دوستان سورن من تا الان 2500 تا کار کرده و از این مقدار 2000 تاش جاده بوده.از تهران به بروجرد و برگشت به تهران و از تهران به مشهد.خدا رو شکر گوش شیطون کر تا حالا مشکلی نداشته و مشکل برقی مثل قطع و وصل شدن برق و آمپر و غیره نداشته. و خبری از روغن ریزی هم نشده. صدای داخل کابین هم فقط ویز ویز سقفه که میدونم از سرماست و درست میشه ود صدای دیگه ای نمیاد.صندلی ها مدل LX هست و سینی موتور فلزیه.چیز دیگه ای هم از ماشین کم نشده.تو جاده هم تا 180 تا باهاش رفتم بسیار موتور قدرتمند و جالبی داره و خیلی حال کردم در مقایسه با SD V8 که داشتم که در سربالایی همش باید دنده رو سنگین میکردم تو سورن با دنده 5 ماشین تو سینه کشی جاده که 206 تیپ 5 و پارس و ... مثل خر تو گل گیر میکردند من بدون تغییر دنده یعنی با همون 5 راحت شتاب میگرفتم و از کنارشون رد میشدم و احساس سر بالایی اصلا نداشتم.البته صدای موتور تو دنده 1 و 2 زیاده و همچنین درجا اما تو 3-4-5 صدای موتور به گوش نمیرسه شاید واسه اینکه صدای باد نمیزاره. در حالی که صدای tu5 فقط تو دور موتور 4000 به بعد اون کم به گوش میرسه .به دلیل اینکه مدتی شده مشهد بنزین سوپر نیست مجبور شدم همش معمولی بزنم و هم صدای موتور بیشتر شده هم ماشین سنگین تر شده و به اصطلاح لش شده.یعنی دنده 2 اینقدر سنگینه و صدای موتور میاد که دوست داری سریع گاز بدی و بزنی 3.حالا چند تا سوال از دوستان گل سورن سوار دارم با توجه به تجربه که از ماشین دارند.
1-به نظرتون بنزین معمولی این موتور رو خراب میکنه یا نه فقط قدرت کم میشه؟پیشنهادتون چیه؟
2-آیا همه سمند ها دنده 2 اینقدر سنگینه یا من احساس میکنم؟
3-تو دنده 2 وقتی دور موتور 3000 یا 3500 میشه و گاز رو ول میکنم دور موتور آهسته کم میشه و یک صدای ناله هم از موتور میاد آیا این همون صدای زوزه گیربکس هست و اصلا چطوری میشه فهمید گیربکس صدا داره؟
4-آیا تو سرویس 5000 واسکازین رو با 75-80 توتال یا ایسو عوض کنم یا نه؟
5-توتال 7000 ایساکویی واسه این موتور از لحاظ کاهش صدا و نرمی جواب میده که تو 5000 عوض کنم؟
6-کمک های ماشین هم خشکه به نظرتون واسه نرم شدن چیکار کنم آیا با فنر 206 عوض کنم یا چون زمستونه یا صفره هنوز اینجوریه؟
7-من فعلا رو دور مونور 3000 تا 3500 دنده عوض میکنم آیا درسته یا بالاتر ببرم؟آخه من انتظار صدای موتور sd رو داشتم الان زیاد گاز مدم صدای موتور میاد تو ذوقم میخوره واسه همین زود دنده میدم.
8-آیا بخاری سورن شما هم از دریچه زیر پا پرتاب بادش کمه؟من رو دریچه زیر پا که میزارم تو 206 فقط از اون دریچه باد میاد اما تو سورن بازم از دریچه های دیگه باد میاد در حالی که من فقط دریچه زیز رو انتخاب کردم آیا طبیعیه؟
9-آیا سورن شما هم یک چراغ دنده عقب و یک چراغ مه شکن عقب داره؟
با تشکر