تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 33 اولاول ... 19252627282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 324

نام تاپيک: مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

ehtemalan az goshite. vali age begardi va ram haye mokhtalef ro rosh emtehan koni shayad moshkelet hal beshe.
    سلام به همه دوستان...

من از روز اول که گوشی رو گرفتم با رم مشکل داشتم. اول رم ترنست داشت که موقع دریافت فایل با بلوتوث ارور میداد و نمیشد از رم استفاده کرد. بردم گارانتی رم رو عوض کردم باز درست نشد. الان یه رم از یکی از دوستان گرفتم درسته اما بعضی وقتها ارور میده unknown external memory !! که باید گوشی رو خاموش و روشن کرد.
    میخواستم ببینم مشکل از گوشی هست یا رم؟! ممنون
    آقا برای من هم بعد از مدتی همین مشکلو پیدا کرد, خودتو زیاد خسته نکن؛ مشکل از گوشیتونه؛
    البته قبلش چک کن ببین روی حافظه ی داخلیت چیزی هست یا نه؟ اگر بود, فایلاتونو انتقال بدین روی مموری تا حاقظه داخلی گوشیتون خالی بشه و بعد گوشیتون درست میشه
    اگر روی حافظه داخلستون چیزی ندارید در اینصورت مشکل گوشی منو پیدا کرده که یکسری فایل ها روی حافظه داخلی میرن میشینن (در اثر انتقال) ولی روی گوشیتون نشون نمیده و این ایراد نرم افزاری گوشیه؛ کاریش هم نمیتونید بکنید مگر اینکه ببرید کامتل بدید براتون فلش کنن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    جایی روی زمین

پيش فرض

آقا برای من هم بعد از مدتی همین مشکلو پیدا کرد, خودتو زیاد خسته نکن؛ مشکل از گوشیتونه؛
    البته قبلش چک کن ببین روی حافظه ی داخلیت چیزی هست یا نه؟ اگر بود, فایلاتونو انتقال بدین روی مموری تا حاقظه داخلی گوشیتون خالی بشه و بعد گوشیتون درست میشه
    اگر روی حافظه داخلستون چیزی ندارید در اینصورت مشکل گوشی منو پیدا کرده که یکسری فایل ها روی حافظه داخلی میرن میشینن (در اثر انتقال) ولی روی گوشیتون نشون نمیده و این ایراد نرم افزاری گوشیه؛ کاریش هم نمیتونید بکنید مگر اینکه ببرید کامتل بدید براتون فلش کنن...
    سلام رفيق من رم با مارك runeng داره نه روي فيلم برداري لك داره هم هيچ مشكلي نداره من ميخوام برم براي خودم بگيرم

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

اصلا وابدا توصیه نمیشه چون برای اینکار دستگاه ویژه ای هم لازمه واگه تو فروم هایی که آموزش فلش رو با نرم افزارش گذاشتن خوب تحقیق کنی حتی یک نفر پیدا نشد که با کامپیوتر آپدیت کرده باشه و به هیچ مشکلی بر نخورده باشه،میخوای ابرو درست کنی چشمش رو کور میکنی
    بازم میگم اگه گوشیت گارانتی داره و منزلتون تو جزایر قناری نیست(تو شهر زندگی میکنید)بهترین کار اینه که ببرین نمایندگی کاملا رایگان آپدیت میکنند واگه بدون گارانتیشو خریدین پس هر بلایی که دوست داشتین سرش بیارین نهایتش با کمی پول درست میشه البته بعضی از دستکاری ها توسط افراد غیر متخصص ممکنه گوشیتون رو به دیار عدم بفرسته
    از راهنمايي ممنون من تصميم گرفتم برم يه رم با مارك runeng بگيرم رفيقم داره هيچ مشكلي هم نداره

خيلي ممنون

3. این کاربر از reza_atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    جایی روی زمین

پيش فرض

كسي درم ورد شكلك هاي داخل اس ام اس اطيلعت نداره به من بده
    گوشي من به جاي شكلك ها فقط اسم اونارو داره وقتي ارسال هم ميشه فقط يه كد ميفرسته

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

سلام به همه دوستان...

من از روز اول که گوشی رو گرفتم با رم مشکل داشتم. اول رم ترنست داشت که موقع دریافت فایل با بلوتوث ارور میداد و نمیشد از رم استفاده کرد. بردم گارانتی رم رو عوض کردم باز درست نشد. الان یه رم از یکی از دوستان گرفتم درسته اما بعضی وقتها ارور میده unknown external memory !! که باید گوشی رو خاموش و روشن کرد.
    میخواستم ببینم مشکل از گوشی هست یا رم؟! ممنون
    با رم runeng امتحان كن احتمال زياد مشكلت حل ميشه

5. این کاربر از reza_atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان تم هاي KE990رو از كجا ميشه گير آورد همراه با تصوير پيش نمايش

7. این کاربر از eh58san بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان اگه میشه نحوه ی تعویض key lock ویوتی رو هم بگید . یا اگه اموزش داده شده بگید کجاست؟؟
    مرسی

9. این کاربر از miljn69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت drfar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

salam man chand ta theme download kardam ama support nakard ... to net ziad hast ama en ra support mikonand

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    وقتی کسی روی زنگ میزنه، گوشی اسم طرف و شماره موبایلشو روی صفحه نشون میده!! آیا راهی هست که شماره تماس گیرنده نشون داده نشه؟ با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    وقتی کسی روی زنگ میزنه، گوشی اسم طرف و شماره موبایلشو روی صفحه نشون میده!! آیا راهی هست که شماره تماس گیرنده نشون داده نشه؟ با تشکر
    کسی نبود جواب سوال منو بده؟؟؟؟!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesaremehraboun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ISFAHAN

12

کسی نبود جواب سوال منو بده؟؟؟؟!!!!!
    سلام . خیر نمیشه

---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------

salam man chand ta theme download kardam ama support nakard ... to net ziad hast ama en ra support mikonand
    سلام. باید گوشیتو -- کنین که این کار رو زیاد توسیه نمیکنم. ولی اگه خواستی اینم آموزشش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

سلام دوستان تم هاي KE990رو از كجا ميشه گير آورد همراه با تصوير پيش نمايش
    [URL]http://forum.------------/forum342/thread6876-9.html[/URL

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

فقط یه توصیه به دوستانی که میخوان تم نصب کنن بدم که این کار ریسکش بالاست.
    خودم 4 بار مجبور شدم فلش کنم گوشیمو. سرعتم میاد پایین. ولی خداییش با گوشیتون حال میکنین.
    فعلاً

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesaremehraboun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

اصلا وابدا توصیه نمیشه چون برای اینکار دستگاه ویژه ای هم لازمه واگه تو فروم هایی که آموزش فلش رو با نرم افزارش گذاشتن خوب تحقیق کنی حتی یک نفر پیدا نشد که با کامپیوتر آپدیت کرده باشه و به هیچ مشکلی بر نخورده باشه،میخوای ابرو درست کنی چشمش رو کور میکنی
    بازم میگم اگه گوشیت گارانتی داره و منزلتون تو جزایر قناری نیست(تو شهر زندگی میکنید)بهترین کار اینه که ببرین نمایندگی کاملا رایگان آپدیت میکنند واگه بدون گارانتیشو خریدین پس هر بلایی که دوست داشتین سرش بیارین نهایتش با کمی پول درست میشه البته بعضی از دستکاری ها توسط افراد غیر متخصص ممکنه گوشیتون رو به دیار عدم بفرسته
    با عرض پوزشٰ من خودم این کارو کردم. خیلی سادست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •