پس چرا به من گفت هنوز نیمده؟ میشه شما رشو به منم بدی و بیانه باید چند بدیم در ضمن قیمتش چنده؟ مرسی منتظرم
پس چرا به من گفت هنوز نیمده؟ میشه شما رشو به منم بدی و بیانه باید چند بدیم در ضمن قیمتش چنده؟ مرسی منتظرم
Last edited by mirtalasan; 05-03-2010 at 09:47.
خب گفت هنوز نیومده چون نیومده دیگه ...
شمارشو ندارم ، فقط همون آی دیش هست ...
قیمت بازی هم فکر کنم 60 تومن بشه ، 30 تومن بیعانه میدی ، میاره
Last edited by SIMON137; 05-03-2010 at 11:10.
مراقب باشین تو فروم همسایه همچین کلاه برداری هایی زیاد شده !
این طرف مطمئن هست ، افراد زیادی ازش خرید کردن ، مغازه داره ، تلفن داره ، الکی نیست ...
ای بابا من که دیوونه شدم.
با اون کرکی که گذاشته بودین تونستم حرکت موس رو درس کنم ولی کلید های موس همون اول بازی که باید با چاقو کار کنیم کار نمی کنن.
نه کلید چپ و نه کلید راست.
لطفا کمک کنید
ضربه چاقو با فشار دادن غلتک ماوس هستش دوست من امتحان کن
سلام دوستان
من یه مشکلی با این بازی دارم و وقتی اجراش میکنم یه اررور میده و میگه d3d10core.dll نیست وقتیok میکنم ادامه میده و میره به صفحه اصلی و وقتی که انتخاب میکنم تو چه سطحی بلزی کنم مثلا نرمال یه صفحه میاد please wait ودیگه هیچ اتفاقی نمیوفته میشه بگید چیکار کنم؟napo_40@yahoo.comلطفا راهنمایی کنید.
درسته 5.71
هست
دوستان من این بازی رو به تازگی نصبیدم ولی با کنترلش مشکل دارم .
یه جورایی طرف چپ ندارم هر دو جهت چپ و راست(a,d ) هر دو به سمت چپ می رن . یعنی دو تا کلید فقط یک عمل رو انجام میدن . و همچنین کلید بالا و پایین (w,s ) هم فقط عمل حرکت به جلو رو انجام می دن . همچنین در موس هم مشکل دارم . به جای سمت چپ به سمت راست نگاه می کنه و به جای پایین به بالا . (مثل همون مشکل راه رفتن ) . داخل منوی بازی هیچ مشکلی ندارم و با گیم پد هم امتحان کردم و مشکل حل نشده . کنترل بازی رو هم عوض کردم و هیچ تغییری به وجود نیومد .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دیشب بازی رو گرفتم .باید بگم فیزیک بازی رو توی هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم .
گرافیکشم درسته عالی نیست ولی خوبه البته اینم بگم که نمیدونم بازی چرا فقط از 65% GPU استفاده مبکنه فکر کنم موتور بازی اشکال داره البته در این صورت هم فریم بازی بین 35-50میچرخه البته با 8XAA و 16X AF خدا کنه زودتر پچ برای این مشکل بیاد .
البته شاید از بازی کرک شده منه شاید ارجینال این مشکل رو نداشته باشه.کسی ارجینال نگرفته ببینه این مشکلات رو داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)