تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 227 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

1 RE

سلام . من تازه مدتی هست که لپ تاپ خریدم و مارک سونی هستش . به دلایل مشکلاتی که باهاش دارم از جمله بزرگی و سنگینی تصمیم گرفتم که عوضش کنم و 13 اینچ بخرم . ولی یکی از دوستان من بهم پیشنهاد داد که بجای اینکه بری و سونی 13 اینچ بخری برو مک بوک بخر . با توجه به اینکه کار اصلی من عکاسی هست و گرافیست هستم و نرم افزار تخصصی من هم فتوشاپه . بجز اون من با کامپیوترم موزیک گوش میکنم . مطلب مینویسم توی وورد و اکسل کمی کار میکنم و گاهی فیلم تماشا میکنم با فرمت دایو اکس و توی اینترنت گشت زنی میکنم و بجز اینها کار دیگه ای انجام نمیدم . حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم .
    البته وقتی من با چند جا تماس گرفتم پاسخ های ضد و نقیضی شنیدم . مثلن خیلی ها به من گفتن تو ایران بهتره اصلن سراغ مگ نری و یا بعضی ها گفتن چرا مک بوک پرو نمیهخری ؟ و یا بعضی ها گفتن مک بخر و سیستمش رو پاک کن روش ویندوز بریز و سریعتر هم میشه !
    خودم واقعن گیج شدم من تا حالا با مک کار نکردم . تنها محصول مک که داشتم آیپاد نانو بوده و بس . از ویندوز هم راضی هستم . ولی متاسفانه لپ تاپ خودک چ.ن 16.4 اینچ هست و 3 کیلو وزن داره برای من مشکله حملش چون توی کول ه عکاسی میذارم و با وزن دوربین و لنزها در حدود 6=7 کیلو بار باید حمل کنم که از توانم خارجه . در ضمن کسی هم میگفت بهتره مک 13 بخری و یک ال سی دی 19 اینچ بگیری و توی خونه که هستی به اون وصلش کنی ! خلاصه من واقعن گیج شدم .
    سوالم از شما دوستان خوب اینه که میشه کمی منو راهنمایی کنین ؟
    و اینکه فرق بین مک بوک و مک بوک پرو چی هست ؟ با هم فرق میکنن یا اسمشون فرق داره ؟
    و یا پیشنهاد میکنین همون برم 13 اینچ سونی وایو رو بخرم ؟ میشه کمکم کنین تا انتخاب درستی داشته باشم ؟
    سیستم فعلی خودم هم این بوده : رم 4 گیگ . وای فای . بلوتوث . وب کم . دی وی دی درایو . هارد 320 دور بالا کمه البته من حتا با هارد 250 هم کارم راه میافته چون 5 تا هارد یک ترابایت برای بانک عکس ها دارم . سی پی یو 2.66 و اچ دی ام آی و مموری ریدر و مودم و سوکت شبکه . آیا یه همچین سیستمی با مک هم میتونم مثلن با 1.500 بخرم ؟ لپ تاپ خودمو 1.200 میخرن همون قیمتی که خریدم . یکماه چون نیست خریدمش . نهایت میتونم 300 تومن روش بذارم و بشه 1500 . به نظرتون یه چیزی شبیه سیستم خودم با 1.500 میشه مک خرید ؟
    مرسی.
    با سلام به شما دوست عزیز ،
    عرض کنم خدمتتون که ، بله ، دوستان زیادی هستند که به خاطر رژیم زیاد حرف های بی ربط میزنن! شما توجه نکن، اینا پیشی اند ، آدم نیستند!!!

بگذریم !! خب دوست من ، میل خودتونه ، شما دوست داری مک بوک بگیری یا مک بوک پرو!!! ببینید شما لینک های زیر رو ببینید ، هر کدوم که خوشتون اومد (فقط از نظر زیبایی!) بگید!

مک بوک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مک بوک پرو :
    کد:
    ببینید در حال حاضر ما یدونه مک بوک داریم و دو مدل مک بوک پرو 13"! (البته سری جدید ، قدیم رو بیخیال!)

این عکس مک بوک :

اینم عکس مک بوک پرو :

از نظر من ، مک بوک پرو 13" شاید بهتر باشه!

تفاوت مک بوک و مک بوک پرو ، چیز خاصی نیست! ، مک بوک پرو کانفیگ بالا تر ی داره و از نظر دیزاین شیک تر ه!

شما می تونید ، هم مک بوک وهم مک بوک پرو ، رو تو خونه که هستید به یک LCD 40" وصلش کنید! 19" که ...!

من اصلا پیشنهاد سونی به شما نمی دم! (دلیلش هم واضحه! آدم دوبار اشتباه نمی کنه!)

در مورد نصب ویندوز هم که گفتید ، در کنار مک عالیه! اما بدون مک نه!

در مورد قیمت ؛ هم سه مدل زیر تو بازار هستند ! که یک مکب بوک و دو مک بوک پرو 13" هستش!

Apple MacBook MC207LL/A

Part Number: MC207LL/A
    Processor: Intel® Core 2 Duo 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 2048 MB DDR3 SDRAM 1066MHz FSB
    Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD-CD±RW Drive
    Battery: 60-Watt-hour lithium-polymer
    Display: 13.3'' Glossy WXGA LCD display (1280x800)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: AirPort Extreme Wi-Fi
    Speaker: Built in stereo speakers
    BlueTooth: Integrated Bluetooth 2.0 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 (up to 480 Mbps)
    iSight Camera
    Operating System: Mac OS X v10.6 Snow Leopard
    Weight: 2.13 kg
    Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
    Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
    Country of Origin: Made in China
    12,900,000 Rials with Naghsh Warranty

Apple MacBook Pro MB990LL/A

Part Number: MB990LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 P8400 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 2048MB DDR3 SDRAM
    Hard Drive: 160GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
    Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
    BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
    Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    Precision aluminum unibody,SD card slot
    Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
    Weight: 2.04 Kg
    14,500,000 Rials with Naghsh Warranty

Apple MacBook Pro MB991LL/A

Part Number: MB991LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
    Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
    Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
    Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
    BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
    Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    Precision aluminum unibody,SD card slot
    Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
    Weight: 2.04 Kg

حرفی ، سئوالی هر چی بود در خدمتم!
    با تشکر ،
    M24

2. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

6 RE

آقا نمی‌دونم چرا بعضی‌ها میگن که مک به درد کارای گرافیکی نمیخوره در صورتی‌ که مک در اصل برای این کارها ساخته شده
    100% تایید میشه!!! مک و کلا سیستم مک در درجه ی اول برای کار های گرافیکی مناسب هست!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

4 RE

در جواب این دوستمون میگم که برای مک کلا کمتر از انگشتتون ویروس هست که همشون هم قدیمی
    100% تایید میشه! تازه چند ویروسی که برای مک نوشته شده اند ! کار خاصی نمی کنند! من خودم شخصا سه چهار تشون رو تست کردم!

مثلا والپیپر قفل میشه !، یا Menu Bar از بالای صفخه می افته! یا ....

که همشون با چند دستور ساده تحت ترمینال حله!

فقط کافیه به دستورات سیستم Unix مسلط باشید ! ویا قبلا کار یر یونیکس باشید!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

5 RE

آقا لطفا لینک شیفت واسه مک رو بذار
    اگه میل کنی‌ ممنون میشم
    شرمنده دوست عزیز ،
    من دی وی دی هاش رو از یکی از دوستام گرفتم! نمی تونم هم UP کنم !
    در ضمن اینجا تاپیک نرم افزار های مک نیست!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

2 RE

کاملا با دوستمون موافقم
    لطفا بعضی‌ از دوستان یه سری از حرفا رو وقتی‌ بزنند که با مک کار کرده باشن
    100% تایید میشه!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

3 RE

با تشکر فراوان از اطلاعات بسیار مفیدتون.
    با این حساب MB986LL/A از بقیه بهتره و البته تنها چیزی که منو نگران میکنه گرافیکشه که منو به شک انداخته و می ترسم کم بیاره.
    کد:
    میشه مشخصات 3 مدل زیر رو هم بنویسین که من آخرین مقایسه رو بکنم و تصمیم نهایی رو بگیرم؟!
    SONY FW 490 JGB
    SONY FW 56GF/B
    SONY FW 590 FWB
    MC026LL/A
    راستش به غیر از رم DDR3 که در اپل هست در بقیه موارد میشه گفت این 3 تا سونی کانفیگ بالاتری دارن (گرافیک بالاتر و HDMI و FULL HD و 7200 RPM و...)و البته این 3 تا سونی نسبت به کانفیگ بالاترشون 600 - 700 تومن هم ارزونترن نسبت به MB986LL/A
    (عقلم میگه سونی در حالی که دلم میگه اپل )
    ولی خوب اپله دیگه همونطور که یک بنز همیشه یک بنزه
    فقط اگه کانفیگ این سونی ها رو محبت کنید و فرق MC026LL/A و MB986LL/A رو هم بنویسید بی نهایت سپاسگزار میشم.
    و به عنوان آخرین سوالم می خواستم بپرسم در همین تاپیک خونده بودم که کسی که مک بوک میگیره باید یک اکانت رپیدشیر هم بگیره!!!
    به چه منظور؟؟!!
    با تشکر فراوان
    ببین دوست من ، شما نگران گرافیک مک نباش!!!

در مورد سه مدلی که گفتید ، چون با هاش کار نکردم (چون هیچ وقت دوست ندارم از بنز پیاده شم!) ، اطلاعی ندارم !!
    مقایسه ی بین دو برند هم زیاد جالب نیست! اگه پست های قبلی رو خونده باشی ! می فهمی چی میگم!

ببین عزیزم بایدی در کار نیست! برای دانلود از رپید با سرعت بالا! همین!!!

8. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببین دوست من ، شما نگران گرافیک مک نباش!!!

در مورد سه مدلی که گفتید ، چون با هاش کار نکردم (چون هیچ وقت دوست ندارم از بنز پیاده شم!) ، اطلاعی ندارم !!
    مقایسه ی بین دو برند هم زیاد جالب نیست! اگه پست های قبلی رو خونده باشی ! می فهمی چی میگم!

ببین عزیزم بایدی در کار نیست! برای دانلود از رپید با سرعت بالا! همین!!!
    خوب پس با این حساب انتخاب من APPLE MACBOOK PRO MB986LL/A هست.
    فقط اگه امکانش هست می خواستم فرق بین MB986LL/A رو با MC026LL/A بدونم چیه + قیمتهاشون
    یه سوال دیگه هم داشتم HDMI چیه دقیقا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از این همه راهنمایی واقعن ممنونم ... خب من اینطور که دیدم اون مک بوک پرو خیلی قشنگ بود و خب بهتر هم بود مشخصاتش تا مک بوک خالی . من مدل سومی رو انتخاب کردم ولی متاسفانه شما قیمتش رو ننوشته بودین . همه چیزش عالی بود بجز یک چیز و اونم ... هاردش بود که دورش 7200 نبود :( ....
    خب من یک سوال برام پیش اومده البته چند تا :

- من تا حالا با مک کار نکردم . یاد گرفتنش سخته برام ؟
    - میگن فتوشاپ توی مک خیلی سخت هست این درسته ؟ انگار تمام دستوراتش فرق داره ؟
    - اگه ویندوز هفت روی مک نصب بکنم , اونوقت سرعت سیستم کم نمیشه ؟ همه چیزش درست مثل همون وقتی هست که من ویندوز هفت رو روی همین سونی داشتم ؟ یعنی همه برنامه هایی که میخواستم روش نصب میشد ؟ مثل ای سی دی سی که من واقعن معتادشم
    - من اگه گارانتی ایران رو نخوام ارزون تر میشه ؟ چون من دائم به خارج از کشور سفر میکنم و در سال شاید چند ماه بیشتر ایران نباشم !
    - چیزی که منو نگران کرده اینه که انگار فرمت هارد های اکسترنال منو که همشون ان تی اف اس هستن رو نمییشناسه و من باید اونها رو فرمت کنم دوباره این درسته ؟ من نزدیک 4 ترابایت عکس دارم روی این هارها که نمیتونم اونها رو پاک یا منتقل کنم . تکلیف اونا چی هست ؟ و اینکه خب من اومدم و روی مک خودم کار کردم و بعد که میخوام برای مشتری عکس ها رو ببرم و اون ها مک ندارن مشکل بر نمیخورم ؟
    - نصب دو تا سیستم عامل کنار هم باعث کند شدن سیستم نمیشه ؟
    - امکان اینکه با منوهای مک آشنا بشم از طریق اینترنت وجود داره ؟ چون واقعن من نمیدونم با چه چیزی طرف هستم ! اصلن پطور کار میکنه و چی در انتظارمه
    - اگه همین مدل ها رو که نوشتین از خارج از کشور بخرم ارزون تره یا از ایران ؟
    - در ضمن آی دی یاهوی شما هم انگار کار نمیکنه ))

بازم بینهایت ممنون از راهنمایی هاتون .. مرسی

اینا رو هم یادم افتاد :

اگه 15 اینچ بخوام بگیرم , قیمتش بالاتر میشه ؟
    به من گفته بودن که تو حتا اگه توی مدل سونی یا لپ تاپ های عادی مثل یه مدل 15 اینچ بخری که فلان امکانات رو داره و بعد بری 13 اینچ همون رو بگیری با اگانات سخت افزاری مثلن 2 برابر قوی تر بازم از نظر قدرت و پرفورمانس از لپ تاپ 15 اینچ ضعیف تر هست . آیا یه همچین چیزی توی مک هم صادقه ؟ مثلن 13 مک از 15 مک ضعیف تره ؟
    دیگه اینکه بعضی ها گفتن که اگه ویندوز روی مک نصب باشه داغ میکنه ولی با سیستم عامل خود مک اینطور نیست اینم راسته ؟
    Last edited by sshiiva; 02-01-2010 at 10:50.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض RE

خوب پس با این حساب انتخاب من APPLE MACBOOK PRO MB986LL/A هست.
    فقط اگه امکانش هست می خواستم فرق بین MB986LL/A رو با MC026LL/A بدونم چیه + قیمتهاشون
    یه سوال دیگه هم داشتم HDMI چیه دقیقا؟
    فرق بین این دو مدل فقط و فقط صفحه ی نمایش هست! MB986LL/A مک بوک پرو 15" و MC026LL/A مک بوک پرو 17" هست!(یه زمانی همه دنبال 15" بودن با پر فرمنس 17"! ، چون 17" دیگه خیلی سنگین میشه!)

والبته مک بوک پرو های 15" یک درایو SD Card دارند ، و 17" ها یک درایو Express Card دارند!

MB986LL/A با گارانتی نقش 2,690,000 تومان
    و
    MC226LL/A با گارانتی نقش 2,700,000 تومان

عجیبه !! نه!!!! جون هیچکس 17" نمی گیره!

با تشکر،
    M24

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

از این همه راهنمایی واقعن ممنونم ... خب من اینطور که دیدم اون مک بوک پرو خیلی قشنگ بود و خب بهتر هم بود مشخصاتش تا مک بوک خالی . من مدل سومی رو انتخاب کردم ولی متاسفانه شما قیمتش رو ننوشته بودین . همه چیزش عالی بود بجز یک چیز و اونم ... هاردش بود که دورش 7200 نبود :( ....
    خب من یک سوال برام پیش اومده البته چند تا :

- من تا حالا با مک کار نکردم . یاد گرفتنش سخته برام ؟
    - میگن فتوشاپ توی مک خیلی سخت هست این درسته ؟ انگار تمام دستوراتش فرق داره ؟
    - اگه ویندوز هفت روی مک نصب بکنم , اونوقت سرعت سیستم کم نمیشه ؟ همه چیزش درست مثل همون وقتی هست که من ویندوز هفت رو روی همین سونی داشتم ؟ یعنی همه برنامه هایی که میخواستم روش نصب میشد ؟ مثل ای سی دی سی که من واقعن معتادشم
    - من اگه گارانتی ایران رو نخوام ارزون تر میشه ؟ چون من دائم به خارج از کشور سفر میکنم و در سال شاید چند ماه بیشتر ایران نباشم !
    - چیزی که منو نگران کرده اینه که انگار فرمت هارد های اکسترنال منو که همشون ان تی اف اس هستن رو نمییشناسه و من باید اونها رو فرمت کنم دوباره این درسته ؟ من نزدیک 4 ترابایت عکس دارم روی این هارها که نمیتونم اونها رو پاک یا منتقل کنم . تکلیف اونا چی هست ؟ و اینکه خب من اومدم و روی مک خودم کار کردم و بعد که میخوام برای مشتری عکس ها رو ببرم و اون ها مک ندارن مشکل بر نمیخورم ؟
    - نصب دو تا سیستم عامل کنار هم باعث کند شدن سیستم نمیشه ؟
    - امکان اینکه با منوهای مک آشنا بشم از طریق اینترنت وجود داره ؟ چون واقعن من نمیدونم با چه چیزی طرف هستم ! اصلن پطور کار میکنه و چی در انتظارمه
    - اگه همین مدل ها رو که نوشتین از خارج از کشور بخرم ارزون تره یا از ایران ؟
    - در ضمن آی دی یاهوی شما هم انگار کار نمیکنه ))

بازم بینهایت ممنون از راهنمایی هاتون .. مرسی

اینا رو هم یادم افتاد :

اگه 15 اینچ بخوام بگیرم , قیمتش بالاتر میشه ؟
    به من گفته بودن که تو حتا اگه توی مدل سونی یا لپ تاپ های عادی مثل یه مدل 15 اینچ بخری که فلان امکانات رو داره و بعد بری 13 اینچ همون رو بگیری با اگانات سخت افزاری مثلن 2 برابر قوی تر بازم از نظر قدرت و پرفورمانس از لپ تاپ 15 اینچ ضعیف تر هست . آیا یه همچین چیزی توی مک هم صادقه ؟ مثلن 13 مک از 15 مک ضعیف تره ؟
    دیگه اینکه بعضی ها گفتن که اگه ویندوز روی مک نصب باشه داغ میکنه ولی با سیستم عامل خود مک اینطور نیست اینم راسته ؟
    خب ببینید ، دلیل ننوشتن قیمت من واضحه چون نقش تموم کرده! مدل سوم با گارانتی الماس پایتخت ، 1,760,000 تومنه!!

ببینید هارد با دور 7200 تو اپل فقط و فقط رو سیستم و راینه های رو میزی i-mac هستش ! وشما نمی تونی رو لپ تابش پیدا کنید!البته نه که نشه ، ولی شما باید از فروشگاه اینترنتی اپل کانفیگ دلخواه خودتون رو بدید ! که در آسیا به غیر از هنگ کنگ ممکن نیست!(مثل بعضی ها نگفتم تو ایران ممکن نیست! )

- از ویندوز راحت تره ! + نصب ویندوز در مک به راحتی نصب یک نرم افزار ساده در ویندوزه!

- ببینید َAdobe همون Adobe پس سخت تره معنی نداره! ممکنه یه چیز هایی رو بیشتر از ویندوز داشته باشه!
    حالا که بحٍ فوتوشاپ شد خوب هس که بدونید شما رو هیچ ویندوزی نمی تونید کل رم سیستم رو به یک برنامه ی خاص اختصاص بدید ، اما در مک شما با باز کردن نرم افزاری مثل فوتوشاپ می تونید 4 گیگ رم سیستم رو به فوتوشاپ اختصاص بدید!

- عزیز ه من شما امضای من رو نگاه کن! ، بنده قبل از شما این کارو کردم! ، اگر می خواست کم شه ! که بنده ... نبودم! در مورد نرم افزار های ویندوز هم بگم که ، شما دارید ویندوز 7 مایکروسافت رو نصب میکنید !بنابراین یک سیستم عامل جداگانه هست! وشما هر نرم افزار تحت ویندوز که دوست دارید ، رو می تونید نصب کنید!

- بله بین 50 - 70 هزار تومن ارزون تر میشه!

- کی این حرف رو زده ! مک NTFS رو می شناسه !! (الان چند سالی میشه!!) البته در حالت دیفالت فقط NTFS رو میخونه! (یعنی Read Only) اما اگر بخوایید با نصب نرم افزار هایی در Leopard و چند دستور ساده در Snow Leopard می تونید کاری کنید که NTFS رو بنویسه! (یعنی همون Read /Write)
    عکس همون عکسه! دیگه شما فرمت خارق العاده ای در مک ندارید که!

- یک نکته رو بگم تا حالا من هرجا تو این تاپیک گفتم نصب ویندوز منظورم همین بوده! یعنی Mac + Windows !
    و ویندوز تنها بدرد نمی خوره! حالا ، نه تنها کند نمیشه بلکه شما تغییری در مک احساس نمی کنید!

- بله ، در ضمن شما که زبان انگلیسی تون خوبه ! (البته این حدس منه!) دفترچه ی راهنمای مک که بصورت فایل PDF رو دستگاه هست یه مطالعه کنید! اگر هم خواستید دفترچه راهنمای فارسی سیستم عامل مک هم هست!

- بستگی داره! ، ومعمولا به صرف نیست! من خودم از خودم از خود اپل استور در آلبرتا گرفتم 50 تومن هم ضرر کردم !مثلا کدوم کشور ؟؟؟

- ID من ، !!!! ؛ اتفاقا خیلی خوب کار میکنه!!!

-15" هم می تونید ! بالاتر که 100%!

- نه همچین چیزی نداریم ، دلیلش هم واضحه ، چون CPU ، Ram ، VGA و... حرف اول و آخر رو می زنند! به Display کاری ندارند!

اگر شما ویندوز XP یا Vista نصب کنید دما یه خورده ! فرق داره ، اما اگر 7 نصب کنید دما زیاد فرقی نداره!(محسوس نیست!) ولی بازم یه خورده بالاتره!
    می دونی چرا!؟
    چون شما دارید از بیشترین گرافیک موجود استفاده کنید! که در حقیقت یه خورده رو از رم میگیره بنابراین ، پردازش سی پی یو رو زیاد میکنید! چیز زیاد مهمی نیست!

Last edited by Microsoft24; 02-01-2010 at 20:24.

13. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •