پسوردش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسوردش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام avrmega8 keypad پسوردش چیه؟ اگه بخوام با مگا 16 بشه باید چکار کنم؟
سلام.من پروژه نمایش ساعت که ثانیه شمار هم داشته باشه و باavr به زبان c باشه رو میخوام.اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم.
با سلام
هیچی بدتر از این نیست که روی یه لینک کلیک کنی و روی صفحه بهت نشون بده که درخواست شما یا این آدرس وجود ندارد
من این پروژه هارو دانلود کردم ولی وقتی خواستم بازشون کنم این پیغامو میده: Application not found
هیچ کدوم از این لینکا کار نمیکنه و همه خرابه
من این پروژه هارو لازم دارم :
1) راه اندازی LCD و نمایش کراکتر با زدن کی برد
2) LCD کراکتری و نمایش String
3) نمایش واژه ی Hello بروی تابلو
4) راه اندازی LCD گرافیکی
5) نمایش جملات تایپ شده با کیبورد بروی LCD
6) نمایش عبارت فارسی بروی LCD
7) نمایش متن بروی LCD کراکتری
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
لطفا این پروژه هارو یه جای دیگه آپ کنید.
از این آدرس royal.parsaspace.com هیچی نمیشه دانلود کرد.
من شکیبا هستم، اما من الآن به این پروژه ها نیاز دارم.
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
اگه میتونید این پروژه هارو به ایمیلم بفرستید.
با سپاس و تشکر فراوان.
موفق باشید.
با سلام
من دنبال پروژه دماسنج دیجیتال با atmega32 هستم این دماسنج باید دارای کیبرد ، rtc ، eeprom و mmc card باشد اگر کسی می تونه کمکم کند .
با تشکر
سلام بر همه
آقا من یه برنامه سریع سه نمره ای (!) باید تا یه ده روز دیگه بسازم
یه کورنومتر با دقت یک صدم ثانیه و نمایشگر lcd با atmega 32 .
اگه همشو ندارید خیالی نیست فقط یه دیلی که وقتی صداش میزنم دقیقا (تاکید میکنم: دقیقا) یک صدم ثانیه طول بکشه برام بفرستین بقیش با خودم !!!!!
مشکل اصلیشم اینه که باید با اسمبلی باشه
هر کی رو که این دیلیو برام بذاره دعا میکنم...
موید باشید
برنامه نمایش حروف فارسی روی lcd با avr را توضیح دهید
سلام . خسته نباشید
آیا پروژه شمارنده ماتریسی با میکرو وجود داره ؟ اعداد فارسی و در سایز 16*64 یا همچین سایزی...
ممنون
سلام به همه ي دوستان
كسي ميتونه توي پروژم منو كمك كنه؟؟؟
موضوع پروژه : بررسي و ساخت يك سخت افزار بر مبناي ميكرو كنترلرها با هدف ارتباط آن با كامپيوتر شخصي از طريق يو اس پي. سخت افزار ساخته شده بايد شامل يك صفح كليد و يك صفحه نمايش و همچنين تعدادي كليد دو وضعيتي باشد. همين ابزار بايد بر روي كامپيوتر به صورت نرم افزاري شبيه سازي شود كه با اعمال تغييرات بر روي ورودي هاي سخت افزار نتايج بر روي كامپيوتر قابل مشاهده باشد. همچنين بايد با اعمال تغييرات بر روي كامپيوتر اثر آن در سخت افزار قابل مشاهده باشد
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
سلام به هم ي دوستان
كسي ميتونه توي پروژم كمكم كنخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوع پروژه : بررسي و ساخت يك سخت افزار بر مبناي ميكرو كنترلرها با هدف ارتباط آن با كامپيوتر شخصي از طريق يو اس پي. سخت افزار ساخته شده بايد شامل يك صفح كليد و يك صفحه نمايش و همچنين تعدادي كليد دو وضعيتي باشد. همين ابزار بايد بر روي كامپيوتر به صورت نرم افزاري شبيه سازي شود كه با اعمال تغييرات بر روي ورودي هاي سخت افزار نتايج بر روي كامپيوتر قابل مشاهده باشد. همچنين بايد با اعمال تغييرات بر روي كامپيوتر اثر آن در سخت افزار قابل مشاهده باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)