دوستان من هم مشکل صدای روده داشتم البته فقط صدا بود
حتی موقع خواستگاری که آبرو برام نگذاشت
بعد دیدم این روند ادامه دار شده افتادم توی اینترنت دنبال خود درمانی
از خوردن سیاه دونه با عسل بگیر تا قرص میترانیدازول و مبورین 125 گرفته تا کشیدن دندون عقل و ترمیم دندونا و خوردن چرک خشک کن و دوری از خوردن آب کلر دار و مرکبات
خوب اونا هم به نوبه خودشون خوب بود اما درمان قطعی رو برای من نبود البته وقتی قرص میترانیدازول و مبورین رو می خوردم صدا از بین میرفت
تا اینکه گرفتگی عضلات پلک هم بهش اضافه شد
بخاطر کار زیاد با کامپیوتر زیاد بهش توجه نکردم و پیش خودم گفتم شاید بخاطر کار زیاد با کامپیوتره
اما تکرار این روند عصبی ایم کرده بود
تا اینکه رفتم پیش روانپزشک و تمام مشکلاتم رو گفتم
الان 2 ماه میشه که دارم قرص کلردیازپوکساید 5 (کاهش اضطراب ) و پروپرانول 10 و ایمی پرامین 10 و دو تا قرص خواب آور (الانزاپین 5 و کلونازپام) استفاده میکنم به شدت آروم شده ام و حتی استرسم از بین رفته
و از روزی که این قرصا رو مصرف میکنم دیگه صدای روده هم از بین رفته
حتی راحت مرکبات میخورم سبزی می خورم بدون هیچ گونه مشکلی و حتی توجه ام به سر و صدای روده هم از بین رفته
از خدا خواسته بودم اگه مشکلم حل بشه و خوب بشم همه جا داد بزنم و بگم
انشاالله همه دوستان این مشکلشون حل بشه و خوب بشن, من میدونم چقدر آدمو عصبی میکنه
چون تمام مشکل سر و صدای روده ناشی از استرس و ناراحتی اعصابه
باور کنید من اصلا مشکل عصبی نداشتم اما قرار گرفتن توی محیط های تنش زا و استرس زا شاید روی ذهنتون تاثیر نذاره اما روی عضلاتتون که همه به سیستم عصبی وصل هستن تاثیر میگذاره
پشت گوش نندازین حتما برای این موضوع به متخصص مغز و اعصاب و یا روانپزشک مراجعه کنید و یه چکاب کامل کنید
اگه خوب شدید دعام کنید