با سلام
دوست عزیز تصاویر فقط سایت شما در سیستم من دیده نمی شود چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر
با سلام
دوست عزیز تصاویر فقط سایت شما در سیستم من دیده نمی شود چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر
احتمالا فیلتِر شده.
از فیل تر شکن استفاده کنید.
با سلام دوباره
با فیلتر شکن اولترا ۹۹ تست کردم باز هم تصاویر فایل پیوست رو نشون نداد.
اگه میشه تصاویر فایلهای پیوست رو بصورت دیگری مثل فایلهای دانلودی قرار بدید یا برام ایمیل کنید با تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز نیازمند کمکم! منو دریابین!
می خوام n97 رو -- کنم. الان ورژن 21.0.45 هستم، نمی خوام ورژن عوض کنم - زبان گوشی هم همین طور:
1- فایل های فلش، چی باید دانلود کنم؟ یکیش که فایل fpsx برای -- هست، اونو دارم. دیگه چی؟ اینو یه ذره زیادی راهنمایی کن!
2- یکی از اساتید می گفتن این ورژن جف تو پست اول، برای n97 خوب نیست، ورژن جدیدتر (و بتا) رو پیشنهاد دادن. نظرتون چیه؟ من حوصله نصب دوباره اونو ندارم
3- فولدر Datapackage (منظور این C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484\ وجود ندارد
خیلی نیاز دارم به کمکتون دوستای عزیز
ورژنی که شما می خواید را پیدا نکردم.
ولی این ورژن هست:
زبان فارسی رو داره و برای هر دو رنگ مشکی و سفید هست.لیست تمام زبانهای موجود و پروداکت کد های موجود در این پک رو براتون مینویسم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک مستقیمش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای برنامه جف:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای رنگ مشکی:
برای رنگ سفید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محل پیش فرض نصب فایلها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من گوشی 5530 م رو اومدم فلش کنم . دفعه اول که همون اروره رو داد و اومدم لوکال مد رو انتخاب کردم این دفعه روی starting stage 2 گیر می کنه
مشکل از کجاست ؟ چیکار کنم ؟اگه میشه لیست فایل هاش رو هم به ترتیب بگید شاید مشکل از اونا باشه
سلام من گوشی nokia 7610 supernava دارم.اومدم فلشش کنم با این Erorr مواجه شدم.من از جف .9.8.65 1 با املاتور 4 استفاده می کنم. در حال نصب jaf suite setup 1.1.1 هم این erorr دومی رو می ده.من از ورژن قدیمی تر هم استفاده کردم. همین erorr رو میداد.
erorr اولی رو بعد از این که مدل گوشیمو انتخاب میکنم میده.
در ضمن من تمام کارا رو درست انجام میدم.
![]()
دوستان ازتون یه تقاضای اساسی دارم ... خیلی وقته مشکل دارم ...
ببینید مشکل من از زمانی شروع شد که ورژن جدید برنامه pc suite ارائه شد ...
قبل از اون من با هرگوشی از برنامه های jaf و nss میخواستم استفاده کنم به راحتی گوشی رو میشناخت و اسکن میکرد .. ولی از موقعی که این ورژنهای جدید ارائه شدن نه nss گوشیمو ( N86 ) میشناسه و نه JAF ...
مثلاً دیروز یه n95 معمولی اوردم که با NSS پروداکت کدشو عوض کنم و لایف تایمرشو صفر کنم هر کاری کردم NSS گوشی رو نمیشناسه ..
چند نفر از دوستان راهنمایی کردم که به خاطر درایورهای کابل هست یا همون Conectivity Cable driver که بوسیله اون میشه گوشی رو به برنامه شناسوند ... هر کسی یه ورژنی از این برنامه رو میگه ولی وقتی بازم نصب میکنم گوشی رو نمیشناسه ..
.
حالا از دوستانی که به راحتی با nss و Jaf کار میکنن و به راحتی گوشیشونو اسکن میکنه و ... خواهش میکنم اگه میشه یا لینک دانلود برنامه رو بدن یا ورژن برنامه رو بگن که من برم اونو نصب کنم ... ممنون میشم ...
این مشکل هم برای من پیش اومده با عوض کردن ویندوز و نصب آخرین ورژن نوکیا pc suite مشکلت حل میشه . در ضمن در هنگام نصب برنامه های فلشر یه کابل درایور خودشون نصب میکنن که اونا رو غیر فعال کن . چون خود pc suite همیشه آخرین ورژن کابل درایور رو داره . بیشتر سعی پورت مشخص یو اس بی استفاده کنی ( اگه شد پورت عقب ) . امیدوارم مشکلت حل بشه ...![]()
آقا من عکسا رو نمیبینم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)