تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 82 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    زیر اسمون خدا

پيش فرض

سلام
    واقعا ممنون از راهنماییتون
    میشه مذلی معرفی کنید که سبک و ضد ضربه باشه چون مجبور همیشه همراه خودم داشته باشم و اینکه بتونم برنامه و فیلم و فایل و ویس و... توش نگه داری کنم و قابلیت پشتیبانی داشته باشه و اینکه وقتی منبع تغذیه هاردی usb باشه برای لپ تاپ خوبه یا بد و شنیدم الان usb3خیلی کاربرد نداره میشه نوعی باشه که انواع اینترفیس رو نصب کرد ؟
    و سوال اخر : تو معرفی یکی از هارد های بالا اشاره کردید این نوع هارد معمولی هست میشه توضیح بدین هارد معمولی یعنی چی ؟
    واقعا ممنونم از راهنماییتون
    و منتظر پاسختون هستم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    واقعا ممنون از راهنماییتون
    میشه مذلی معرفی کنید که سبک و ضد ضربه باشه چون مجبور همیشه همراه خودم داشته باشم و اینکه بتونم برنامه و فیلم و فایل و ویس و... توش نگه داری کنم و قابلیت پشتیبانی داشته باشه و اینکه وقتی منبع تغذیه هاردی usb باشه برای لپ تاپ خوبه یا بد و شنیدم الان usb3خیلی کاربرد نداره میشه نوعی باشه که انواع اینترفیس رو نصب کرد ؟
    و سوال اخر : تو معرفی یکی از هارد های بالا اشاره کردید این نوع هارد معمولی هست میشه توضیح بدین هارد معمولی یعنی چی ؟
    واقعا ممنونم از راهنماییتون
    و منتظر پاسختون هستم
    سلام
    اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد همون silicon power armor a80 ميتونه انتخاب مناسبي براي شما باشه ولي همانطوريكه قبلاً هم گفتم سبك هم نيست . بعبارت ديگه كلاً هاردهاي ضد ضربه به خاطر داشتن باكسها مستحكم سنگين هستند . اگر ميخواهيد اين هارد رو بخريد بهتره كه با گارانتي هاي معتبر بخريد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

اینکه وقتی منبع تغذیه هاردی usb باشه برای لپ تاپ خوبه یا بد
    بديهي هست كه شارژ باطري لپتاپتون زودتر تخليه ميشه .

و شنیدم الان usb3خیلی کاربرد نداره
    به نظر من درست نيست . الان usb3 فراگير شده . بهتره كه شما هاردي رو بخريد كه داراي اينترفيس usb3 باشه (آينده نگري) . هارديكه usb3 باشه ميتوان به پورت usb2 لپتاپ متصل كرد ولي سرعت در حد usb2 باقي ميماند .

نوعی باشه که انواع اینترفیس رو نصب کرد ؟
    فقط و فقط سيگيت نوع goflex هست كه چنين قابليتي رو داره .

منظور من از هارد معمولي اين بود كه ضد ضربه و ضد آب نيست !!!

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

چه نوع کبلی واسه این هارد خوبه؟adata ch94
    من کابل بلند میزنم جواب نمیده.کوتاشم نیست تو بازار.از این کابلا بگیرم خوبه؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با توجه به اينكه براي استفاده مشترك بين pc و laptop ميخواهيد و همچنين اگر لپتاپ شما پورت esata داشته باشه (احتمال 90 درصد داره) بهتره كه روي هارد اكسترنال با اينترفيس esata فكر كنيد . اصولا جابجا كردن هارد اينترنال بين دو سيستم از پايه متفاوت كار صحيحي به نظرم نميرسه ضمن اينكه تبديل هارد اينترنال به اكسترنال با توجه به آداپتور برق كاملا غير استاندارد آن ، كار نامعقولي هست . خودم يه دونه از اين تبديلها دارم كه حتي آداپتور برق آن قادر به روشن كردن هارد نيست كه مجبورم از پاور كيس استفاده كنم .
    احتمالا pc شما اينترفيس esata نداره كه براي حل اين مشكل ميتونين از كابل تبديل sata به esata مثل عكس زير استفاده كنين . ولي به احتمال زياد hot-plug نخواهد بود بعبارت ديگه pc رو بايد خاموش كنيد و سپس كابل آن رو متصل كنيد .
    (ويرايش : جديداً متوجه شدم كه اين تبديل sata يه esata فاقد جريان برق براي روشن كردن هارد هست !!! )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي حل اين مشكل عدم وجود جريان برق در تبديل فوق ميتونين از تبديل زير استفاده كنيد كه پين و پورتهايي براي متصل نمودن كابل برق به آن وجود دارد .

کد:
    کد:
    يا كارتهاي مشابه .

دلايل خريد هارد اكسترنال با اينترفيس esata

1. سرعت بالا در حد usb3 يا sata
    2. قابليت بوت از پورت esata چون بعضي از پورتهاي usb3 و usb2 قابليت بوت رو ندارن .

مدل پيشنهادي
    سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه از حجم 320 گيگ الي 1.5 ترابايت موجوده و تا حجم 750 گيگ ضخامت اين هارد 14.5 ميليمتر هست و بالاتر ضخامتش 22 ميليمتر ميشه و RPM اين مدل از هاردها 5400 دور هست با 8 مگابايت كش . مهمترين مزيتي كه سري گوفلكس دارن انعطاف پذيري بالاي اون هست يعني انتهاي اين هاردها (كارتريج) قابل جدا شدن هست مثل عكس زير

اين باعث ميشه كه شما بتونين انواع اينترفيس رو به اين هارد متصل كنين مثلا usb2 يا usb3 يا esata يا firewie و حتي ميتونين با كندن اين كارتريج از ساتاي هارد به طور مستقيم مثل هارد اينترنال استفاده كنين .
    عكسي از انواع كارتريج

انتهاي خود هارد بدون كارتريج

نكته مهم اين هست كه در داخل جعبه اين مدل هارد فقط يه جور كارتريج هست مثلا كارتريج usb2 يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه ، براي ساير كارتريج ها بايد جداگانه خريداري بشه پس قبل از خريد اين مدل از هارد با مراجعه حضوري به شركت سازگار از موجود بودن كارتريج esata مطمئن بشيد . بعباررت ديگه اول كارتريج esata رو بخريد و بعد خود هارد رو !!!

انتخاب با خودتون هست كه اينترنال بخريد يا اكسترنال

توضيح خيلي خلاصه در مورد cach : مكاني هست موقتي ، براي اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشود تا هارد مجبور نشود براي اطلاعات جزئي كل فضاي پلتر رو جستجو كند ، اين باعث دسترسي سريعتر به اطلاعات ميشود .
    مسلمه كه هرچه اين فضاي موقتي بيشتر باشه امكان ذخيره نمودن اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشه بيشتر هست و در نتيجه براي اون اطلاعات هارد كمتر مجبوره كل فضا رو بگرده و اين باعث افزايش سرعت خواهد شد .rpm هم به تعداد دور هايي كه در هر دقيقه ميزند مثلا 7200 دور يعني در هر دقيقه 7200 دور ميزند !!!
    سلام دوستان . من داشتم این نقل قول بالا رو میخوندم ، چند تا سوال برام پیش اومد :
    1- من یه هارد سیگیت اکسترنال 500 گیگی goflex ultra portable دارم (کابل روی خودش usb2 هست) ، آیا میتونم کارتریج رو از هارد جدا کنم و به ساتای اینترنال مادربورد وصلش کنم و روش ویندوز نصب کنم و پارتیشن بندی کنم ، یعنی اگه کارتریج رو بردارم عین هارد اینترنال قابلیت بوت و شناسایی هنگام نصب ویندوز رو پیدا میکنه ؟
    2- این کار ضرری برای این هارد نداره ؟ آیا احتیاج به تبدیل 2.5 یه 3.5 داره (به خاطر قضیه ی 5 ولت و 12 ولت ) ؟
    3- اگه به عنوان هارد اینترنال استفادش کنم از هارد 60 گیگی قدیمی (مال حدود 10 سال پیشه) مکستور سریع تر کار میکنه ؟
    4- در مورد کابلهای تبدیل usb2 ی این هارد به firewire 800 و esata ، اگه بتونم بخرم ، خیلی سرعت هاردم زیادتر میشه ؟ با esata میتونم وبندوز روش بریزم و بوت کنمش ؟
    Last edited by imanpod; 18-03-2012 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه نوع کبلی واسه این هارد خوبه؟adata ch94
    من کابل بلند میزنم جواب نمیده.کوتاشم نیست تو بازار.از این کابلا بگیرم خوبه؟
    سلام عزیزم
    سلام کابل خودش چی شده مگه ؟؟ سعی کن عین همون کابل اورجینال رو پیدا کنی !!!
    اگر هم اون کابل دو سر رو داری یا جایی پیدا کردی ، پس سعی کن فقط از یک سر کابل استفاده کنی . چون دقیقاً نمیدونم اگر همزمان دو سر کابل رو به پورت usb بزنی چه اتفاقی میافته !!! هاردت راه اندازی میشه یا به خاطر اضافه ولتاژ بسوزه !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . من داشتم این نقل قول بالا رو میخوندم ، چند تا سوال برام پیش اومد :
    1- من یه هارد سیگیت اکسترنال 500 گیگی goflex ultra portable دارم (کابل روی خودش usb2 هست) ، آیا میتونم کارتریج رو از هارد جدا کنم و به ساتای اینترنال مادربورد وصلش کنم و روش ویندوز نصب کنم و پارتیشن بندی کنم ، یعنی اگه کارتریج رو بردارم عین هارد اینترنال قابلیت بوت و شناسایی هنگام نصب ویندوز رو پیدا میکنه ؟
    2- این کار ضرری برای این هارد نداره ؟ آیا احتیاج به تبدیل 2.5 یه 3.5 داره (به خاطر قضیه ی 5 ولت و 12 ولت ) ؟
    3- اگه به عنوان هارد اینترنال استفادش کنم از هارد 60 گیگی قدیمی (مال حدود 10 سال پیشه) مکستور سریع تر کار میکنه ؟
    4- در مورد کابلهای تبدیل usb2 ی این هارد به firewire 800 و esata ، اگه بتونم بخرم ، خیلی سرعت هاردم زیادتر میشه ؟ با esata میتونم وبندوز روش بریزم و بوت کنمش ؟
    سلام
    جواب سوال اول : بلی میتونید کارتریج رو بردارید و با استفاده از کابل sata مثل یک هارد اینترنال اونو به مادربرد وصل کنید اما باید یه فکری برای برق بکنید .
    جواب سوال دوم : ضرری برای هارد نداره ولی از اونجایی که هاردهای 2.5 اینچی از برق 5 ولت استفاده میکنند بهتره که اون سیم زرد 12 ولت رو قطع کنید (محض اطمینان) .
    جواب سوال سوم : مطمئنم که هارد 60 گیگ شما از نوع IDE هست و بدیهی هست که هاردهای ساتا سرعت بیشتری دارند .
    جواب سوال چهارم :بدیهی هست که سرعت esata خیلی بیشتر از دو اینترفیس firewire 800 و usb2 هست . اینترفیس esata در واقع نوع اکسترنال sata هست و فرق زیادی باهم ندارند . مهم این هست که پورت esata شما جریان برق لازم برای راه اندازی هارد اکسترنال پرتابل رو داشته باشه .
    بعبارت دیگه دوجور پورت esata داریم .
    1. پورت esata که فاقد جریان برق هست و بیشتر مناسب هاردهای آداپتوری هست .
    2. پورت esata که دارای جریان برق هست که با نام esata-p هم شناخته میشوند و میتوان هاردهای پرتابل رو راه اندازی کرد . پورتهای esata-p معمولاً دوکاره هستند یعنی دارای usb هم هستند (به چند عکس زیر دقت کنید) .

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک images.jpg   Pic10.jpg  

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    جواب سوال اول : بلی میتونید کارتریج رو بردارید و با استفاده از کابل sata مثل یک هارد اینترنال اونو به مادربرد وصل کنید اما باید یه فکری برای برق بکنید .
    جواب سوال دوم : ضرری برای هارد نداره ولی از اونجایی که هاردهای 2.5 اینچی از برق 5 ولت استفاده میکنند بهتره که اون سیم زرد 12 ولت رو قطع کنید (محض اطمینان) .
    جواب سوال سوم : مطمئنم که هارد 60 گیگ شما از نوع IDE هست و بدیهی هست که هاردهای ساتا سرعت بیشتری دارند .
    جواب سوال چهارم :بدیهی هست که سرعت esata خیلی بیشتر از دو اینترفیس firewire 800 و usb2 هست . اینترفیس esata در واقع نوع اکسترنال sata هست و فرق زیادی باهم ندارند . مهم این هست که پورت esata شما جریان برق لازم برای راه اندازی هارد اکسترنال پرتابل رو داشته باشه .
    بعبارت دیگه دوجور پورت esata داریم .
    1. پورت esata که فاقد جریان برق هست و بیشتر مناسب هاردهای آداپتوری هست .
    2. پورت esata که دارای جریان برق هست که با نام esata-p هم شناخته میشوند و میتوان هاردهای پرتابل رو راه اندازی کرد . پورتهای esata-p معمولاً دوکاره هستند یعنی دارای usb هم هستند (به چند عکس زیر دقت کنید) .

داداش یه دنیا ممنون . فقط یه چیزی ، من پاورم گرین هست GP580B . این سیم زرد یه قانون مشترکه ؟ یعنی تو همه ی پاورها ، رنگ زرد ، 12 ولته ؟

به نظرت من برم کابل esata بخرم یا کارتریج رو بردارم با ساتای معمولی وصلش کنم ؟(قصدم فقط نصب ویندوز و بوت شدن سیستمه)

با توجه به عکس پایین ، مادربورد من از esatap پشتیبانی میکنه ؟ من تو ویکی پدیا خوندم که asus به جای power esata از عبارت sata-on-the-go استفاده میکنه . رو جعبه ی مادربورد منم این عبارت درج شده .
    این پشت مادربورد منه : (مدلش p5k Asus) :

Last edited by imanpod; 19-03-2012 at 04:17.

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

کابل خودش چی شده مگه ؟؟ سعی کن عین همون کابل اورجینال رو پیدا کنی !!!
    اگر هم اون کابل دو سر رو داری یا جایی پیدا کردی ، پس سعی کن فقط از یک سر کابل استفاده کنی . چون دقیقاً نمیدونم اگر همزمان دو سر کابل رو به پورت usb بزنی چه اتفاقی میافته !!! هاردت راه اندازی میشه یا به خاطر اضافه ولتاژ بسوزه !!!
    کابل خودش پاره شده همون کوتاهه.اون مشکی بلنده رو میزنم اصلا هییچی تو ویندوز نمیاد .اون سفیدرو میزنم که مال دوربینه ای کامپیوتر تو لود گیر میکنه.حااا کال اورجینال از کجا بگیرم؟
    فک نکنم بسوزه.این دوسره هرو میخوام اینترنتی بخرم.نمیدونم کار میکنه یا نه.یعنی رو این هارده جواب میده یا نه.
    Last edited by M0RTEZA_R; 19-03-2012 at 11:27.

10. این کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش یه دنیا ممنون . فقط یه چیزی ، من پاورم گرین هست GP580B . این سیم زرد یه قانون مشترکه ؟ یعنی تو همه ی پاورها ، رنگ زرد ، 12 ولته ؟

به نظرت من برم کابل esata بخرم یا کارتریج رو بردارم با ساتای معمولی وصلش کنم ؟(قصدم فقط نصب ویندوز و بوت شدن سیستمه)

با توجه به عکس پایین ، مادربورد من از esatap پشتیبانی میکنه ؟ من تو ویکی پدیا خوندم که asus به جای power esata از عبارت sata-on-the-go استفاده میکنه . رو جعبه ی مادربورد منم این عبارت درج شده .
    این پشت مادربورد منه : (مدلش p5k Asus) :

بلی ، سیم زرد رنگ همیشه 12 ولته و این یه قانون مشترک هست . مگر اینکه سازنده پاور گیج بزنه و جای سیمها رو عوض کنه !!!

خصوصیت sata-on-the-go رو در سایت asus خوندم و اینجا هم آوردم و چیزی درباره وجود جریان برق نگفته ، بیشتر رو دو موضوع تاکید کرده
    1. sata3 بودن
    2. hot-plug بودن ، یعنی وقتی سیستم روشن هست میتونید کانکت شوید (برخی مدلها قبل از کانکت کردن ، سیستم بایستی خاموش باشد و پس از کانکت کردن کابل سیستم رو روشن کرد تا توسط بایوس دتیکت شود) .

کد:
    خلاصه من بعید میدونم که از نوع esata-p یا بعبارت دیگه از نوع E-SATA (USB2.0 Combo) Ports باشه .

نکته مهم : بریدن سیم زرد رنگ یه پاور خوب حیف هست در نتیجه پیشنهادم این هست که یک کابل sata to molex مثل عکس زیر بخرید و سیم زرد و مشکی بغل دستشو ببرید . کانکتور مشکی رو به هارد و کانکتور سفید رو به یکی از کابلهای پاور وصل کنید . ترتیب سیمها رو به هیچ وجه جابجا نکنید برای اطمینان از ترتیب درست سیمها ، با هارد اصلی مقایسه کنید . دقت کنید سیستم باید خاموش باشد و از برق هم بکشید .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلی ، سیم زرد رنگ همیشه 12 ولته و این یه قانون مشترک هست . مگر اینکه سازنده پاور گیج بزنه و جای سیمها رو عوض کنه !!!

خصوصیت sata-on-the-go رو در سایت asus خوندم و اینجا هم آوردم و چیزی درباره وجود جریان برق نگفته ، بیشتر رو دو موضوع تاکید کرده
    1. sata3 بودن
    2. hot-plug بودن ، یعنی وقتی سیستم روشن هست میتونید کانکت شوید (برخی مدلها قبل از کانکت کردن ، سیستم بایستی خاموش باشد و پس از کانکت کردن کابل سیستم رو روشن کرد تا توسط بایوس دتیکت شود) .

کد:
    خلاصه من بعید میدونم که از نوع esata-p یا بعبارت دیگه از نوع E-SATA (USB2.0 Combo) Ports باشه .

نکته مهم : بریدن سیم زرد رنگ یه پاور خوب حیف هست در نتیجه پیشنهادم این هست که یک کابل sata to molex مثل عکس زیر بخرید و سیم زرد و مشکی بغل دستشو ببرید . کانکتور مشکی رو به هارد و کانکتور سفید رو به یکی از کابلهای پاور وصل کنید . ترتیب سیمها رو به هیچ وجه جابجا نکنید برای اطمینان از ترتیب درست سیمها ، با هارد اصلی مقایسه کنید . دقت کنید سیستم باید خاموش باشد و از برق هم بکشید .

این تبدیل ها برق 3.3 ولت ندارن . یعنی هارد اکسترنال احتیاجی به 3.3 ولت نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •