دوست عزیز در پست اول تاپیک اختصاصی ناد32 عنوان شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز در پست اول تاپیک اختصاصی ناد32 عنوان شده بود
سلام
دوستان در nod 32 نمیشه چطوری میشه از طریقه کلیک راست بر روی فلش یا هر فایلی اقدام به اسکن اون فایل کرد
تنظیمات خاصی داره ؟
در nod من این گزینه در هنگام راست کلیک ظاهر نمیشه و باید از طریق اجرای برنامه و انتخاب custom scan اقدام به scan اون فایل کرد!
بهتر است که تنظیمات اون دستکاری نشه چون ورژن آخرش همه احتمالات رو برای حفاظت رعایت کرده
دوست عزيز درسته كه شما ممكنه از آخرين نسخه اين محصولات استفاده كنيد اما بايد توجه داشته باشيد كه شركتهاي امنيتي در نسخه هاي جديد اشكالات و باگهاي نسخه هاي قبلي را برطرف كرده و ممكنه تغييراتي در قسمتهاي مختلف برنامه بدهند اما در همگي آنها تنظيمات بصورت پيش فرض در حد نرمال بوده و هر كاربر متناسب با سطح دانش و كاركردي كه داره ميتونه بيشترين محافظت را با همين نسخه هاي آخر نيز انجام بده و كاربري ديگه به تنظيمات نرمال پيش فرض اكتفا كنه.پس تنظيمات از كاربري به كاربر ديگه ميتونه كاملا متفاوت باشه.
من این نسخه جدید رو که نصب می کنم ..یعنی همین نسخه 4 اسمارت سکوریتی
بعد از چند دقیقه که به اینترنت وصل می شم نارنجی میشه و میگه باید تمام درایوراتو آ÷دیت کنه...یک جایی دیگه هم =رسیدم گفتن که قبلا آکوزش دادیم ولی من هر چی گشتم نفهمیدم باید چی کار کنم؟
میشه لینک /اموزش یا دوباره توضیح بدید اگه میشه
دوست عزيز پاسخ سوال قبلا در تاپيك اختصاصي nod32 از سوي همكار محترم انجمن مجيد عزيز داده شده است.
میشه لینکشو بذارید..گشتم =یدا نکردم...لطف میکنید
دوستان به زودی تنظیمات و راهنمای کامل نسخه 4 محصولات ESET را در اختیارتان خواهم گذاشت ... فقط اندکی صبر کنید
به پست زیر رجوع کنید
nine جان چند تا عکس از پست اول پاک شده
اگه میتونی یه حالی بهش بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)