تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 43 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 422

نام تاپيک: Dante's Inferno

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این بازی برای pc اومده اگر نیومده کی میاد؟
    هیچ وقت نمیاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

دوستان اخر این بازی شبیه DMC هستش یا GOD OF WAR ؟
    بعد ارزش داره بگیریمش؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

امتيازات فوق العاده خوشحالي به بازي دادن اما جالبه من تاحالا نديدم كسي ازين بازي ايرادي بگيره كه بشه بهش امتياز 6 يا 7 داد !
    در كل تو اين چندين سال بازي كردن متوجه شديم نبايد به اين امتيازها كاري داشت .
    سلام
    به شدت با نظرتون موافقم . نباید چندان اعتنایی به امتیازا کرد. ب هر حال سلیقه گیمیر های ایرانی با اونور ابی خیلی توفیر داره . به نظر من ما بیشتر بازی ها رو می فهمیم. منم دموی کوتاهی از بازی دیدم به نظر جذاب میومد. حالا اگر در انتها به قول سایتها کسل کننده میشه باید بازی کرد بعد قضاوت.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

شروع بازي خيلي عاليه . گيم پلي فوق العاده زيبا و رووني داره به همراه كبموهاي بسيار خوب و روون ! از نظر سختي هم اگه با نرمال برين به مشكلي بر نميخورين اما اگه با Hellish برين واقعا سخت ميشه ! بايد تمام ضربات رو دفاع كنين ! در كل تا اينجا كه حدود 2 ساعت بازي كردم عالي بوده همه چيز

اينم اضاف كنم كه براي من جذابيت DarkSiders رو نداشته !
    دوستان اخر این بازی شبیه DMC هستش یا GOD OF WAR ؟
    بعد ارزش داره بگیریمش؟
    بي حُرمتي كردي به بُت ـه بزرگ ؟ بايد بگي GOW (ع) ! شبيه به GOW هستش !
    Last edited by resident_evil; 10-02-2010 at 20:51.

5. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب من هم حدود يه ساعتي بازي كردم تا حالا كه خيلي خيلي خفن بوده همه چي سرجاشه و درسته .............فقط از گرافيك بيشتر از اينا انتظار داشتم........ .

تا حالا كه بازي كردم بازي در مقابل بايونتا حرفي براي گفتن نداره يعني بايونتا فراتر از فوق العاده بود ولي اين فعلا فقط فوق العادس..... .(البته منظورم گيم پلي هستش)

7. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حدود 2 ساعت بازي كردن :

شروع بازي خيلي عاليه . گيم پلي فوق العاده زيبا و رووني داره به همراه كبموهاي بسيار خوب و روون ! از نظر سختي هم اگه با نرمال برين به مشكلي بر نميخورين اما اگه با Hellish برين واقعا سخت ميشه ! بايد تمام ضربات رو دفاع كنين ! در كل تا اينجا كه حدود 2 ساعت بازي كردم عالي بوده همه چيز
    بعد از حدودا 3 ساعت بازي كردن

گيم پلي بازي فوق العاده خسته كننده و تكراري و خُشك ميشه و واقعا غير قابل تحمل ميشه . الان فقط دارم بازي ميكنم تا زودتر تموم شه از شَرش خلاص شم ! واقعا فكر نميكردم اينقدر مسخره بشه بازي . بعضي جاها هم بازي به شدت رو اعصاب هستش . كلا يه عنوان كاملا متوسط كه تمام امتيازاتش به جا بوده !

درود بي كران بر DarkSiderS

9. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه یه نفر بیشتر درباره این سبک بازی توضیح بده.من چون کنسول ندارم خیلی باهاش آشنا نیستم.این بازی ها شبیه پرنس هستند؟ مثلا همین بازی gow (ع) و همین طور بازی DarkSiderS (اگر این هم پسوند داره حتما بگید) سبکی اونا چه جوری هست.سبک اونا اکشن ماجرایی هست یا بیشتر این بازی ها اکشن هستند؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

گيم پلي بازي فوق العاده خسته كننده و تكراري و خُشك ميشه و واقعا غير قابل تحمل ميشه . الان فقط دارم بازي ميكنم تا زودتر تموم شه از شَرش خلاص شم ! واقعا فكر نميكردم اينقدر مسخره بشه بازي . بعضي جاها هم بازي به شدت رو اعصاب هستش . كلا يه عنوان كاملا متوسط كه تمام امتيازاتش به جا بوده !

یعنی چی خشک میشه ؟
    یعنی اول روونه بعد خشک و غیر قابل تحمل میشه ؟ یا از بس تکراریه کسل کننده میشه ؟
    (شما هم خودتو با این دارک سایدرز خفه کردی)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درسته داركسايدر خيلي سرتر از اين بازي هستش... من خودم هنوز وقت نكردم بازي كنم ولي دوستم بازي مي كرد نگاه مي كردم.
    زياد در روند گيم پلي تحول نشون نمي ده. ...ولي يه علت داره مثلا من گذاشتم بعد بايوشاك بازي كنم.
    چون بايونتا بعد داركسايدر بعد دانته اينفرنو كمي فضا رو تكرار مي كرد واسم واسه همين بعد بايوشاك.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

چون بايونتا بعد داركسايدر بعد دانته اينفرنو كمي فضا رو تكرار مي كرد واسم واسه همين بعد بايوشاك.
    آده خُب اين هست اما خيلي ها Darksiders رو بازي نكردن يا اين بازي رو بعد از تموم كردن ME2 بازي كردن باز هم براشون خسته كننده بود و جذابيتي نداشت ! در كل من يكي خيلي اعصابم خورد شد چون انتظار چيز بهتري رو داشتم . چيزي كه اونور نوشتم رو اينور هم ميزارم !

صداهايي كه تو بازي هستن حالا با در نظر نگرفتن صداي فرياد و جيغ كه از روي رنج و درد و عذاب هستن يه سري صداها الهام گرفته از فيلم هاي p*rn هستن كه به شدت رو اعصاب و روان آدم تراكتور سواري ميكنن ! مثل همون بانوان ملعون كه يه چيزي از يه جاييشون ميزنه بيرون يوهو ميبيني وسط بازي داره خود ارضايي ميكنه با كُلي سر و صدا ! من فكر ميكنم هدفشون اين بوده كه برن رو مُخ ـه گيمرها كه كاملا هم موفق بودن چون صداگذاري واقعا رو اعصاب هستش . موجوداتي هم كه ميان براي مبارزه در درجه ي بعدي خيلي رو مُخ هستن ! اما در كل جهنم رو خوب به تصوير كشيدن . طراحي هنري عالي هستش

در مورد امتياز هم فكر كنم 6.5 براش خوب باشه البته اگه منطقي نگاه كنيم اما من خودم تا 7.0 هم ميتونم بهش بدم

14. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •