درسته Forza3 و GT5 هم هستن ولی 2 تاشون انحصاری هستن، یکی واسه 360 و یکی واسه PS3 !! ولی این یکی واسه همه کنسول هاست و از این لحاظ تا حدودی میتونی خیالش راحت تر بشه!! حداقل تو PC نمی خواد با این 2تا رقابت کنه!
درسته Forza3 و GT5 هم هستن ولی 2 تاشون انحصاری هستن، یکی واسه 360 و یکی واسه PS3 !! ولی این یکی واسه همه کنسول هاست و از این لحاظ تا حدودی میتونی خیالش راحت تر بشه!! حداقل تو PC نمی خواد با این 2تا رقابت کنه!
....!
نمیدونم این 2 تا عکس تکراریه یا نه ..! ford هستش
.................................................. .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز من خودم شخصا میگم قطعا بازی خوبی از کار در نمی یاد و عمرا به کربن و موست وانتد نمی رسه!(حالا نظره بقیه رو نمیدونم)نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دلیلش:بازی که رو پیست باشه اگر گرافیکش مثل فیلم هم که باشه مفت نمی ارزه چون اصلا هیچ هیجانی نداره و یکنواخت مثل pro street دیدین چه عکسایی اون اول می گذاشت من که گفتم روی موست وانتد رو حتما کم می کنه!
حالا اون که بماند هیچ!Undercover رو چی می گین اصلا فیلماشو گذاشت همه فکر کردن شکست پرو استرت با وجود 2 شرکت جدا از هم که black box بود تو این 2 سال زحمتش رو کشیده بود جبران می کنه!
ولی در کل چون NFS رقیبی قدرتی نداره بازیاش خوب از کار در نمییاد
من خودم هر 13 تاشو دارم تاورژنه کربنشم خیلی حال کردم
1-خیلی دوست دارم بدونم ، با چه فکری داری میگی بازیی که تو پیست باشه مفت نمی ارزه!
2-وقتی یه شرکت (اون هم مثه EA) میاد و قول میده که ناکامی های گذشته رو جبران می کنیم،پس حتمآ یه فکری تو سرش هست!!
3-در ضمن کربن هم اصلآ قشنگ نبود، یعنی منظورم اینه که به موست وانتد نمی رسید!
پس بهتره اول فکر کنید و بعد نظر بدید، بازیی که هنوز نمیومده ، چطور دربارش قضاوت می کنید ؟
شما عزیز جان خیلی تند میری
اگه یک سری به سایت youtube بزنی به شرطی که یک فیلتر شکن داشته باشی اون وقت میفهمی من درست فکر کردم یا شما درست میگی
کربن همچین بدک نبود ولی از اون 2 تا که بهتر بود
اگر درست دقت کنی ، من گفتم کربن به موست وانتد نمیرسه، نگفتم که از Pro Street و Undercover بد تره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتش که فکر نکنی در رفتم حالا برو ببین چقدر بازی قشنگیه این NFS Shift فقط یک گرافیکشو زیاد کردن
کربن 1 درجه پایین تر از most wanted هست
به قول بعضی از دوستان : عجب
1- کجاش 1 درجه پایین تر از MW هست، گیم پلی یا گرافیک ؟
2- من تریلرش رو دیدم ، و نیازی هم ندارم برم یوتیوب، اگر هم بخوام میتونم تو 5 دقیقه ویدیوش رو تو 5 تا هاست آپ کنم.
3- یه اینترویو یکی از دوستان تو صفحه ی قبل گذاشته بود، که یه راننده ی رالی داشت دربارش صحبت می کرد و گفته بود که : وقتی داشتم بازی می کردم ، مثله این بود که واقعآ دارم ماشین میرونم!! همین میتونه به گیم پلی مهر تایید بزنه!! گرافیکش هم که خوبه!! بازی هنوز دستت نیومده چه جوری قضاوت می کنی!! تازه ویدیو های یوتیوب کیفیت ندارن!!
حالا چه گیری دادی به کربن باشه بده حالا خوب شد
به قول خودت مگه ندیدی بالا نوشتم گرافیکش بالاست من که نگفتم که پایینه
خوب حالا انقدر اصرار داری تا موقع صبر میکنم همین جا هم دیگر رو خواهیم دید !
حال گیریه اولشو میدونم یک CPU VGA جدید که تو گلوش گیر میکنه...دیگه چیزی نمی گم چون همه فکر می کنن بدبینیم ولی در کل از بازی ماشین خوشم می یاد مخصوصا با فرمون باشه
تازه شما یه نگاه از صفحه اول بنداز ببین چند نفر انتقاد کردن
Last edited by BMW.M3_E46; 21-07-2009 at 20:29.
أقا من دیدم باید وارد بحث شم.اسم این تاپیک Need for Speed: Shift هست.خوب شما اگه با بازی مشکل داری نباید بیای اینجا عقاید تو تحمیل کنی.بازی تو پیست باشه.این همه بازی تو پیستن مثل گرید.یعنی تو پیست بودن نمیتونه باعث موفقیت باشه؟EA به این بازی خیلی امید داره.پس حتما با یک بازی خوب روبروییم.
Last edited by sinak3; 21-07-2009 at 21:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)