تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 97 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید دوستان که یه مدت نبودم، نمیدونم چرا بعضی وقتا این قسمت جواب دادنش محو میشه
    slz عزیز من نگفتم که ما قطعا IBS داریم ولی به نظرم محتمل ترینه چون یکی از علائم اصلی IBS همینه، حتی یک متخصص داخلی تو یک مصاحبه نوشته بود که بعضی از بیماران IBS با اینکه حرکات روده و نفخشون کاملا عادیه اما روده شون به کمترین تحریک بیشترین واکنش رو میده و خیلی صدا میده! اما گفته بود که زیر نظر پزشک قابل درمانه
    من هنوزم روی حرفم هستم و میگم که باید درمان عصبی بشه، به نظرم شماها هم باید با این دید برین پیش دکتر و حتی اگه اون تشخیص نداد شما باید این موضوع رو باهاش درمیون بذارین.
    به نظرم میشه گفت یک جور تیک عصبیه داخلیه
    pari جان خیلی از بیماران IBS هم دچار درد شکمی هستن، آیا تاحالا دکتر رفتی؟ چی گفته؟ اسهال و یبوستم داری؟
    دوستان یه پیشنهاد دارم و اون اینکه هرکدومتون یه شرح حال کامل از بیماریتون بگید، حداقلش اینه که بیشتر بااین بیماری آشنا میشیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببخشید دوستان که یه مدت نبودم، نمیدونم چرا بعضی وقتا این قسمت جواب دادنش محو میشه slz عزیز من نگفتم که ما قطعا IBS داریم ولی به نظرم محتمل ترینه چون یکی از علائم اصلی IBS همینه، حتی یک متخصص داخلی تو یک مصاحبه نوشته بود که بعضی از بیماران IBS با اینکه حرکات روده و نفخشون کاملا عادیه اما روده شون به کمترین تحریک بیشترین واکنش رو میده و خیلی صدا میده! اما گفته بود که زیر نظر پزشک قابل درمانهمن هنوزم روی حرفم هستم و میگم که باید درمان عصبی بشه، به نظرم شماها هم باید با این دید برین پیش دکتر و حتی اگه اون تشخیص نداد شما باید این موضوع رو باهاش درمیون بذارین.به نظرم میشه گفت یک جور تیک عصبیه داخلیهpari جان خیلی از بیماران IBS هم دچار درد شکمی هستن، آیا تاحالا دکتر رفتی؟ چی گفته؟ اسهال و یبوستم داری؟دوستان یه پیشنهاد دارم و اون اینکه هرکدومتون یه شرح حال کامل از بیماریتون بگید، حداقلش اینه که بیشتر بااین بیماری آشنا میشیم
    نه وقتي كه ميكروب معده داشتم اسهال بود ولي الان نه. درد شكمي رو ميشه تحمل كرد. مساله دردهاي با صداس.من فكر مي كنم اگه عصبي باشه درمانش سخت تره و مثلا با استرس دوباره ايجاد بشه. شايد اگه ميكروبي باشه بشه اون ميكروبو ريشه كن كرد! ضمن اينكه به نظرم داروهاي اعصاب وابستگي بيشتر مياره البته اميدوارم براي شما موثر باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آره چه خوب میشد اگه میکروبی بود و با خوردن یک آنتی بیوتیک میکروبش ریشه کن میشد و راحت میشدیم!
    pari ما چاره ای نداریم جز اینکه با واقعیت کنار بیایم نه اینکه صبر کنیم تا واقعیت با ما کنار بیاد!
    وقتی نظر اکثر متخصصین از جمله اونی که من پیشش رفتم اینه که این مشکل عصبیه و خود بنده با استفاده از قرص نورتریپتیلین 10 تقریبا درمان شدم دیگه چرا باید ذهنمون رو جای دیگه درگیر کنیم و هی با خودمون بگیم که این یک میکروب ناشناخته هستش یا چه میدونم نفرینه یا جابجایی روده و ...!
    البته شایدم به قول شما اینا اعتیادآور باشه ولی درهرحال ما چاره ای جز این نداریم، داریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آره چه خوب میشد اگه میکروبی بود و با خوردن یک آنتی بیوتیک میکروبش ریشه کن میشد و راحت میشدیم!
    pari ما چاره ای نداریم جز اینکه با واقعیت کنار بیایم نه اینکه صبر کنیم تا واقعیت با ما کنار بیاد!
    وقتی نظر اکثر متخصصین از جمله اونی که من پیشش رفتم اینه که این مشکل عصبیه و خود بنده با استفاده از قرص نورتریپتیلین 10 تقریبا درمان شدم دیگه چرا باید ذهنمون رو جای دیگه درگیر کنیم و هی با خودمون بگیم که این یک میکروب ناشناخته هستش یا چه میدونم نفرینه یا جابجایی روده و ...!
    البته شایدم به قول شما اینا اعتیادآور باشه ولی درهرحال ما چاره ای جز این نداریم، داریم؟
    البته كه نفرينو جدي نگيريد اون حرفا جنبه دردو دلي داشت!
    خيلي از مشكلا با داروهاي اعصاب كنترل ميشن ولي اين دليل نميشه كه علت مريضي ما هم همين باشه(به اون هم مربوطه ولي علت اصلي يا كل علتش اين نيست) چاره اي كه نيست. حرف من اينه كه اگه داريم دنبال دليل مي گرديم بيشتر به اينطور دلايل فكر كنيم نه اينكه تا با يه قرص بهتر شديم بگيم حله! تا كي بايد قرص مصرف كرد؟ هنوز دليلي براش پيدا نشده پس IBS هم يه چيز نامشخصه. يه سري نشونه كه دليلش معلوم نيست، اسمش رو گذاشتن IBS. حالا ما همش بگيم IBS داريم! من خودم اگه برم دكتر و بدون آزمايش بگه مشكل عصبيه و دارو هم بده، به متخصص بودنش شك مي كنم. وضعيتي كه SLZ داشته انگار شديدتر بوده ولي با اون موضوعي كه توضيح داد تقريبا درمان شده. پس ممكنه يه علتش همين عفونتو اين چيزها باشه. من ميگم اگه قراره دنبال دليل بگرديم رو اينا تمركز كنيم. هرچند كه در نهايت چاره اي نيست منم فكر نمي كنم درمان بشه.هركي ياد ميگيره كنترلش كنه. يكي با داروهاي گياهي يكي با قرص اعصاب و... به تعداد آدما هم راه وجود داره!!
    Last edited by _pari_; 08-01-2013 at 02:00.

5. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

SLZ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

SLZ مشکلش با من فرق میکرد، اون میگه روده هام همیشه صدا میکرد حتی زمانی هم که نفخ نداشتم صدا میکرد اما مشکل من اینه که وقتی نفخ میکنم صدا میکنه! این خودش کلی تفاوته! پس طبیعتا نحوه درمانشم فرق میکنه!
    حرفات تا حدودی درستن، توی حالت sibo وقتی تعداد میکروبا زیاد میشه علاوه بر نفخ یه سری مشکلات دیگه مثل التهاب روده و سروصدای روده و کولیت و کولون و ... هم ممکنه پدیدار بشن که همه اینا اعصاب روده رو درگیر میکنن! اختلاف نظر من و تو هم از همین جا شروع میشه! تو میگی باید یه کاری کنیم که میکروبا زیاد نشن من میگم که باید اعصاب درمان بشه، پس کدومش درسته؟
    روده بعضی افراد ذاتا میکروب پذیره یعنی تو ساختار روده شون یک سوراخ سمبه هایی پیدا میشه که محل تکثیر این لعنتی هاست و هر چقدم که با آنتی بیوتیک نابودشون کنیم موقتیه و با پایان دوره درمان دوباره تکثیر میشن و تازه مصرف زیادش باعث مقاوم تر شدن میکروبا میشه!
    ولی درمان عصبی به نظر من مفیدتره چون جلوی تاثیر میکروبا روی حرکات روده رو میگیره البته اگه دائمی باشه!
    فعلا بیشتر از این عقلم نمیرسه

در آغاز فعالیت stray_spook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من هم مشکل صدای روده داشتم البته فقط صدا بود
    حتی موقع خواستگاری که آبرو برام نگذاشت
    بعد دیدم این روند ادامه دار شده افتادم توی اینترنت دنبال خود درمانی
    از خوردن سیاه دونه با عسل بگیر تا قرص میترانیدازول و مبورین 125 گرفته تا کشیدن دندون عقل و ترمیم دندونا و خوردن چرک خشک کن و دوری از خوردن آب کلر دار و مرکبات
    خوب اونا هم به نوبه خودشون خوب بود اما درمان قطعی رو برای من نبود البته وقتی قرص میترانیدازول و مبورین رو می خوردم صدا از بین میرفت
    تا اینکه گرفتگی عضلات پلک هم بهش اضافه شد
    بخاطر کار زیاد با کامپیوتر زیاد بهش توجه نکردم و پیش خودم گفتم شاید بخاطر کار زیاد با کامپیوتره
    اما تکرار این روند عصبی ایم کرده بود
    تا اینکه رفتم پیش روانپزشک و تمام مشکلاتم رو گفتم
    الان 2 ماه میشه که دارم قرص کلردیازپوکساید 5 (کاهش اضطراب ) و پروپرانول 10 و ایمی پرامین 10 و دو تا قرص خواب آور (الانزاپین 5 و کلونازپام) استفاده میکنم به شدت آروم شده ام و حتی استرسم از بین رفته
    و از روزی که این قرصا رو مصرف میکنم دیگه صدای روده هم از بین رفته
    حتی راحت مرکبات میخورم سبزی می خورم بدون هیچ گونه مشکلی و حتی توجه ام به سر و صدای روده هم از بین رفته
    از خدا خواسته بودم اگه مشکلم حل بشه و خوب بشم همه جا داد بزنم و بگم
    انشاالله همه دوستان این مشکلشون حل بشه و خوب بشن, من میدونم چقدر آدمو عصبی میکنه
    چون تمام مشکل سر و صدای روده ناشی از استرس و ناراحتی اعصابه
    باور کنید من اصلا مشکل عصبی نداشتم اما قرار گرفتن توی محیط های تنش زا و استرس زا شاید روی ذهنتون تاثیر نذاره اما روی عضلاتتون که همه به سیستم عصبی وصل هستن تاثیر میگذاره
    پشت گوش نندازین حتما برای این موضوع به متخصص مغز و اعصاب و یا روانپزشک مراجعه کنید و یه چکاب کامل کنید
    اگه خوب شدید دعام کنید

8. 6 کاربر از stray_spook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان من هم مشکل صدای روده داشتم البته فقط صدا بود
    حتی موقع خواستگاری که آبرو برام نگذاشت
    بعد دیدم این روند ادامه دار شده افتادم توی اینترنت دنبال خود درمانی
    از خوردن سیاه دونه با عسل بگیر تا قرص میترانیدازول و مبورین 125 گرفته تا کشیدن دندون عقل و ترمیم دندونا و خوردن چرک خشک کن و دوری از خوردن آب کلر دار و مرکبات
    خوب اونا هم به نوبه خودشون خوب بود اما درمان قطعی رو برای من نبود البته وقتی قرص میترانیدازول و مبورین رو می خوردم صدا از بین میرفت
    تا اینکه گرفتگی عضلات پلک هم بهش اضافه شد
    بخاطر کار زیاد با کامپیوتر زیاد بهش توجه نکردم و پیش خودم گفتم شاید بخاطر کار زیاد با کامپیوتره
    اما تکرار این روند عصبی ایم کرده بود
    تا اینکه رفتم پیش روانپزشک و تمام مشکلاتم رو گفتم
    الان 2 ماه میشه که دارم قرص کلردیازپوکساید 5 (کاهش اضطراب ) و پروپرانول 10 و ایمی پرامین 10 و دو تا قرص خواب آور (الانزاپین 5 و کلونازپام) استفاده میکنم به شدت آروم شده ام و حتی استرسم از بین رفته
    و از روزی که این قرصا رو مصرف میکنم دیگه صدای روده هم از بین رفته
    حتی راحت مرکبات میخورم سبزی می خورم بدون هیچ گونه مشکلی و حتی توجه ام به سر و صدای روده هم از بین رفته
    از خدا خواسته بودم اگه مشکلم حل بشه و خوب بشم همه جا داد بزنم و بگم
    انشاالله همه دوستان این مشکلشون حل بشه و خوب بشن, من میدونم چقدر آدمو عصبی میکنه
    چون تمام مشکل سر و صدای روده ناشی از استرس و ناراحتی اعصابه
    باور کنید من اصلا مشکل عصبی نداشتم اما قرار گرفتن توی محیط های تنش زا و استرس زا شاید روی ذهنتون تاثیر نذاره اما روی عضلاتتون که همه به سیستم عصبی وصل هستن تاثیر میگذاره
    پشت گوش نندازین حتما برای این موضوع به متخصص مغز و اعصاب و یا روانپزشک مراجعه کنید و یه چکاب کامل کنید
    اگه خوب شدید دعام کنید
    سلام دوست عزیز
    خیلی خوشحالم که حالت خوب شده.ازبابت جلسه خواستگاریت هم متاسف شدم خیلی بده برا آدم توی مهمترین اتفاق زندگیش این اتفاق بیافته.ختم به خیرشد؟
    من هم دقیقا ولی کمی بیشتر ازشما این روند روطی کردم نعنا وگلپر وآویشن میخوردم یهزمانی روزی دوبار بعدش یه مشت قرص متخصص گوارش واینا روخوردم بعد همین سیاه دانه وعسل که تاثیرش فوق العاده ولی کم بودودرنهایت دوتاقرص بیسموت ومترونیدازول که تا الان هم دارم اینا رو مصرف میکنم ولی این اخریه تاثیر فوقالعاده ای برام داشت بعد6سالزندگی با این مشکل یهو مشکلم رو تقریبا حل کرده ولی این یکی هم تاثیرش دایمی دایمی نیست نسبت به اولا تاثیر نداره (ضمنا من به این نتیجه رسیدم که مشکل من فقط عفونت روده بزرگه وگرنه این دوتا قرص آخری این همه تاثیر برام نداشت).
    حالا که پست شماروخوندم به این نتیجه رسیدم که باید حتمی حتمی پیش روانپزشک برم.(راستی بابت پستی که گذاشتی خیلی ممنون)
    یه سوال هم ازت داشتم شما گفتی دو ماهه داریم صرف میکنی.دکترت گفته تا کی باید مصرف کنی ؟
    بازم ممنون

راستی این داروها تاثیری روی کارهای روزانه مثل درس خوندن ،کارکردن یا حتی خوابتون نداشته؟
    چون این داروها ممکنه خواب آور باشه.
    خیلی ممنون میشم جواب بدین

در آغاز فعالیت stray_spook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    نه خوشبختانه تاثیری منفی روی زندگیم تا حالا که نداشته
    حتی فکر می کنم دارم به حالت اولیه بر می گردم چون توی این مدت که سر و صدای معده ام شروع شده بود خیلی عصبی شده بودم و حتی با کوچکترین صدایی زود عصبی میشدم
    الان تمرکزم بیشتر شده حتی خیلی راحت با بعضی مسائل استرس زا کنار میام
    در مورد خواب آور بودن قرصها بایستی بگم که این موضوع رو با روانپزشکم مطرح کردم و شرایط کاری و تحصیلیم رو براش گفتم اون هم بر اساس این شرایط اقدام به تجویز دارو کرد
    ولی نه خدا رو شکر خوب خوب شدم
    در مورد اینکه تا کی باید مصرف کنم خودم هم نمی دونم ولی تا اونجا که با پزشکم صحبت کردم گفت قبل از اینکه داروت تموم بشه مراجعه کن و اعلام و تاثیرات دارو رو بگو تا در عدم نیاز قطعشون کنم
    شما هم دوست عزیز سعی کنید حتما این موضوع را از طریق پزشک مغز و اعصاب پیگیری کنید
    البته لازم به ذکره دعای مادر هم اثرات خودش رو داره
    Last edited by stray_spook; 16-01-2013 at 23:59.

11. این کاربر از stray_spook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام مجدد
    مرسی از جوابت دعای مادر که واقعا حق گفتی.
    من هم ایشاالله از طریق یه روانپزشک پیگیری میکنم واقعا امیدوارکننده بود تاپیکت
    شما هم که حالا خوب شدی میتونی یه راهنمای خوب برای این فروم باشی تا شکر نعمت سلامتیت رو درراهنمایی دیگران بگزاری.حتما یادته اونوقت که راهی پیدا نمیکردی مثل من وشاید خیلی های دیگه دنبال یه فرد عالم توی این مساله میگشتی.وهزاران مساله دیگر که آدم بهش فکر میکنه.راستی میتونی با ایمیلم در تماس باشی:me_farjad@yahoo.com
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    شما كه مصرف كردين كدوم اين داروها تاثيرش بهتره (واسه كسي كه ميخواد فعلا يكيشو مصرف كنه)؟ دائم مصرف مي كنيد؟ من مي خوام فعلا بدون رفتن پيش روانپزشك، چند روزي رو خودم مصرف كنم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •