + یه گیم پلی فوق العاده ! راه رفتن رو ببین جون داداش اخرشه

12. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما گیم پلی بازی رو دیدی ؟؟
    pandora tomorow رو بازی کرده بودی؟؟ یه نگاه به قیافه سم بنداز تو اونجا شباهت رو میبینه !
    من فکر کنم از قبل بیشتر مخفی کاری داشته باشه + یه گیم پلی فوق العاده ! راه رفتن رو ببین جون داداش اخرشه
    مقایسه باید ماله 1 سال پیشش باشه نه 10 سال پیش الان سم انگار تازه 25 سالشه ولی بخاطره ناراحتی اعصابش موهاش سفید شده که اگه اونم رنگ کنه میتونه با یه دختره 16 ساله ازدواج کنه

14. این کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

چروکهای پیشونی و صورتش پس جیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •