تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 773 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود بر دوستان من این سوالم رو تو تاپیک بقلی هم پرسیدم!گفتم اینجا هم بگم ببینم شاید زودتر به جواب برسم!
    شرمنده -باز هم از تکراری بودن!
    -------------------------------------------------
    درود
    من میخوام تو چند روزه اینده یه پنل بخرم
    -ریسیورمون خروجی کامپوننت داره!و انتن کلا استفاده نمیکنیم!(حتی برای داخلی از ریسیور استفاده میکنیم)
    - میخوام با پنل برای گیم استفاده کنم PS3 , X360
    - فیلمهای HD هم میخوام ببینم!هم BD و هم میخوام فایلهای پسوند دار رو ببینم!
    -اون قسمت لرزش دار تصویر روی پنلهای قدیمی که داشتیم مثل بازی فوتبال تا میزان کمی اذیتم میکرد!نه خیلی ولی در هر صورت رو مخم بود!
    -من میخوام 690 -40 اینچ یا G10 ---42 اینچ بگیم!(حتما سمته 40-42)
    -میزات گیم و فیلم اگه خیلی باشه نزدیک 14 تا 20 ساعت در هفته هست!(چون مانیتور هم دارم از اون هم استفاده میکنم!)
    -تصاویر SD رو زیاد میبینیم!بخصوص تو TV!
    -فاصله مبل راحتی مون با TV رو به فاضله 3 تا 3/5 متر گذاشتیم! که زیاد نمیشه افزایشش داد!
    -میخوام تلویزیون پس فردا حرف برام در نیارن بگن- تو گفتی اینو بگیر و .... در کل میخوام یک TV ّگیریم با خیال راحت!
    و تا مقدار زیادی هم میخوام دیزاین کلاس دار خونه بهم نخوره! میزش رو پیش داشتیم - تازه عوض کرده بودیم(پنل قبلیمون رو فروختیم LCD و مدل R یا A سامسونگ بود)از اون داریم!

یک سوال بزرگ دارم!
    -من فیلم با فرمت های گوناگون مثلا Divix -720P زیاد دانلود میکنم(حتی 1080 P) میخواستم ببینم -زیرنویس رو هم میشه در کنار فایل اصلی درون USB قرار داد ؟؟؟؟اجرا میشه زیر نویس!کسی تست کرده؟

-در کل به یک پلیر نیاز دارم!اگه مجبور بشم G10 بگیرم 100% به یک Dig...-Player نیاز دارم!
    - سینمای خانوادگی هم از قبل یه 425 سامسونگ داریم!(دادیم رفت ولی پس میگیرمش)
    -و جونم براتون بگه! ایا پلاسما به میز پایه دار پیچ میشه؟ چون حتما میخوام از میز یه ارتفاعی بگیره! و اینکه واقعا دوست ندارم -باز میز جدید بخرم!

در کل نظرتون رو برام بگید!ممنون-شرمنده سرتون رو درد اوردم!
    اول سئوال دومت رو جواب ميدم:
    در مورد divix:
    توي همون فولدري كه فيلمت هست زير نويس رو هم بذار. فقط اسم زيرنويستو دقيقا با اسم فيلم يكي كن. فقط پسوندش فرق كنه. (توي دي وي دي كه ميزنم همينكارو ميكنم. يو اس بي هم با همين جواب بايد بده)

در مورد سئوال اولت هم بهت پيشنهاد ميكنم LED 40 اينچ شارپ رو يه چك بكني . خيلي كيفيت خوبي داره. تواين تاپيك در موردش گفته و عكسشم گذاشته و مقايسشم كرده . ايرادشم تو سايزشه كه فقط 40 اينچ داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    قيمت 1،570

سلام به همه ی دوستان
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
    من می خوام تا چند روز آینده یه HDTV برای اتاق خودم بخرم.کلا ما تا الان از TV های SONY استفاده می کردیم.حالا SDTV و چه .HDTV.به خاطر همین اطلاعات خوبی در باره ی TV های SONY دارم.الان قصد دارم LCD های Samsung رو بخرم و اطلاعاتم راجع به سامسونگ کمه.مدلی که من انتخاب کردم 40 اینچ سری 6 هست.سوالی که از شما داشتم اینه که
    آیا این مدل رو تایید می کنید از لحاظ کیفیت ؟
    و اینکه قیمت دقیقش چنده ؟
    شما مدل دیگری رو پیشنهاد می کنید ؟ (40 اینچ)
    لازم به ذکذه که من TV رو برای Video Game می خوام (بازی با Xbox 360 و Play Station 3 )
    با تشکر فراوان
    به شما هم همون تاپيك بالايي رو توصيه ميكنم ببينيد
    کد:
    کد:

2. 3 کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون- این LED که نشونم دادی- اوردم تو لیست -
    واقعا قیمتش اینقدره؟
    من میخوام تو همین مایع ها بخرم!امید وارم قیمتت صحیح باشه!خانواده هم دیدن چنتا شات از- الان دارم - یک صفحه رو براشون ترجمه میکنم بخونن- و مشخصات رو ببینن-
    اگه عالی باشه میخرم- کسی خریده این مدل رو؟

در آغاز فعالیت atan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستاني كهLE700دارن ازش راضي هستن؟لطفا راهنمايي بفرمائيد؛متشكرم.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
    من می خوام تا چند روز آینده یه HDTV برای اتاق خودم بخرم.کلا ما تا الان از TV های SONY استفاده می کردیم.حالا SDTV و چه .HDTV.به خاطر همین اطلاعات خوبی در باره ی TV های SONY دارم.الان قصد دارم LCD های Samsung رو بخرم و اطلاعاتم راجع به سامسونگ کمه.مدلی که من انتخاب کردم 40 اینچ سری 6 هست.سوالی که از شما داشتم اینه که
    آیا این مدل رو تایید می کنید از لحاظ کیفیت ؟
    و اینکه قیمت دقیقش چنده ؟
    شما مدل دیگری رو پیشنهاد می کنید ؟ (40 اینچ)
    لازم به ذکذه که من TV رو برای Video Game می خوام (بازی با Xbox 360 و Play Station 3 )
    با تشکر فراوان

داداش بهترين انتخاب براي بازي كردن پاناسونيك پلاسماي G10 هست. چون همونطور كه خودت ميدوني براي بازي ريسپانس تايم مهمه كه توي پلاسماها خيلي كمتر از السيدي هاست. قيمتش هم حدود 1450 هست. سايزش 42
    توي همين تالار بگردي خيلي تاپيك و مبحث ر موردش هست.
    موفق باشي

6. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان.
    بهترین 50 یا 46 اینچی که الان میشه خرید چیه با 2تومان حداکثر.
    و اینکه آیا 3 4 ماه صبر کنم میتونم انتخاب بهتری داشته باشم یا نه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

داداش بهترين انتخاب براي بازي كردن پاناسونيك پلاسماي G10 هست. چون همونطور كه خودت ميدوني براي بازي ريسپانس تايم مهمه كه توي پلاسماها خيلي كمتر از السيدي هاست. قيمتش هم حدود 1450 هست. سايزش 42
    توي همين تالار بگردي خيلي تاپيك و مبحث ر موردش هست.
    موفق باشي
    خیلی ممنونم دوست من
    خودمم خیلی راجع به G10 شنیدم
    چند تا سوال داشتم
    کیفیت رنگش نسبت به LCD چه طوره ؟
    وضوحش نسبت به LCD چه طوره ؟
    مصرف برقش چه طوره ؟
    یکی از مشکلاتی که براش مطرح شده مشکل افت بازتولید رنگ مشکی هست
    این دقیقا چه مشکلیه ؟ یعنی رنگ سیاهش از لحظا کیفیت افت میکنه ؟ خوب بعضی از بازی ها یکی از افکت های اصلی گرافیکی و یکی از حقه های اصلی گرافیکیشون همین صحنه های تاریک هست !
    در باره ی ریسپانس تایم که شما گفتید مربوط به همون مشکلیه که گفته میشه ممکنه بعضی از بازی ها در LCD تصاویرش جا بمونه ؟ من بعضی از بازی ها از جمله Kill Zone 2 - Gears of War 2 - Fifa 10 رو روی LCD سونی امتحان کردم همچین مشکلی نداشت.پس این مشکلی که میگید دقیقا چیه ؟
    از طرفی روی همون LCD TV بازی مثل Heavy Rain که از لحاظ کیفیت چهره ی کارکتر ها مثل یک فیلمه روی این TV کارتونی به نظر میومد و کلا تصاویر آبکی به نظر میاد ! نمی دونم چرا ؟! جالبه که سری X و 46 اینچ هم هست !
    دوستان شرمنده این قدر سوال می پرسم و لی تا هفته ی آینده باید برای خرید برم و دلم نمی خواد انتخابم اشتباه باشه
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خیلی ممنونم دوست من
    خودمم خیلی راجع به G10 شنیدم
    چند تا سوال داشتم
    کیفیت رنگش نسبت به LCD چه طوره ؟
    وضوحش نسبت به LCD چه طوره ؟
    مصرف برقش چه طوره ؟
    یکی از مشکلاتی که براش مطرح شده مشکل افت بازتولید رنگ مشکی هست
    این دقیقا چه مشکلیه ؟ یعنی رنگ سیاهش از لحظا کیفیت افت میکنه ؟ خوب بعضی از بازی ها یکی از افکت های اصلی گرافیکی و یکی از حقه های اصلی گرافیکیشون همین صحنه های تاریک هست !
    در باره ی ریسپانس تایم که شما گفتید مربوط به همون مشکلیه که گفته میشه ممکنه بعضی از بازی ها در LCD تصاویرش جا بمونه ؟ من بعضی از بازی ها از جمله Kill Zone 2 - Gears of War 2 - Fifa 10 رو روی LCD سونی امتحان کردم همچین مشکلی نداشت.پس این مشکلی که میگید دقیقا چیه ؟
    از طرفی روی همون LCD TV بازی مثل Heavy Rain که از لحاظ کیفیت چهره ی کارکتر ها مثل یک فیلمه روی این TV کارتونی به نظر میومد و کلا تصاویر آبکی به نظر میاد ! نمی دونم چرا ؟! جالبه که سری X و 46 اینچ هم هست !
    دوستان شرمنده این قدر سوال می پرسم و لی تا هفته ی آینده باید برای خرید برم و دلم نمی خواد انتخابم اشتباه باشه
    ممنونم

در كل پلاسما ها ميشه گفت عمق تصوير بيشتري دارن و ال سي دي تصوير فلت داره.
    مصرف برقش يه خورده بيشتر از السيدي هست توي يه پستي يكي از دوستان مقايسه مصرف برق جي 10 با السيدي سامسونگ بي650 گذاشته بود، يادمه زياد فرق نداشت. كلاً السيدي ها مصرف برقشون ثابته ولي پلاسما ها با تغيير نور تصوير مصرفشون هم عوض ميشه. يعني تصوير سفيد حداكثر مصرف و تصوير سياه حداقل صرف رو داره.
    در مورد رنگ مشكي هم پلاسما ها بهتر از السيدي ها عمل ميكنن(مخصوصا جي10) يعني مشكي رو به مشكي خالص نزديكتر نشون ميدن.
    برخي از پنل هاي جي 10 آمريكا و شايد اروپا بعد از حدود 1000 ساعت كاركرد دچار مقداري افزايش نور تصوير ميشن و مشكيشون ضعيفتر ميشه. ولي گفته ميشه اين مشكل توي مدل هاي آسيايي وجود نداره وتاحالا گزارشي نشده.
    در كل مثل اينكه با بوجود اومدن اين مشكل بازم از خيلي السيدي ها عمق مشكي بهتري داره!
    در مورد ريسپانس تايم، السيدي ها توي نمايش تصاوير با حركات سريع ضعيف هستن، يعني انگار رد تصوير بعد حركت يكم ميمونه (مثل دنباله دار كردن موس توي كامپيوتر مثلا) كه البته الان خيلي پيشرفت كردن ولي بازم پلاسماها بهتر از السيدي هستن. شايدم اصلاً به چشم بعضي ها ديده نشه!

در مورد تصوير آبكي منم دقيقا در مورد تصوير السيدي ها همين حس رو دارم. ولي توي پلاسما من چنين حسي ندارم.
    در هر حال شما حتما يه سر به نمايندگي پناسونيك بزن و اين تي وي رو ببين حتما.
    راستي قيمت بانه اين تي وي حدود 1100 هست(كه ميشه سفارش داد براي آدم بيارن) كه يكي دوتا از بچه هاي اينجا از بانه گرفتن.
    good luck
    Last edited by afshin b; 08-04-2010 at 16:07.

10. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

B690 چهل اینچ نیست!
    این B670 ها چطورن؟؟؟به غیر از کنتراست و USB پلیر فیلم چی کم دارند؟؟؟
    بخرم یا صبر کنم B690بیاد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

40 اينچ داره.
    B690 كه صبر كردن نميخواد ، خيلي وقته تو بازار هست!!
    Last edited by afshin b; 08-04-2010 at 16:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

40 اينچ داره.
    B690 كه صبر كردن نميخواد ، خيلي وقته تو بازار هست!!
    داره - ولی الان تو تهران به هیچ وجه موجود نیست!خودت برو یکسر بگرد!
    فقط مغازه داره به عنوان دکور دارن!

هیچ جایی با گارانتی پیدا نمیشه!

قبل عید تموم شده!هنوز نیومده@!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •