اینجا هم پر از بازیست, من خودم هنوز تست نکردم....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم پر از بازیست, من خودم هنوز تست نکردم....
نقشه جهان برای ویوتی:
ببخشید این همه بازی و برنامه که مخصوص ویوتی هست یعنی اندازه سایز اون هست من برای گوشی های الجی دیگه به همین صورت میخوام از مجا میتونم بگیرم
راستی مسیر هایی که در ویوتی هست در گوشی هایی که بر پایه ی فلش هستند به این شکل هست؟
یا همه الجی ها اینطورین؟
ممنون
همشون 100% مخصوص ويوتي نيست، ولي ويوتي يا رنيور يا گوشي هاي امثال اين، قابليت انعطاف بيشتري در اجراي بازي ها دارند و با تجربه اي كه از نصب انواع نرم افزار و بازي بر روي ويوتي به دست آوردم، به اين نتيجه رسيدم كه خود گوشي بعضي از بازي ها و نرم افزارها را ريسايز كرده و به اندازه صفحه در مياره....
ويوتي اتفاقا اصلا بر پايه فلش نيست، به همين خاطر انعطاف زيادي در تغيير تم ها يا نرم افزارهاي آن موجود است.
در مورد گوشي هاي ال-جي ديگه سه تا نكته را بايد در نظر بگيريد:
1- تعداد پيكسلهاي درون صفحه
2- قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا
3- ميزان ساپورت حجمي نرم افزارهاي جاوا
اگر گوشي خاصي مد نظرتون هست، بگيد تا بتونم بيشتر بهتون راهنمايي كنم....
سایت موبایل 9 خودش برای ویوتی و کوکی نرم افزار و بازی داره با اندازه استاندارد گوشی.
من دنبال ارنا میگردم که هنوز تو ایران نیست ولی همه جا اومده همونطور که یدونید محدودیت حجمی نداره و به خاطر 600 مگاهرتز سی پی یو و جی پی یو 64 گرافیک 3 بعدی خفنی باید داشته باشه پس بازی های مخصوص یا بعضی برنامه هاش باید فرق کنه!
480 در 800 هست.
almgti_79 جان اون فایلهای فارسی اوکی نشد ؟!؟!
عزیزم از یکشنبه که بردم گارانتی, هنوز خبری نشده, چون گفتم برای من مشکل صدا هم داشت, احتمالا مشکلش حاد بوده!!!![]()
يه شخصي دلش درد ميكرد گفتند شايد غذا زياد خوردي گفت نه بابا چيزي نخوردم فقط يه جند تا كوفته ودو دست كله پاچه و 7 تا نون سنگك و....
اون دوستمون هم اون طوري از گوشيش كار ميكشه بايد به گوشيش يك موتور برق وصل كنه
من وقتي اين گوشي را خريدم (ويوتي) 3 نفر از همكارانم هم بعد از من رفتند خريدند و آنها هم گوشيشان را 4 روز يكبار شارژ ميكنند .
روزي 10 دقيقه صحبت ميكنم
روزي 1 ساعت در مترو آهنگ گوش ميدم يه نيم ساعتي هم شايد بازي كنم ولاغير.البته فيلمبرداري وعكاسي هم در موقع لزوم انجام ميدم شايد هفته اي دو سه بار
من در همون پست هاي قبلي ريز كارهايي كه ميكنمو گفته بودم؛ خوب، شما اگر از ابتدا اينها را كامل گفته بودي ما هم شك نميكرديم!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)