راست میگه .
یادم نبود
شما اکانت نساختید , میخواید وارد بازی هم شید ؟!
راستی برو بچ کسی روش تسک مننجر رو برای حل افت فریم تست نکرد ؟ خیلی خفنه (جواب میده)
راست میگه .
یادم نبود
شما اکانت نساختید , میخواید وارد بازی هم شید ؟!
راستی برو بچ کسی روش تسک مننجر رو برای حل افت فریم تست نکرد ؟ خیلی خفنه (جواب میده)
اقا من ایدی رو ساختم و هم اپدیت هم کرد ولی باز هم نشد
دوباره نصب هم کردم
Last edited by mohsentanha; 15-12-2008 at 18:11.
البته اگه از کرک فدور استفاده بکنه احتیاجی به ساختن اکانت نداره
این تسک منیجر رو من اوایل تست کردم فرقی نکرد! انگار بیشتر به درد سی پی یو های تک هسته ای میخوره
من قبلا اکانت ساخته بودم
الان یه بار دیگه کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم
با اون اکانتم هم لوگین شدم ولی یه ارور دیگه داد
مثل اینکه قسمت نیست ما این بازی رو اجرا کنیم
البته یه بار دیروز بازی اجرا شد و حتی اومدم بنچمارک هم بگیرم ولی بعد از چند دقیقه توی بنچمارک گرفتن ریست شد (حالا نمیدونم چه غلطی کرده بودم که اون موقع اجرا شد ، دنبال همون غلطم میگردم![]()
دیگه از اون به بعد دچار این ارور ها شدم
دیگه کلافه شدم
این کار رو باید چند بار امتحان کنی.من هم دفعه اول جواب نگرفتم.البته این رو هم بگم که بعد از اجرای بازی تازه کارت شروع میشه.هی باید تنظیمات رو دستکاری کنی تا شاید بتونی بدون افت فریم بازی رو اجرا کنی.بعد امکان داره مثل من بعد از کلی بازی کردن، به خاطر عوض کردن ویندوز سیو هات بپره.امکان داره وسط بازی، بازی کرش کنه.و هزار تا امکان دیگه که باعث می شه اعصابت مثل پازل بشه.بدبختی اینجاست که انقدر بازی جذابه،آدم هرقدر به خاطرش دردسر می کشه باز هم نمی تونه ولش کنه.
راستی این نکته رو هم یادم رفت بگم : به هیچ وجه نباید روی دکمه ی play تو Rockstar Games Social Club کلیک کنی.فقط باید LaunchGTAIV رو اجرا کنی و بعد از 10-12 ثانیه (اگه خوش شانس باشی) می ره تو بازی.
موفق باشی
Last edited by SADEGH 7; 15-12-2008 at 18:09.
اتفاقا باید play رو بزنید .
اگه از کرک فیدور استفاده میکنید
کسی نفهمید چجوری باید سیوای ویندوز قبلی رو به خورد بازی داد؟
pop تموم شد.می خوام ادامه اینو برم.
متاسفانه هیچ راه حلی در حال حاظر وجود نداره !![]()
برای من ایندور xlive می خواد که دارم دانلود میکنم 30 مگ
Error ws10 , rgsc بعد از نصب بازی و کرک
win xp sp3
مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)