درود بر دوستان گرامی
همین اول کار؛ چند تا چیز رو توضیح بدم؛ حال و حوصله ی فرافکنی های حسن
رو ندارم ؛
1. دوست من پیکسون 12 رو خریده؛ منم گفتم دوستان بی بهره نباشند.
2. من طرفدار الجی هستم؛ اما پدر کشتگی با سامسونگ ندارم.
3. هر کدوم از حرفهای من رو قبول ندارید؛ خیلی راحت میتونید پیکسون 12 رو بخرید و امتحان کنید.
4. اصلا و ابدا نمیگم که پیکسون 12 دوربین بدی داره. خیر. اصلا و ابدا. اما در حد تبلیغات سامسونگ و بزرگ کردن فن بوی ها؛ نیست.
برای بررسی دوربینش؛ بهتون پیشنهاد میکنم که ؛
حتما یه سری به لینک زیر بزنید و حتما چند صفحه بعدش رو هم مرور کنید تا بهتر بتونید در موردش نظر بدید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( خیلی جالب هست
جلوی رنوار کم آورد )
نکته ی اول :
قصد کوبیدن هیچ چیزی رو ندارم، نمی گم که پیکسون 12 دوربین بدی داره؛ نه اصلا. (عکس زیر رو که از مقبره صائب تبریزی هست، ببینید. خیلی خوب عمل کرده). اما هدفم این هست که همونطور که دیدید (و میدونیم) سامسونگ در بوق و کرنا کردن یه چیزی خیلی ی ی ی استاده
مشکلی با اینکه جنبه تبلیغاتی سامسونگ خیلی قویه ندارم، اما خواستم بگم که زیاد هم فریب این بازار گرمی ها رو نخوریم و کمی هم فن بوی های عزیز سامی ترمز دستیشون رو بکشند : دی
اگرنه من نه مشکلی با سامسونگ دارم و نه میگم که پیکسون 12 افتضاحه. خودتون میتونید عکس هایی که در تاپیک رنوار (لینک بالا) بالا گذاشتم رو ببینید که همه چیز مشخص هست؛ اما گقتم، نمیخوام بگم پیکسون 12 بدترین دوربین رو داره؛ نه. مثلا اینجا خوب عمل کرده :

نکته ی دوم :
مربوط میشه به باتری، اینطور که دوستم میگفت، نمیشه نمره ی قبولی به باتریش داد. فعلا میشه گفت که دوستان در همین حد بدونند که باتریش آش دهن سوزی نیست تا این که اگر خدا بخواد! چند روز دیگه با دوستم گوشی هامون رو عوض و بدل میکنیم؛ اون موقع پیکسون دست خودم میافته و بهتر و دقیق تر میتونم نظر بدم.
نکته ی سوم :
تا اونجا که یادمه، منوی فارسی داشت اما برای ارسال پیامک، حروف فارسی (پ - چ - ژ - گ) رو نداشت.
نکته ی چهارم :
میگند؛ وقتی بد یه چیزی رو میگی، خوبش رو هم بگو. اینجا هدف همه ی ما اینه که به دور از هیاهو های تبلیغاتی و تعصب؛ بد و خوب دستگاه ها رو به عنوان یک استفاده کننده بگیم تا بقیه بتونند بهتر تصمیم گیری کنند.
عیب هایی که دیده بودم رو گفتم، ولی چون بیشتر تمرکز خودم رو در گرفتن عکس گذاشته بودم زیاد به مابقی قسمت ها توجهی نکردم، اما میشه گفت چیزهایی که تو همین مدت اندک چشم منو گرفته؛
یکی کیفیت عالی صفحه نمایشش هست و یکی دیگه هم اینکه موقعی که داشتم باهاش بلوتوث میفرستادم؛ با زدن دکمه وسطی، دوباره رفت به منو و میشد کارهای دیگه ای انجام داد.
شاد و پیروز و سربلند باشید