خليي باحال بود.آقا رامبد
--
--
خليي باحال بود.آقا رامبد
نوشته شده توسط demoblog
اگه ولتاژ 1200 ولت هم به من وصل ميكردن خيلي بهتر از اون صحنه اي بود كه من با منشي روبرو شدم !![]()
با سلام
این سوتی من نیست ولی خیلی باهاش حال کردم
یه روز تو مغازه نشسته بودم و داشتم در مورد قطعات جدید کامپیوتر که قراره خریداری بشه صحبت می کردم با همکارم و صاحب مغازه
دیدم دو تا دختر که یکیشون همسن من بود (من 17 سالم بود) و یکی دیگه با یه وضعی (فجیع) اومد تو مغازه از من درباره فروش اقساطی توضیح خواستن من برگه ای که از قبل آماده کرده بودم رو بهشون نشون دادم و شرایطو گفتم
تو این برگه قطعات سخت افزاری بود و مدلاشون
بعد اون یکی که همسن من بود گفت اگه ما چند تا این برنامه ها رو نخوایم قیمتش کمتر میشه؟
گفتم اینا نیازه برای کامیوتر تا راه اندازی بشه بعد اون یکی گفت بله می دونم من خودم فوق لیسانس سخت افزارم!!!!!
بعدش گفت میشه اینو حذف کرد با تاکید
من نگاه کردم دیدم دستشو گذاشته روی مین بورد میگه اینو میشه از توی قطعات حذف کرد !!!!!!
من با تعجب یه نگاهی کردم به همکارم گفتم بابا بیا براشون توضیح بده اینا هیچی حالیشون نیست؟؟؟؟؟؟
بعدش اومدو خلاصه براش توضیح داد که اینا چی هستن.
بعد از رفتن اینا ما کلی به این فوق لیسانس مملکت خندیدیم
گفتیم اگه این فوق لیسانسه پس ما چی هستیم؟؟؟؟
خب منم بگم!
چند روز پیش با بروبچز قرار گزاشتیم بریم کتابخونه کله سحر!! درس بخونیم! آقا ما 7 رفتیم کتابخونه! طبقه بالا! این کتابخونه ما یک حالت L مانندی داره که هیچکی توی اون زاویه 90 اش نمیشینه! چو کم نوره به جایی هم دید نداره!! ما هم رفتیم توی همون زاویه نشستیم که حواسمون پرت نشه و .... اینا! یک 2 ساعتی داشتیم میخوندیم! همه گرم! باور کنید نفهمیدیم کی گذشت!
عجیب بود که سالن هنوزم ساکت بود! یکی از بچه ها یدفعه داد زد: آی این دیفرانسیل ......... تموم نمیشه! همه زدیم زیره خنده! بعد با هزارتا بد و بیراه (پسرا میدونن چی میگم!) از هر کدوممون پول گرفت بره صبحانه بخره! همین طور که غر میزد! رفت! بعد از 5 ثانیه برگشت! مثل لبو شده بود! اصلا انگار جن دیده بود! یکی دیگه رفت! اونم لبو برگشت! به هر حال اولی که شوکه بود! از دومی حرف کشیدم که چیه! گفت تموم سالن پره دختره! اومدیم سالن دخترا!!!!!
هیچی! هنوز تصمیم نگرفته بودیم که چه خاکی به سرمون کنیم! دیدیم یک خانومه که فقط دماغش بیرون بود خفتمون کرد!
اومد سرمون داد که آآآآآآآی شما اینجا چیکار میکنین!؟؟! حالا بهروز(دوست صمیمی من!) که نیشش از اینکه وسط دخترا بود تا بنا گوش باز بود از دهنش در رفت ما که باهاشون کاری نکردیم!!!!!!!
خانومه هم نعره ای کشید که آآآآآآآآآآآی مگه قرار بود کاری هم بکنین؟ با کی قرار داشتین! شما فاسدین! همین شما هایین که فساد میکنین! منم همه رو جمع کردم که آقا در ریم تا زنگ نزده 110!!
اومدیم خیلی باکلاس رد شیم! همه سرا بالا! داشتیم زیره داد و فریاد اون مادرفولادزره میرفتیم! که یدفعه (من کاپشن کوتاه مشکی و قرمز تنم بود، موهام هم تا شونه هامه!) یکی از دختر ها داد زد اون دختره کاپشن مشکی کجا میره؟(منو میگفت!)
سالن از خنده ترکید! از اینور بهروز هم ریسه رفت از خنده! منم به روی خودم نیاوردم! رفتیم بیرون انقدر عرق کرده بودم که تمام پیرهنم خیس بود!
اینم سوتی ما!
(بدم ازش فیلم کوتاه بسازن؟)
مرسي سينا و un4giv3n سوتي هاتون با حال بود
جالببب بودبا سلام
این سوتی من نیست ولی خیلی باهاش حال کردم
یه روز تو مغازه نشسته بودم و داشتم در مورد قطعات جدید کامپیوتر که قراره خریداری بشه صحبت می کردم با همکارم و صاحب مغازه
دیدم دو تا دختر که یکیشون همسن من بود (من 17 سالم بود) و یکی دیگه با یه وضعی (فجیع) اومد تو مغازه از من درباره فروش اقساطی توضیح خواستن من برگه ای که از قبل آماده کرده بودم رو بهشون نشون دادم و شرایطو گفتم
تو این برگه قطعات سخت افزاری بود و مدلاشون
بعد اون یکی که همسن من بود گفت اگه ما چند تا این برنامه ها رو نخوایم قیمتش کمتر میشه؟
گفتم اینا نیازه برای کامیوتر تا راه اندازی بشه بعد اون یکی گفت بله می دونم من خودم فوق لیسانس سخت افزارم!!!!!
بعدش گفت میشه اینو حذف کرد با تاکید
من نگاه کردم دیدم دستشو گذاشته روی مین بورد میگه اینو میشه از توی قطعات حذف کرد !!!!!!
من با تعجب یه نگاهی کردم به همکارم گفتم بابا بیا براشون توضیح بده اینا هیچی حالیشون نیست؟؟؟؟؟؟
بعدش اومدو خلاصه براش توضیح داد که اینا چی هستن.
بعد از رفتن اینا ما کلی به این فوق لیسانس مملکت خندیدیم
گفتیم اگه این فوق لیسانسه پس ما چی هستیم؟؟؟؟
یک چیز دیگه! این ماله خودم نیست!ماله یکی از دوستانه!
یکی از بچز میگه که وقتی 4یا 5 سالش بوده برای خواهرش خواستگار میاد! آقا نشسته بوده جلو خواستگارها! پا میشه میره بازی کنه و برمیگرده! میبینه باباش جاش نشسته! جلو هم بر میگرده میگه
جا خواستیم! جا*ش نخواستیم!!!!!!!!!!!!
اگر اومدن منو برای این پست بن کنن! وساطت کنین!!!!
مرسي رفيق باحال بود
باشه اگه مديران خواستن بنت كنن من ريشم رو گرو ميزارم
دلتنگ اشکانم !
Last edited by Master; 04-04-2008 at 10:02.
سلام مستر جان ممنون از سوتيت
خيلي باحال و تازه بود
كلي خنديدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)