تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 59 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 587

نام تاپيک: مسابقات pes 2009

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

باخت درخانه درد ناک است ولی ما در الترافولد منچستر را با خاک یکسان خواهیم کرد

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اینتر0-میلان 0میزبان:اینتر
    روزنامه ی شیطان سرخ به اظهار نظر سرمربی بایرن گفت:ما به علت خستگی کریس رونالدو-ویدیچ-فردیناند-و....بازیکنان را در اختیار نداشتیم.ما در الد ترافلدر هر تیمی را بیشتر از 2 گل میزنیم.ما به فینال و قهرمانی دست پیدا خواهیم کرد دو گلی هم که خوردیم اشتباه فردی از مدافعان بی تجربه بودند..

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سر مربی اینتر کیه؟کجاست؟
    حاضرم:
    گودجانسن+20=ابراهیموویچ.
    موافق هستش؟کجاست؟تا حالا ندیدم پست بده
    امید تیم ما به ابراهیموویچ است!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ای بابا.به هرکی میگیم یه حمله ی خوب نمیده.
    بنزما تو چه تیمیه؟قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

منچستر4-بایرن1
    در این بازی اول بایرن یک گل را زد اما مصطفی فرگوسن سریعا دست به تویض زد و کار را به نفع خود تمام کرد.واقعا گل کریس رونالدو از روی ضربه ازاد و کرنر مستقیم به گل رفتند زیبا بود..گل های دیگر را رونی و پارک جی سونگ به سمر رساندند.منچستر به فینال راه پیدا کرد
    اقای کاکا.رونالدو بازی های لیگ چی شددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی های لیگ چی شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مسئولان باشگاه منچستر اعتراض شدیدی را نسبت به مسئول لیگ دارند.چرا بازی ها بینظم است؟چرا اصلا بازی انجام نمیشود؟؟مشکلی هست بگویید تا راهی پیدا کنیم!!چراااااااااااااااااا اااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    Last edited by rz21; 19-03-2009 at 17:07.

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

مادرید نیوز :
    برد های منچستر مشکوک اند
    اعتراض به بی برنامگی لیگ
    احتمال کناره گیری رئال به دلیل بی نظم بودن لیگ !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آره بابا.چرا بازیهای لیگ برگزار نمیشه زودتر نیم فصل بشه؟
    در ضمن آقای مصطفی فرگوسن بازیهای جام حذفی کی انجام میشه؟الان ساعت نزدیک به 8 هستش.زودتر برگزار کنید ببینیم کی قهرمان میشه؟این بازیها نیمه نهایی اند دیگه؟نه؟
    هر کاری میکنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم.آقای فرگوسن سمر اشتباه هستش.ثمر درسته.قصد بدی ندارما.فقط نتونستم جلوی خودمو بگیرم.
    زود تر بازیهای باقیمونده ی لیگ رو برگزار کنید.میخوام جدول رو ببینم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من قسم میخورم.-به خدا من دستی در بازی نمیبرم.من خودم تابستون در یک فروم دیگر این مسابقات را انجام میدادم و در نهایت من قهرمان نشدم.راستش خانه ی ما برق رفت و من هم رفته بودم ماهی و سبزه بخرم.قسم میخورم که دستی در بازی ها نمیبرم
    بازی فینال فردا صبح و همچنین بازی برگشت اینتر و میلان هم فردا صبح انجام میشود.
    میخواهم بگم اگر من را قبول دارید اگر....و اگر کاکا.رونالدو نمیتونه بازی ها را اجام بده-اگر......باز هم میگم اگر من را قبول دارید-من بازی های لیگ را هم بر عهده میگیرم.اگر من را قبول دارید.
    Last edited by rz21; 19-03-2009 at 21:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب.قبول داریم شما رو.یعنی من که قبول دارم چون قسم خوردید.کاکا.رونالدو هم قسم خورد.پس قبول دارم هر 2 تا تونو.ولی اگه بخوای بازی ها لیگ رو به عهده بگیری نباید با کاکا.رونالدو مشورت کنی؟آخه کسی که تاپیک رو زد اون بود.ولی برای من فرقی نداره.
    راستی شما بازیهاتون رو چند دقیقه ای میکنید؟و این که اگه کامپیوتر بازی کنه شما هم میتونید تعویض کنید؟آخه من که ترکیب می دادم تعویضی ها هم میگفتم.یا خود کامپیوتر تعویض میکنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اینتر1-میلام0
    این بازی خشک ترین بازی بود که تا حالا دیده بودم .در دقیقه 87 مانسینی یک گل را زد تا اینتر با منچستر مسابقه ای فقط رفت در فینال داشته باشند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

خوب.قبول داریم شما رو.یعنی من که قبول دارم چون قسم خوردید.کاکا.رونالدو هم قسم خورد.پس قبول دارم هر 2 تا تونو.ولی اگه بخوای بازی ها لیگ رو به عهده بگیری نباید با کاکا.رونالدو مشورت کنی؟آخه کسی که تاپیک رو زد اون بود.ولی برای من فرقی نداره.
    راستی شما بازیهاتون رو چند دقیقه ای میکنید؟و این که اگه کامپیوتر بازی کنه شما هم میتونید تعویض کنید؟آخه من که ترکیب می دادم تعویضی ها هم میگفتم.یا خود کامپیوتر تعویض میکنه؟
    من گفتم اگر کاکا.رونالدو نمیتونه......
    بازی ها 10 دقیقه-اره میشه تعویض کرد.
    Last edited by rz21; 20-03-2009 at 07:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •