اولین وسیله ای که بلوتوث 3 داشته باشه حدود 1 سال دیگه وارد بازار میشه.انشااله از سال دیگه.
اولین وسیله ای که بلوتوث 3 داشته باشه حدود 1 سال دیگه وارد بازار میشه.انشااله از سال دیگه.
دوستان اطلاعاتی درباره ی سی پی یو ندارید؟
فکر کنم arm 1176 باشه نظرتون چیه؟
خبری اطلاعاتی چیزی ندارید؟چون تمام گوشی رو سیستم عامل و سی پی یو اون بنا میشه!!!!
مطمئنن اوليش رو هم سامسونگ ميزنه![]()
آره! اول از همه جوادش ميكنه!مطمئنن اوليش رو هم سامسونگ ميزنه
ببخشید دوستان من همینجا خوندم که پردازشگرش ti omap هست!!!؟!!!!
ولی چه ti omap?
در پالم از ti omap 3440 استفاده شده دیگه درسته؟
به این موضوع اطمینان دارید یا فقط در حد یه شایغه هست؟
ولی دیگه arm برای ایدو واقعا مسخرست و اصلا نمیکشه همونطور که میدونید همین ti omao قدرتی معادل 800Mhz داره!!!
سلام دوست عزیز .
اگر Idou ضبط و پخش HD داشته باشه از 4 استفاده شده وگرنه از 3 هستش که 600 مگاهرتز هستش .
مخلصیم .
همین فکر رو همفکر میکردم احتمال زییاد از 3430 استفاده میکنه چون فکر نکنم قابلیت hd رو داشته باشه!!
راستی کسی دیگه خبری در مورده فریمور ها و کار هایی که دارن انجام میدن نداره؟
غیر از اونی که تو چند صفحه قبل بود!
نه در پالم 3430 به كار رفته ! آيدو و امنيا اچ دي هم همين طور!در پالم از ti omap 3440 استفاده شده دیگه درسته؟
اشتباه نكن! omap يه پلت فورمه! يه مجموعه هست! اتفاقا سي پي يوش همين arm هست! شما رو چه حساب ميگي Arm ديگه نمي كشه؟!ولی دیگه arm برای ایدو واقعا مسخرست و اصلا نمیکشه همونطور که میدونید همین ti omao قدرتی معادل 800Mhz داره!!!
سي پي يو اين omap 3430
arm cortex A8 هست
قدرتش هم از 600 تا بيش از 1 گيگ هست!
همون 26 می مشخص میشه یحتمل.همین فکر رو همفکر میکردم احتمال زییاد از 3430 استفاده میکنه چون فکر نکنم قابلیت hd رو داشته باشه!!
راستی کسی دیگه خبری در مورده فریمور ها و کار هایی که دارن انجام میدن نداره؟
غیر از اونی که تو چند صفحه قبل بود!
ببخشید ولی فکر نکنم که در امنیا اچ دی هم مثل پالم از 3430 ااستفاده شده باشه!
بلکه در امنیا اچ دی از 3440 استفاده شده و در پالم از 3430 که خودتون فرمودید....
بله عزیز معلومه یک پلتفرم هست !!خوب البته یه سی پی یو همیشه از تمام قدرت خودش استفاده نمیکنه
Texas Instruments OMAP
3440
3430
امروز که 26 APRIL هست یعنی 1 ماه دیگه؟؟؟؟ مطمئنی حامد جان؟
راستی کسی خبری جدید از سیمبین اپن سورس نداره؟بدجوری دارن روش کار میکنن!(خدا کنه یه پورت 3.5 هم بذارن روش!!!!!!)
راستی من اخر نفهمیدم 3430 600 mhz هست و 3440 800 mhz?
Last edited by a.z.p.z; 26-04-2009 at 19:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)