یعنی فیلمیو که تو خودش زیرنویس فارسی داره بدون زیر نویس پخش میکنه یا از فایل srt جدا به زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه ؟
یعنی فیلمیو که تو خودش زیرنویس فارسی داره بدون زیر نویس پخش میکنه یا از فایل srt جدا به زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه ؟
ممنون ولی دستگاه من WD نیست . من box office گرفتم . یعنی اینم ساپورت فارسی نداره ؟
آخه شنیدم همه این دستگاها زیرنویس بافرمت sub رو ساپورت میکنن![]()
خودت میگی از خروجی ال سی دی با کابل دو فیش
تا اونجائی که من میدونم باید با کابل اپتیکال از خروجی پلیر به ورودی سینما خانگی دیتا بدی تا 5 کانال بشنوی من همین کار رو کردم و رضایت بخش هم هستش
رضا جان مشکل من هل شد . از تو تنظیمات صدای پلایر digital out رو گذاشتم رو HDMI Multi Chanel درست شد
االان فقط مشکل زیرنویس کنم . هرکار میکنم درست نمیشه که نمیشهتغییر فرمت و تغییرفونت هم کارساز نیست
![]()
اگه زیرنویس انگلیسی رو درست نشون میده یه زیرنویس عربی رو هم امتحان کنین ببینین درست میاره یا نه.
هم فرمت SRT هم SUB و ASS رو هم امتحان کنین.بسیاری از پلیرها فقط برای یکی یا دو تا از این فرمت ها ساپورت دارن.
لطفا مدل و مارک کامل دستگاهتون رو بنویسین شاید تونستم یه کمکی بکنم.
Last edited by AB; 09-02-2010 at 09:59.
کسی به من جواب نمیده؟ از اساتید محترم
اینا با هم تفاوت قیمت دارن؟
ببين اختلاف مدلهاشون را در سايتزده برو ببينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که با زیر نویس فارسی مشکل دارند از قسمت ستینگ دستگاه انکدینگ رو روی زبان عربی بزارند.
دوست عزیز این لینک مربوط به مشخصات دستگاهمه (ptriot xbox) :
[نمونه ای مشخصاتش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Audio Decoding:WMA,MP3,Real Audio(RA)
Image Decoding : JPEG, BMP, PNG
Video Decoding :[MPEG-1] MPG/MPEG/DAT
[MPEG-2] MPG/MPEG/VOB/ISO /IFO/TS/TP/M2TS
[MPEG-4] MP4/AVI/MOV
[H.264/AVC] MKV/TS/AVI/MOV/M2TS
[DviX 3/4/5/6, Xvid] AVI/MKV
[WMV9] WMV
[FLV] FLV
[Real Video 8/9/10] RM/RMVB support up to 720p
Subtitle - SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX
دیروز خریدم و firmware جدیدش روهم نصب کردم . اما همچنان زیرنویس فارسی رو خرچنگ قورباغه نشون میده![]()
ببين اختلاف مدلهاشون را در سايتزده برو ببينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)