تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 93 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

ببینم وقتی عکس یه کیو میزنه رو دیفال مینویسه زنده یا مرده.....من میرم سراغ یارو پیشش که میرسم دکمه ای چیزی نمیاد بزنم که زمین گیرش کنم و زنده ببرم تحویلش بدم فقط باید با گلوله بکشمش چجوری زنده ببرمشون؟؟

.یکیم به اینها جواب بده

1:مگه تو بازی زنو بچه داریم که باید نجاتشون بدیم؟
    2:یه چیز دیگه یه کم از ادمها رو کشتم گفت عکست برای تحت تعقیب تو. شهر داره پخش میشه گفت برای اینکه این کار نشه چنتا کار باید انجام بدی نفهمیدم چی گفت!!! چه کارایی باید بکنم؟
    3:بعدش رنکینگ داره یعنی مثلا ادم خوب یا منفوری بشی تو بین مردم؟؟
    4:ممکنه راهزنا حمله کنن به شهر؟؟
    5:ازین چیزها نداره بری تو کلاب با خانومهای مهربون اهم اهم؟؟
    6:خوردن مشروب توی بار چه فایده ای داره؟

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببینم وقتی عکس یه کیو میزنه رو دیفال مینویسه زنده یا مرده.....من میرم سراغ یارو پیشش که میرسم دکمه ای چیزی نمیاد بزنم که زمین گیرش کنم و زنده ببرم تحویلش بدم فقط باید با گلوله بکشمش چجوری زنده ببرمشون؟؟
    با طناب باید ببندیش .

دوستان من 20 درصد بازی رو رفتم اما از outfit ها فقط یه دونش بازه و ماموریتاش هست اما بقیه ش undiscovere . چیکار باید بکنم باز شه ؟ :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بازی اومد تو بازار 74 تومن

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

.یکیم به اینها جواب بده

1:مگه تو بازی زنو بچه داریم که باید نجاتشون بدیم؟
    2:یه چیز دیگه یه کم از ادمها رو کشتم گفت عکست برای تحت تعقیب تو. شهر داره پخش میشه گفت برای اینکه این کار نشه چنتا کار باید انجام بدی نفهمیدم چی گفت!!! چه کارایی باید بکنم؟
    3:بعدش رنکینگ داره یعنی مثلا ادم خوب یا منفوری بشی تو بین مردم؟؟
    4:ممکنه راهزنا حمله کنن به شهر؟؟
    5:ازین چیزها نداره بری تو کلاب با خانومهای مهربون اهم اهم؟؟
    6:خوردن مشروب توی بار چه فایده ای داره؟

شما چند درصد بازی رو رفتی ؟ 
    یک مرحله هست که باید با bonnie بری اسب های وحشی رو رام کنی و بعد از اون یک طناب بهتون میده که از اون به بعد میتونه مجرما رو دستگیر کنی ... اگر هم طناب رو داری اول باید با LB باید طناب رو انتخاب کنی و بعد از اون با LT رو هدف نشانه گذاری کنی و RT طناب رو پرت کنی طرف اون فرد . (نباید LT رو رها کنی ) . بعد باید نزدیک اون فرد بری و با کلید Y رو بزنی تا دست و پای اون فرد رو ببنده و بعدش میتونی دوباره کلید Y رو بزنی و اون فرد رو بلندش کنی و روی اسب بزاریش و ببریش سمت کلانتر شهر و جایزه رو بگیری ...
    1: خوده منم نمیدونم تا الان 
    2:نمیدونم . من در جهت مثبت تا به الان حرکت کردم . 
    3: آره . دو تا نمودار مانند در بازی به نام های Honor و Fame وجود داره که با انجام هر مرحله یا کمک به مردم و یا بردن دوئل ها به اونها اضافه میشه و باعث شهرت و مورد احترام بودنت میان مردم میشه که البته باعث میشه راهزنا و افراد تبهکار هر جا ببیننت بهت شلیک کنن . 
    4: تو مراحل اول یه همچین چیزی بود ولی دیگه من ندیدم . بیشتر ممکنه در بین راه ها راهزنا به یک کالسکه یا باربر حمله کرده باشن . 
    5: من تا به حال  نتونستم و نمیدونم چطوری میشه . ولی وقنی اون دو نمودار که بهت گفتم زیاد میشه وقتی نزدیک این جاها میری خودشون بهت پیشنهاد میکنن ولی تو رد میکنی (دست خودت نیست . خودش میگه نه ) 
    6: از پولت 5$ کم میشه  

این مرده چقدر شبیه Marston :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هنرپیشه ی مشهور سالهای قبل فیلم های وسترن هست به نام کلینت ایستوود هست 
    Last edited by CATALONIA; 23-05-2010 at 19:53.

5. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

چند خبر واقعا جالب !

به احتمال زياد شما فكر ميكنيد كه مرحله ي “The Enemy that Shall Be Destroyed” آخرين مرحله ي بازيست ولي اينطور نيست و بعد از تموم كردن تمام مراحل داستاني بازي يه علامت "؟" روي نقشه مياد كه ميتونيد به Blackwater Station Train Platform بريد و اونجا مامور فدرال رو پيدا كنيد و ببينيد كه بازي واقعا چطور تموم ميشه ! بعد از اين صحنه شما Credits رو خواهيد ديد .
    کد:

و خبر جالب و عجيب تر كه فقط كار Rockstar ميتونه باشه اينكه بسياري از كاربران You*tube صحنه هاي بسيار عجيبي رو گزارش دادن و ازش فيلم گرفتن كه متاسفانه برخي از اونها اينقدر سريع اتفاق افتاده كه نشده ازش فيلم بگيرن .
    تو يكي از اين صحنه ها يكي از اين كاربران يه خرگوش بزرگ ديده كه مشغول كالسكه راني بوده ! وقتي سعي كرده اون رو پياده كنه اون خرگوشه به زبان اسپانيايي فرياد ميزنه و وقتي هم كه از كالسكه پيداش ميكنه ميره و به كلانتر گزارش ميده !
    يا در صحنه ي ديگه يكي ديگه از كاربران يه خانمي رو ديده كه سرش سر اسب بوده !!!! احتمالا اينقدر خراب كاري كرده كه عذاب الهي گرفتتش
    يك نفر ديگه هم گزارش داده كه در يكي از ميان پرده ها به جاي شخصيت ها چندين طناب وجود داشتند و با اونها حرف ميزده ! كه البته باگ به نظر مياد .

همچنين خيلي هاي ديگه هم وجود حيوانات عجيب و غريب رو در بيابون ها و مناطق بازي گزارش كردن و فيلم هم گرفته شده .
    يكي از اين حيوانات مرد يوزپلنگي هست ! و ساختار واقعا خيلي عجيب و دور از انتظاري R* بهش داده ! اون فقط با دو پاي عقبيش حركت ميكنه و بقيه ي پاهاش روي زمين آويزون كشيده ميشن !!!!!!!! اون با سرعتي حدود 60 مايل بر ساعت به سمت شما حمله ميكنه و بعد از ضربه زدن به شما خيلي سريع مخفي ميشه . ( ويديو موجود است !‌ )

حيوان بعدي گوزن پرنده ميباشد كه در بالاي كوه ها ميشه پيداش كرد ( ويديو موجود است ! )

حيوان بعدي نميدونم چيه خودتون بريد تو لينك ببينيد !!!! ( ويديو موجود است ! )

حيوان بعدي كه ديگه نوبره سگ اسلحه به دست ! احتمالا خيلي تمرين داشته چون دقت زيادي در تير اندازي داره ! ( ويديو موجود است ! )

ويديو موجود است ها را اينجا ببينيد :
    کد:

7. 20 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

وای خدای من این بازی دیگه معرکه شده با توجه به تجربه Rockstar در ساخت بازیهای
    openworld این بازی دنیای غرب وحشی رو به طرز بسیار عالی و دیونه کننده ای به تصویر
    میکشه حدود سه ساعت به بازی ور رفتم کلم جوش آورد از این همه خلاقیت و زیبایی بدون شک
    یکی از بهترین عناوین امسال خواهد بود رقیب بسیار سختی برای بقیه هستش هر کس این عنوان رو
    از دست بده انگار که هیچ چیزی بازی نکرده

9. 2 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حيوان بعدي گوزن پرنده ميباشد
    این رو حتما ببینید
    يا در صحنه ي ديگه يكي ديگه از كاربران يه خانمي رو ديده كه سرش سر اسب بوده !!!! احتمالا اينقدر خراب كاري كرده كه عذاب الهي گرفتتش
    وای دیدم اینو چه باهال بود !!! صدای اسب هم در میاره اینا وقعا باگ بودن
    محمد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی اینا رو شکار کنه احتمالا زیاد میخرنشون مخصوصا گوزن

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من یه جایی رسیدم که یارو شخصیت اصلیه میمیره و دیگه با پسرش میری می خواستم بدونم بازی تموم شده یا نه؟
    Last edited by masoud93; 29-05-2010 at 23:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من الان این مرحله “The Enemy that Shall Be Destroyed نمیگم چی شد داستان لو نره ولی
    بعد از اون تو نقشه علامت سوال ندیدم !!!!!!!! چرا اینجوری شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •