من پيشنهاد ميدم يك متني درست كنيم و براي شركت الجي بفرستيم، البته دوستان از جمله خودم آدرس ايميل، اسم خودمون و شماره سريال هاي گوشي الجي مونو براشون بفرستيم، اينجوري خيلي خوبه (بصورت طومار امضا شده با شماره سريال گوشي هامون)
من پيشنهاد ميدم يك متني درست كنيم و براي شركت الجي بفرستيم، البته دوستان از جمله خودم آدرس ايميل، اسم خودمون و شماره سريال هاي گوشي الجي مونو براشون بفرستيم، اينجوري خيلي خوبه (بصورت طومار امضا شده با شماره سريال گوشي هامون)
امیررضا خیلی وقت پیش بهم گفته بود بنویس من تنبلی کردم! خلاصه حالا که همه هستید منم کمک می کنم!![]()
پس زودتر بنویسید که ان شا ءالله این کامتل رو از ال جی ور دارن حالا 20 تا 30 با لاتر از قیمت جهانی قابل هضمه اما 120 تومن واقعا آدم میسوزه!!!!!!!!!!!!!!!!- حالا اطمینان دارین که خبری میشه یا نه واسه خالی نبودن عریضه یه کاری کردین!!!!!!!!! مگه ما چی مون از کشورا های دیگه کمتره ( فقط یه عده نامرد و دزد داریم که اونم حل میشه) که گوشی که 7 تا 8 ماه دیر میاد بعد قیمتش هم که- تازه الان ما میخوایم آرنا بخریم با 450 تومن بهد تو کشورای دیگه viewty smart 2 و کریستال رو میخرن 450 تومن به پول ما شایدم کمتر-دیگه من خیلی قاطی کردم از دست این وضعیت کامتل و کلان قاچاق موبایل------- جون هر کی دوست دارین 24 ساعته به ال جی میل بزنین - اصلان این ایمیل ال جی ادرسش چیه تا یه ایمیله دو سه صفحه ای از از اوضاع بازارشون و نمایندگی بی عرضه شون بنویسم و سنت کنم که حال کنن
شک نکنین اختلاف قیمت در این حد فقط دلیلش یه چیز میتونه باشه ،اگه گفتین !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوب معلومه "جومونگ"
شرکت ال جی داره سوء استفاده میکنه از اسم جومونگ
فکر میکنه با آوردن سون ایل گوک تو تبلیغاتش هر قیمتی که بگه مشتری های ایرانی میخرن
شایدم خریدن ،نمیدونم ،عشق جومونگ هر کاری میکنه![]()
اقا هر کی این گوشی رو خرید لطف کنه اینا رو تست کنه و سریع بگه تا ما هم که میخوایم بخریم خیالمون راحت بشه؟1-کیفیت دوربین عکاسیش و فیلمبرداریش رو با بهترین 5 مگاپیکسلی (n82) مقایسه کنید؟2-بلندی صداش رو با (n95) کیفیتشم که میدونم حرف نداره؟3- ایا درسته که محدودیت اجرا چند برنامه داره مثلا یه برنامه جاوا اجرا کنی دیگه رادیو نمیشه اگه جوابتون مثبت باشه که ال جی با این سخت افزار قوی گند زده رفته!!!! 5- میگن محدودیت حجمی نصب برنامه هم داره که اینم ال جی گند زده حالا تا چند مگ رو نصب میکنه6-اما بازم گوشیه جذاب و فریبنده ای هست مگه نه ؟ خواهش می کنم زود جواب بدین $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
سلام .بچه ها کاش میشد اول که میارن کسی نخره تا مجبور شن قیمتو کم کنن. البته کامتل سازه خودشو میزنه.گوشیهای نوکیا و..وقتی میان ایران هفته ای قیمت کم میکنن ولی الجی هر 6 ماه قیمتو کم میکنه
تا قبل اینکه samsung s8000 jet بیاد میخواستم Arena بگیرم
ولی اونقد این ال جی کند عمل کرد که زدن رو دست Arena
فکر نکنم با وجود Jet کسی Arena بخره :-(
صفحه آرينا مالتي تاچه و FM Transmiter داره و فيلم برداريشم بهتره.
چطور الجي كند عمل كرده؟آرينا قبل از جت اومده.اين مايكروتل هستش كه آرينا را وارد نكرده.
آقایون و خانوم ها چرا تند میرین . بابا پارس کامتل بهترین قیمیت داره میده 418.000 . با قیمت جهانیش 26.000 فرق میکنه . 320$ قیمت عمده این گوشی نه خرده فروشی . ( 280 UERO قیمت خرده فروشی این گوشی میشه 392.000 تومان )
برادر این قیمتی که هست، قیمت کامتله! نه الجی!!! قیمت واقعی آرینا 315 دلاره! مفت!!!! در ضمن فکر می کنم گلدایران جومونگ رو آورد ایران که تا اونجایی که میدونم گلدیران دیگه گوشی الجی نمی فروشه و برای تبلیغ محصولات دیگش اینکارو کرد!فکر میکنه با آوردن سون ایل گوک تو تبلیغاتش هر قیمتی که بگه مشتری های ایرانی میخرن
عزیز آرینا که خیلی وقته اومده و بعدها سامسونگ به فکر ساختن جت افتاد!!! اینجا ایرانه و یه گارانتی مزخرف گوشی های الجی رو میفروشه و باعث شده دیر ایران بیاد. ضمنا شما جوری میگید با وجود جت کسی آرینا نمی خره انگار داریم 1200 رو با n95 مقایسه می کنیم!!!!! اینها هر کردوم برتری های خودشون رو دارن: مثلا آرینا مالتی تاچ و ترنسمیتر داره که جت نداره و مهمتر از همه قیمتشونه که آرینا 315 دلاره ولی جت خیلی ارزون پیدا بشه 410 دلاره!تا قبل اینکه samsung s8000 jet بیاد میخواستم Arena بگیرم
ولی اونقد این ال جی کند عمل کرد که زدن رو دست Arena
فکر نکنم با وجود Jet کسی Arena بخره :-(
Last edited by Michael Ropy; 15-09-2009 at 18:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)