این تبدیلش رو بزنی شنیدم هنگ زیاد میکنه سیستم حقیقت داره؟
سلام
من می خواهم هارد اکسترنال برای ارشیو فیلم وبرنامه بخرم از سایت رایان صبا باتوجه به ظرفیت هارد قیمت مناسبی دیدم
نظرتون راجب هارد و قیمتش چیه؟
Seagate FreeAgent - 1000 GB - 1 TeraByte
این مشخصاتش هست
Brand Seagate
Series FreeAgent Desktop
Model ST310005FDA1E1-RK
Performance
Interface USB 2.0
Capacity 1TB
RPM 7200 RPM
Physical Spec
Form Factor 3.5"
سلام دوست عزیز
آقا به این شنیده ها نمیشه زیاد اطمینان کرد.
من که گ
فتم خودم برای یمی از آشنایان نصب کردم و همچنینی چیزی ندیدیم و ایشون هم تجربه نکرده.
به هر حال برای ایینکه خیالتون راحت بشه باید سیستم را ارتقا بدید وگرنه که این قضیه را به جان بخرید.
دوست عزیز
شما که قیمت را اینجا نزیدو
ولی به طور کلی قیمت های رایان صبا 5 الی 10 و در بعضی موارد 20 درصد گرونتر از بازار اصلی است البته به اضافه ی هزینه ی پیک و پست و این حرفها....
ولی این هارد جنس خوبیه و کلا هاردهای اکسترنال خیلی با هم توفیر ندارند.
با تشکر از شما دوست عزیز
قیمت را نوشته 115 هزار تومان با گارانتی ولی جالب تو یک جا دیگه فروشگاه فراتک قیمت را 92هزار تومان اعلام کرده و ننوشته گارانتی دارد یا خیر؟
سایر دوستان و مدیر ان محترم اگر اطلاع رسانی کنند ممنون می شوم
ضمنا من تو شهرستان هستم اگر سایت فروشگاه معتبر با قیمت مناسب هم معرفی کنید نهایت لطف را انجام دادید
مكه ما حرفي زديم؟
ما ميكيم كه اكه هارد ساتا رو بزني به اي دي اي سرعت مياد بايين نكفتيم نميشه
اول و اخر سيستمت ارتقا ميخاد
اهاخب ارتقا که حتما ولی خب فعلا هارده نیاز لامصب فیلم که دانلود میکنم جا کم دارم واسه اکسترکت کردن
دیگه سرعتشم فکر نکنم از همین هارد مکستور 80 خودم کمتر بشه!!
5شنبه بازار ایرانیان بودم .
هارد وسترن تو بازار موجود نبود ! ولی احتمالش هست این هفته که توزیع میشه قیمتش تا 88 89 پایین بیاد .
هیتاچی همچنان حول و حوش 100 بود !
سامسونگ 32 مگ بافر موجود نداشتن هیچ کس . 16 مگ رو میدادن 89 تومن .
مکستور هم مثل همیشه همه دارن و هیچ کس نمیخره !
تصمیم برای خریدن هارد 1 ترابایت سخت شده . انتخاب ها بیشتر شده .
اقا من بازار بودم در حال حاضر برای هارد 1 tb انتخاب ها کم شده. WD به سختی گیر می اد اونم فقط green هست. black اصلا نیست. samsung هم خیلی کمه. قیمت ها هم همه بین 85 تا 90 متغییر هستن. به نظرتون با این اوصاف من چی بگیرم از segate که الان دارم زیاد راضی نیستم. البته 7200.12 نیست. بین این برندا که گفتم نظرتون رو کدومه؟ خواهشن سریع بگید من می خواهم بخرم.
شما کجا هستید ؟!
اکر تهران هستید تشریف ببرید بازار رضا مغازه ی نگین سبز اگر کسی داشته باشه اون حتما داره. سری بلک را میگم و کلا هاردهای نایاب نداشت هم بپرس کی میاره.
شما 7200.12 بگیرید کلا نظرتون عوض میشه. من هم خودم 500 سری 7200.11 داشتم واقعا مزخرفه ولی مطمئنا با خرید 7200.12 نظرتون عوض میشه. خود من هم اکنون 2 تا سیگیت 7200.12 1 ترابایت دارم و بسیار راضی هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)