شرمنده که دیر شد، واسه ورژن 7هست اما فکر نکنم توفیری بکنه
tinyurl.com/5dkhq7
شرمنده که دیر شد، واسه ورژن 7هست اما فکر نکنم توفیری بکنه
tinyurl.com/5dkhq7
سلام دوستان نرم افزار بابیلون رو روی ویستا نصب کردم ولی Error میدهد می خواهم Uninstall کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم تا بعدا مشکلی پیش نیاید؟از نظر رجیستری کلا پاک شود؟
مرسی , ما همش به شما زحمت میدیما !!![]()
سلام
تصویر یا متن ارور را هم قرار دهید
دوست عزیز سلام.قبلا یک نسخه از بابیلون رو سیستم نصب بود پیغام initialization errorمیداد.رفتم توadd remove programs پاکش کردم .وقتی که خواستم نسخه جدید را نصب کنم میگه نسخه قبلی روسیستم است و این رو نصب نمیکنه.ایا با نرم افزار your uninstaller میتونم قبلی را پاک کنم.تولیست نرم افزارها بابیلون را نشون نمیدهد.چطوری این کار را بکنم؟
سلام
همونطور که اشاره شد بابیلون یکی از نرم افزارهایی است که تا نسخه ی قبلی به طور کامل حذف نشود امکان اجازه ی نسخه ی جدید را نمی دهد شما از ابتدا باید با یکی از نرم افزارهای حذف کننده کار می کریدن برای حذف این مورد اما حال...
یکی از تمییز کننده ی رجیستری را نصب و دستور العمل ها رو دنبال کنین
پیشنهاد من: Ashampoo WinOptimizer و Registry Optimizer هر دو تاپیک مختص به خودشون را در تالار معرفی دارند
موفق باشید
سلام
من بابیلون 7 را از اینترنت دانلود کردم هر چیزی که می خواهد ترجمه کند می گوید باید سرور وصل بشه به اینترنت هم وصل که میشه معنی نمیکنه کرکش هم کردم تنظیمات خاصی دارد لطفا راهنمایی کنید چون ضد حاله بعد از 2 ساعت دانلود اینجوری کار نکنه؟
ممنون
سلام
شما بهتره بريد از مغازه بخريدش چون منم همين مشكلو باهاش داشتم هر كاريش كردم خوب نشد
ولي شايد به ويندوزت سازگاري نداره رويه يه ويندوز ديگم امتحانش كن
Last edited by sina285; 19-06-2008 at 17:24.
سلام
مشكل از ويندوز يا برنامه شما نيست.
فقط شما كدكهاي فارسيشو نصب نكردين .اگه سي دي بابيلون رو داشته باشين توي اون يه پوشه هست به نام Babylon Glossary farsy ياfarsi language كه توش فرهنگ هاي لغات انگليسي به فارسي متفاوتي وجود داره كه شما بايد اونا رو نصب كنين.
البته از تو اينترنت هم ميتونين پيدا كنين .اما من لينكشو ندارم
تاپيك بابيلون دانولد نرم افزار و Glossary هاي برنامه ( توپست اول لينك دانولد لغت نامه هاي فارسي و مورد نياز هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بخش دانولدBabylon Glossary از سات خودش فارسي رو جستجوكن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)