درود بر دوستان من این سوالم رو تو تاپیک بقلی هم پرسیدم!گفتم اینجا هم بگم ببینم شاید زودتر به جواب برسم!
شرمنده -باز هم از تکراری بودن!
-------------------------------------------------
درود
من میخوام تو چند روزه اینده یه پنل بخرم
-ریسیورمون خروجی کامپوننت داره!و انتن کلا استفاده نمیکنیم!(حتی برای داخلی از ریسیور استفاده میکنیم)
- میخوام با پنل برای گیم استفاده کنم PS3 , X360
- فیلمهای HD هم میخوام ببینم!هم BD و هم میخوام فایلهای پسوند دار رو ببینم!
-اون قسمت لرزش دار تصویر روی پنلهای قدیمی که داشتیم مثل بازی فوتبال تا میزان کمی اذیتم میکرد!نه خیلی ولی در هر صورت رو مخم بود!
-من میخوام 690 -40 اینچ یا G10 ---42 اینچ بگیم!(حتما سمته 40-42)
-میزات گیم و فیلم اگه خیلی باشه نزدیک 14 تا 20 ساعت در هفته هست!(چون مانیتور هم دارم از اون هم استفاده میکنم!)
-تصاویر SD رو زیاد میبینیم!بخصوص تو TV!
-فاصله مبل راحتی مون با TV رو به فاضله 3 تا 3/5 متر گذاشتیم! که زیاد نمیشه افزایشش داد!
-میخوام تلویزیون پس فردا حرف برام در نیارن بگن- تو گفتی اینو بگیر و .... در کل میخوام یک TV ّگیریم با خیال راحت!
و تا مقدار زیادی هم میخوام دیزاین کلاس دار خونه بهم نخوره! میزش رو پیش داشتیم - تازه عوض کرده بودیم(پنل قبلیمون رو فروختیم LCD و مدل R یا A سامسونگ بود)از اون داریم!
یک سوال بزرگ دارم!
-من فیلم با فرمت های گوناگون مثلا Divix -720P زیاد دانلود میکنم(حتی 1080 P) میخواستم ببینم -زیرنویس رو هم میشه در کنار فایل اصلی درون USB قرار داد ؟؟؟؟اجرا میشه زیر نویس!کسی تست کرده؟
-در کل به یک پلیر نیاز دارم!اگه مجبور بشم G10 بگیرم 100% به یک Dig...-Player نیاز دارم!
- سینمای خانوادگی هم از قبل یه 425 سامسونگ داریم!(دادیم رفت ولی پس میگیرمش

)
-و جونم براتون بگه! ایا پلاسما به میز پایه دار پیچ میشه؟ چون حتما میخوام از میز یه ارتفاعی بگیره! و اینکه واقعا دوست ندارم -باز میز جدید بخرم!
در کل نظرتون رو برام بگید!ممنون-شرمنده سرتون رو درد اوردم!