نگران نباش پسر 0.5 داشت.(اگه 2 نمره هم داشت نباید ناراحت میشدی,مهم اینه که تو جواب رو میدونی)
نگران نباش پسر 0.5 داشت.(اگه 2 نمره هم داشت نباید ناراحت میشدی,مهم اینه که تو جواب رو میدونی)
الات جوابا رو دیدم همه رو نوشتم
درضمن زیرشم بخونین نوشته نوشتن مفهموم کافیه و نیازی به دادن جواب عین کتاب نیست
پس نترسین
من خیلی ازم بگیرین یک نمره است
شکر خدا امتحان خوب بود .... ان شاالله همه خوب میشیم.
سوالای نهایی جبر به همراه پاسخ تشریحی:
سوالات تاپیک امتحان نهایی + گزینه دوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتراکشون رو حذف کردم اگه کسی اونا رو خواست بگه براش بذارم
در شهریور 85 سوال چهار با هم متفاوت بودند:
امتحان دینی داشتین مث اینکه : دی
خب نگران نباشین خب صحیح میکنن: دی
کسی 20 نمیشه؟!! یا 19؟
حالا بازم خوبیش اینه که حداقل کلید سوالارو داریم ، بعد که نمره ها رو اعلام کردن زیادی غافلگیر نمیشیم
راستش من برای 20 رفتم اما الان که جوابارو میبینم تو دلم می گم کاش نمیدیدمنمی دونم والا چی بگم برای این سوال 17 کل صفحه ی 147 رو نوشتم به جز اون بند اولش که جواب توش بود
حالا باید بگم بالای 18 میشم
چه فایده!نگران نباش پسر 0.5 داشت.(اگه 2 نمره هم داشت نباید ناراحت میشدی,مهم اینه که تو جواب رو میدونی)
مصحح که نمیدونه!
خیلی جوابا مسخرست من کل تحریف قرآن و نوشتم جز اون پاراگراف آخری!!!!!!!!!
این دینی خوبش بود که 19می گرفتم به 16-15تبدیل شد وای به حال بقیه ی امتحانا مخصوصا زمین شناسیه خودمون و فیزیک...
کسی اینو نمیدونه؟
شاخه های اسلامی با مذاهب اسلامی فرق داره؟و اشکال می گیرن؟
بارم بندی خیلی افتضاحه مثلا سوال17 اون جمله ی اول واسه چی بارم داره؟ بعد میگن ما مخالف حفظ طوطی وار مطالبیم! آره ارواح عمت!
یا مثلا سوال 14 چرا منی که کل تیکه ی تحریف قرآن رو نوشتم الا اون تیکه ی خواسته شده که اصلا اهمیتی نداره باید ازم نمره کم شه؟
فقط 2 تا نکته میتونم بگم
:1- امتحان دینی تموم شد و بحث و فکر کردن به آن تأثیری نداره بهتره بریم سراغ جبر
2- اینو از قول پدرم که توی تصحیح اوراق بوده میگم زیاد برای خودتون نمره تعیین نکنید ( هر چی خواست خدا باشه همون میشه ) و اعتراضی هم نمیشه کرد ( البته نگرانتون نکنم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)