باخت درخانه درد ناک است ولی ما در الترافولد منچستر را با خاک یکسان خواهیم کرد
باخت درخانه درد ناک است ولی ما در الترافولد منچستر را با خاک یکسان خواهیم کرد
اینتر0-میلان 0میزبان:اینتر
روزنامه ی شیطان سرخ به اظهار نظر سرمربی بایرن گفت:ما به علت خستگی کریس رونالدو-ویدیچ-فردیناند-و....بازیکنان را در اختیار نداشتیم.ما در الد ترافلدر هر تیمی را بیشتر از 2 گل میزنیم.ما به فینال و قهرمانی دست پیدا خواهیم کرد دو گلی هم که خوردیم اشتباه فردی از مدافعان بی تجربه بودند..
امید تیم ما به ابراهیموویچ است!
ای بابا.به هرکی میگیم یه حمله ی خوب نمیده.
بنزما تو چه تیمیه؟قیمتش چنده؟
منچستر4-بایرن1
در این بازی اول بایرن یک گل را زد اما مصطفی فرگوسن سریعا دست به تویض زد و کار را به نفع خود تمام کرد.واقعا گل کریس رونالدو از روی ضربه ازاد و کرنر مستقیم به گل رفتند زیبا بود..گل های دیگر را رونی و پارک جی سونگ به سمر رساندند.منچستر به فینال راه پیدا کرد
اقای کاکا.رونالدو بازی های لیگ چی شددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
بازی های لیگ چی شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسئولان باشگاه منچستر اعتراض شدیدی را نسبت به مسئول لیگ دارند.چرا بازی ها بینظم است؟چرا اصلا بازی انجام نمیشود؟؟مشکلی هست بگویید تا راهی پیدا کنیم!!چراااااااااااااااااا اااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Last edited by rz21; 19-03-2009 at 17:07.
مادرید نیوز :
برد های منچستر مشکوک اند
اعتراض به بی برنامگی لیگ
احتمال کناره گیری رئال به دلیل بی نظم بودن لیگ !!!
آره بابا.چرا بازیهای لیگ برگزار نمیشه زودتر نیم فصل بشه؟
در ضمن آقای مصطفی فرگوسن بازیهای جام حذفی کی انجام میشه؟الان ساعت نزدیک به 8 هستش.زودتر برگزار کنید ببینیم کی قهرمان میشه؟این بازیها نیمه نهایی اند دیگه؟نه؟
هر کاری میکنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم.آقای فرگوسن سمر اشتباه هستش.ثمر درسته.قصد بدی ندارما.فقط نتونستم جلوی خودمو بگیرم.
زود تر بازیهای باقیمونده ی لیگ رو برگزار کنید.میخوام جدول رو ببینم
من قسم میخورم.-به خدا من دستی در بازی نمیبرم.من خودم تابستون در یک فروم دیگر این مسابقات را انجام میدادم و در نهایت من قهرمان نشدم.راستش خانه ی ما برق رفت و من هم رفته بودم ماهی و سبزه بخرم.قسم میخورم که دستی در بازی ها نمیبرم
بازی فینال فردا صبح و همچنین بازی برگشت اینتر و میلان هم فردا صبح انجام میشود.
میخواهم بگم اگر من را قبول دارید اگر....و اگر کاکا.رونالدو نمیتونه بازی ها را اجام بده-اگر......باز هم میگم اگر من را قبول دارید-من بازی های لیگ را هم بر عهده میگیرم.اگر من را قبول دارید.
Last edited by rz21; 19-03-2009 at 21:37.
خوب.قبول داریم شما رو.یعنی من که قبول دارم چون قسم خوردید.کاکا.رونالدو هم قسم خورد.پس قبول دارم هر 2 تا تونو.ولی اگه بخوای بازی ها لیگ رو به عهده بگیری نباید با کاکا.رونالدو مشورت کنی؟آخه کسی که تاپیک رو زد اون بود.ولی برای من فرقی نداره.
راستی شما بازیهاتون رو چند دقیقه ای میکنید؟و این که اگه کامپیوتر بازی کنه شما هم میتونید تعویض کنید؟آخه من که ترکیب می دادم تعویضی ها هم میگفتم.یا خود کامپیوتر تعویض میکنه؟
اینتر1-میلام0
این بازی خشک ترین بازی بود که تا حالا دیده بودم .در دقیقه 87 مانسینی یک گل را زد تا اینتر با منچستر مسابقه ای فقط رفت در فینال داشته باشند
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گفتم اگر کاکا.رونالدو نمیتونه......
بازی ها 10 دقیقه-اره میشه تعویض کرد.
Last edited by rz21; 20-03-2009 at 07:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)