تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 35 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. یه موردی رو می خوام دوستانی که سورن دارن چک کنن. من امروز متوجه شدم دکمه ای که برای تنظیم آینه هست یه وضعیت داره که وقتی ماشین رو تو اون وضعیت قرار می دم هیچ اتفاقی نمی افته. دوستان چک کنن ماشین اونا هم همینطوره؟ تو عکسهای زیر مشخص کردم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

به این دلیل که ماشین شما اینه تاشو برقی نداره....این اینه تاشو روی برخی از مدل های سفارشی زده میشه...

3. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به این دلیل که ماشین شما اینه تاشو برقی نداره....این اینه تاشو روی برخی از مدل های سفارشی زده میشه...
    تا اونجا که من تحقیق کردم تو هیچ کدوم از سورن های Elx این گزینه کاربردی نداره و چون مالتی پلکس هم هست تو سفارشی و یا آپشن نمی شه بهش اضافه کرد.
    Last edited by shadows_funeral; 02-01-2013 at 18:55.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بله ديگه از شاهكار هاي ايران خودرو هست!!!
    مالتي پلكس محدوديت هاي ديگري مثل نصب دزدگير چراغ زنون و... نيز داره

Sent from my iPad using Tapatalk HD

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله ديگه از شاهكار هاي ايران خودرو هست!!!
    مالتي پلكس محدوديت هاي ديگري مثل نصب دزدگير چراغ زنون و... نيز داره

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    البته دزدگیر که داره . در مورد چراغ زنون هم بنده اخلاقا صحیح نمیدونم چراغ زنون بندازم کماکان اینکه غیر از ازیت کردن چشم ماشینهای مقابل چیز قابل ملاحظه ای نداره. خودم رو ماشن اولم زنون داشتم بهترین نوع زیمنس اما نورش چون سفید بود واقعا کارایی نداشت و البته پلیس هم گیر میده. بنابر این خوبه که زنون نمی شه رو این ماشین نصب کرد. در مورد سیستم مالتی پلکس هم کاملا راضی هستم . خیلی جالبه و کارایی زیادی داره. البته به گفته شما نمیشه خیلی روش مانور داد که البته به نظرم زیاد هم نیازی نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سورن من تا الان 2500 تا کار کرده و از این مقدار 2000 تاش جاده بوده.از تهران به بروجرد و برگشت به تهران و از تهران به مشهد.خدا رو شکر گوش شیطون کر تا حالا مشکلی نداشته و مشکل برقی مثل قطع و وصل شدن برق و آمپر و غیره نداشته. و خبری از روغن ریزی هم نشده. صدای داخل کابین هم فقط ویز ویز سقفه که میدونم از سرماست و درست میشه ود صدای دیگه ای نمیاد.صندلی ها مدل LX هست و سینی موتور فلزیه.چیز دیگه ای هم از ماشین کم نشده.تو جاده هم تا 180 تا باهاش رفتم بسیار موتور قدرتمند و جالبی داره و خیلی حال کردم در مقایسه با SD V8 که داشتم که در سربالایی همش باید دنده رو سنگین میکردم تو سورن با دنده 5 ماشین تو سینه کشی جاده که 206 تیپ 5 و پارس و ... مثل خر تو گل گیر میکردند من بدون تغییر دنده یعنی با همون 5 راحت شتاب میگرفتم و از کنارشون رد میشدم و احساس سر بالایی اصلا نداشتم.البته صدای موتور تو دنده 1 و 2 زیاده و همچنین درجا اما تو 3-4-5 صدای موتور به گوش نمیرسه شاید واسه اینکه صدای باد نمیزاره. در حالی که صدای tu5 فقط تو دور موتور 4000 به بعد اون کم به گوش میرسه .به دلیل اینکه مدتی شده مشهد بنزین سوپر نیست مجبور شدم همش معمولی بزنم و هم صدای موتور بیشتر شده هم ماشین سنگین تر شده و به اصطلاح لش شده.یعنی دنده 2 اینقدر سنگینه و صدای موتور میاد که دوست داری سریع گاز بدی و بزنی 3.حالا چند تا سوال از دوستان گل سورن سوار دارم با توجه به تجربه که از ماشین دارند.
    1-به نظرتون بنزین معمولی این موتور رو خراب میکنه یا نه فقط قدرت کم میشه؟پیشنهادتون چیه؟
    2-آیا همه سمند ها دنده 2 اینقدر سنگینه یا من احساس میکنم؟
    3-تو دنده 2 وقتی دور موتور 3000 یا 3500 میشه و گاز رو ول میکنم دور موتور آهسته کم میشه و یک صدای ناله هم از موتور میاد آیا این همون صدای زوزه گیربکس هست و اصلا چطوری میشه فهمید گیربکس صدا داره؟
    4-آیا تو سرویس 5000 واسکازین رو با 75-80 توتال یا ایسو عوض کنم یا نه؟
    5-توتال 7000 ایساکویی واسه این موتور از لحاظ کاهش صدا و نرمی جواب میده که تو 5000 عوض کنم؟
    6-کمک های ماشین هم خشکه به نظرتون واسه نرم شدن چیکار کنم آیا با فنر 206 عوض کنم یا چون زمستونه یا صفره هنوز اینجوریه؟
    7-من فعلا رو دور مونور 3000 تا 3500 دنده عوض میکنم آیا درسته یا بالاتر ببرم؟آخه من انتظار صدای موتور sd رو داشتم الان زیاد گاز مدم صدای موتور میاد تو ذوقم میخوره واسه همین زود دنده میدم.
    8-آیا بخاری سورن شما هم از دریچه زیر پا پرتاب بادش کمه؟من رو دریچه زیر پا که میزارم تو 206 فقط از اون دریچه باد میاد اما تو سورن بازم از دریچه های دیگه باد میاد در حالی که من فقط دریچه زیز رو انتخاب کردم آیا طبیعیه؟
    9-آیا سورن شما هم یک چراغ دنده عقب و یک چراغ مه شکن عقب داره؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سورن من تا الان 2500 تا کار کرده و از این مقدار 2000 تاش جاده بوده.از تهران به بروجرد و برگشت به تهران و از تهران به مشهد.خدا رو شکر گوش شیطون کر تا حالا مشکلی نداشته و مشکل برقی مثل قطع و وصل شدن برق و آمپر و غیره نداشته. و خبری از روغن ریزی هم نشده. صدای داخل کابین هم فقط ویز ویز سقفه که میدونم از سرماست و درست میشه ود صدای دیگه ای نمیاد.صندلی ها مدل LX هست و سینی موتور فلزیه.چیز دیگه ای هم از ماشین کم نشده.تو جاده هم تا 180 تا باهاش رفتم بسیار موتور قدرتمند و جالبی داره و خیلی حال کردم در مقایسه با SD V8 که داشتم که در سربالایی همش باید دنده رو سنگین میکردم تو سورن با دنده 5 ماشین تو سینه کشی جاده که 206 تیپ 5 و پارس و ... مثل خر تو گل گیر میکردند من بدون تغییر دنده یعنی با همون 5 راحت شتاب میگرفتم و از کنارشون رد میشدم و احساس سر بالایی اصلا نداشتم.البته صدای موتور تو دنده 1 و 2 زیاده و همچنین درجا اما تو 3-4-5 صدای موتور به گوش نمیرسه شاید واسه اینکه صدای باد نمیزاره. در حالی که صدای tu5 فقط تو دور موتور 4000 به بعد اون کم به گوش میرسه .به دلیل اینکه مدتی شده مشهد بنزین سوپر نیست مجبور شدم همش معمولی بزنم و هم صدای موتور بیشتر شده هم ماشین سنگین تر شده و به اصطلاح لش شده.یعنی دنده 2 اینقدر سنگینه و صدای موتور میاد که دوست داری سریع گاز بدی و بزنی 3.حالا چند تا سوال از دوستان گل سورن سوار دارم با توجه به تجربه که از ماشین دارند.
    1-به نظرتون بنزین معمولی این موتور رو خراب میکنه یا نه فقط قدرت کم میشه؟پیشنهادتون چیه؟
    2-آیا همه سمند ها دنده 2 اینقدر سنگینه یا من احساس میکنم؟
    3-تو دنده 2 وقتی دور موتور 3000 یا 3500 میشه و گاز رو ول میکنم دور موتور آهسته کم میشه و یک صدای ناله هم از موتور میاد آیا این همون صدای زوزه گیربکس هست و اصلا چطوری میشه فهمید گیربکس صدا داره؟
    4-آیا تو سرویس 5000 واسکازین رو با 75-80 توتال یا ایسو عوض کنم یا نه؟
    5-توتال 7000 ایساکویی واسه این موتور از لحاظ کاهش صدا و نرمی جواب میده که تو 5000 عوض کنم؟
    6-کمک های ماشین هم خشکه به نظرتون واسه نرم شدن چیکار کنم آیا با فنر 206 عوض کنم یا چون زمستونه یا صفره هنوز اینجوریه؟
    7-من فعلا رو دور مونور 3000 تا 3500 دنده عوض میکنم آیا درسته یا بالاتر ببرم؟آخه من انتظار صدای موتور sd رو داشتم الان زیاد گاز مدم صدای موتور میاد تو ذوقم میخوره واسه همین زود دنده میدم.
    8-آیا بخاری سورن شما هم از دریچه زیر پا پرتاب بادش کمه؟من رو دریچه زیر پا که میزارم تو 206 فقط از اون دریچه باد میاد اما تو سورن بازم از دریچه های دیگه باد میاد در حالی که من فقط دریچه زیز رو انتخاب کردم آیا طبیعیه؟
    9-آیا سورن شما هم یک چراغ دنده عقب و یک چراغ مه شکن عقب داره؟
    با تشکر
    سلام.
    ماشین شما موتورش Ef7 هست یا xu7 اگه ef7 هستش:
    0- بنده خودم سورن Elx موتور ملی دارم. حدود 40000 تا هم باهاش روندم. بله ماشین خیلی عالی هستش. هیچ مشکل حادی هم با ماشین نداشتم. اما در مورد صدا از همون روز اول صدای موتور اونقدر کم بود که واقعا فکر میکردی ماشین خاموشه. تو دنده 2 و3 و4و5 هم همینطور. الان هم صدای موتور خیلی کمه. صدای باد هم تا وقتی ماشینم تصادف نکرده بود و در عقب سمت شاگرد عوض نشده بود اصلا تو نمی یومد. (بعد اون هر کاری کردم بازم از این در صدای باد میاد) من ماشینهای متنوعی رو روندم ولی فقط این ماشین منو راضی کرده. اینکه میگین صدای موتورتون زیاده ممکنه بخاطر نو بودن ماشینتون باشه. بعد یه مدت رفع می شه. اگه بعد 10000 تا هنوز صدا زیاد بود حتما مشکلی داره.
    1- تو این ماشین فقط باید بنزین سوپر ریخته بشه. من خودم یه مدت بنزین معمولی می زدم بعد مدتی ماشین خیلی بد استارت می خورد. پمپ بنزینش هم مشکل پیدا کرد که مجبور شدم عوض کنم.
    2- دنده دو این ماشین عالیه.برای من که اصلا سنگین نیست.
    3- این صدا بخاطر نو بودن موتور هستش. شما اگه ماشین کارکرده هم داشته باشید سوپاسهاشو نو کنید باز تا مدتی این صدا رو می شنوی. مشکلی نداره.
    4- اصولا واسکازین رو اصلا نیازی نیست هیچ وقت عوض کنید. اما خوب بخاطر اینکه بعضا روغن بی گیفیت می ریزن تو خودروی صفر اگه با نمونه های بهتر عوض بشه دنده نرم تر خواهد شد. برای این خودرو هم بهترین روغن واسکازین روغن ادینول ساخت آلمان 75W90 یا 85W90 . توتال خیلی جالب نیست . مخصوصا اینکه این روزا همش تقلبیه.
    5- روغن موتور هم اادینول 10W40 با ظرف چهار لیتر سبز کمرنگ بهترین روغنه بعد اون روغن elf اصل. اگه بتونید پیدا کنید واقعا موتور باهاشون عالی کار می کنه
    6- کمک رو نمیدونم. برای من از اول نرم بود و خشکی حس نکردم.
    7- من تا 5500 هم دور موتور رو بالا می برم بعضی وقتا. حس زیاد شدن صدای موتور رو ندارم. واقعا صدای ماشینم کمه. خیلی روون و راحت. معمولیش هم بین 4000 تا 4500 دنده عوض می کنم.
    8- در مورد بخاری متاسفانه اصولا همه سمندها، 405 و پارسها همینطوری هستن. برای نتیجه گیری بهتر باید دریچه های روبرو رو دستی ببندید.
    9- طبق آخرین استانداردهای اروپا تمام خودرو ها باید حتما در عقب یک چراغ دنده عقب و یک مه شکن داشته باشن. برای همین ایران خودرو سعی کرده این استاندارد رو تو این خودرو رعایت کنه و طراحی ماشین اینطوری هستش که یک چراغ دنده عقب و یک چراغ مه شکن داره. (البته خیلی خودروها اینطورین. مثل مزدا3، بعضی مدلهای BMW و تیوتا ، l90 و ...)
    Last edited by shadows_funeral; 05-01-2013 at 16:08.

9. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته صدای موتور تو دنده 1 و 2 زیاده
    شاید این صدا، صدای گیربکس باشه. خصوصا که میگین توی دنده های 1و 2 زیاده. یه نگاهی هم به واسکازینتون بندازین بد نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسایی که این ماشین رو دارن داخل شهر 100 چند میسوزونن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخه دنده ها خوب جا میره و مشکلی نداره.کلا شاید صدای موتور زیاد نیست من مقایسه میکنم با موتور TU5 که داشتم خیلی کم صدا بود و گاز که میدادی تازه تو دور 4500 به بعد کمی صدا میود تو کابین درجا هم که اصلا صدا نداشت من دوست دارم مثل اون باشه.
    یک چیز دیگه هم هست اینکه تو دنده 2 مثلا تو ترافیک که کم کم گاز میدی وقتی گاز رو ول میکنی انگار ترمز گرفتی یعنی موتور عقب میکشه و اصطلاحا ترمز موتور زیاده و باعث میشه دوباره که گاز میدی کله کنه ماشین.آیا کلا سورن با موتور EF7 بنزینی با دریچه گاز سیمی اینجوریه؟ چون خودم فکر میکنم واسه اینکه دریچه سیمیه حساسیتش بالاست و زود دور میگیره و زود هم کم میشه.آیا درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •