از این همه راهنمایی واقعن ممنونم ... خب من اینطور که دیدم اون مک بوک پرو خیلی قشنگ بود و خب بهتر هم بود مشخصاتش تا مک بوک خالی . من مدل سومی رو انتخاب کردم ولی متاسفانه شما قیمتش رو ننوشته بودین . همه چیزش عالی بود بجز یک چیز و اونم ... هاردش بود که دورش 7200 نبود :( ....
خب من یک سوال برام پیش اومده البته چند تا :
- من تا حالا با مک کار نکردم . یاد گرفتنش سخته برام ؟
- میگن فتوشاپ توی مک خیلی سخت هست این درسته ؟ انگار تمام دستوراتش فرق داره ؟
- اگه ویندوز هفت روی مک نصب بکنم , اونوقت سرعت سیستم کم نمیشه ؟ همه چیزش درست مثل همون وقتی هست که من ویندوز هفت رو روی همین سونی داشتم ؟ یعنی همه برنامه هایی که میخواستم روش نصب میشد ؟ مثل ای سی دی سی که من واقعن معتادشم
- من اگه گارانتی ایران رو نخوام ارزون تر میشه ؟ چون من دائم به خارج از کشور سفر میکنم و در سال شاید چند ماه بیشتر ایران نباشم !
- چیزی که منو نگران کرده اینه که انگار فرمت هارد های اکسترنال منو که همشون ان تی اف اس هستن رو نمییشناسه و من باید اونها رو فرمت کنم دوباره این درسته ؟ من نزدیک 4 ترابایت عکس دارم روی این هارها که نمیتونم اونها رو پاک یا منتقل کنم . تکلیف اونا چی هست ؟ و اینکه خب من اومدم و روی مک خودم کار کردم و بعد که میخوام برای مشتری عکس ها رو ببرم و اون ها مک ندارن مشکل بر نمیخورم ؟
- نصب دو تا سیستم عامل کنار هم باعث کند شدن سیستم نمیشه ؟
- امکان اینکه با منوهای مک آشنا بشم از طریق اینترنت وجود داره ؟ چون واقعن من نمیدونم با چه چیزی طرف هستم ! اصلن پطور کار میکنه و چی در انتظارمه
- اگه همین مدل ها رو که نوشتین از خارج از کشور بخرم ارزون تره یا از ایران ؟
- در ضمن آی دی یاهوی شما هم انگار کار نمیکنه

))
بازم بینهایت ممنون از راهنمایی هاتون .. مرسی
اینا رو هم یادم افتاد :
اگه 15 اینچ بخوام بگیرم , قیمتش بالاتر میشه ؟
به من گفته بودن که تو حتا اگه توی مدل سونی یا لپ تاپ های عادی مثل یه مدل 15 اینچ بخری که فلان امکانات رو داره و بعد بری 13 اینچ همون رو بگیری با اگانات سخت افزاری مثلن 2 برابر قوی تر بازم از نظر قدرت و پرفورمانس از لپ تاپ 15 اینچ ضعیف تر هست . آیا یه همچین چیزی توی مک هم صادقه ؟ مثلن 13 مک از 15 مک ضعیف تره ؟
دیگه اینکه بعضی ها گفتن که اگه ویندوز روی مک نصب باشه داغ میکنه ولی با سیستم عامل خود مک اینطور نیست اینم راسته ؟