كسي نقشه ي اين سيمارو نداره كه از كجا ها رد شدن؟
كسي نقشه ي اين سيمارو نداره كه از كجا ها رد شدن؟
اينترنت- همشهریآنلاین:
معاون نگهداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: شبکههای ایران تحتتاثیر اختلال در خطوط اینترنت اروپا و آسیا نیست.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد طاهر شمس افزود: این فیبرهای نوری، تامین کننده ترانسمیشن پهنای باند اینترنت بینالملل هستند که بخش D از ارتباطات کشور نیز از آن مسیر تامین میشود.
وی با اشاره به این که این اختلال همه ارتباطات اینترنتی مصر، یمن و سودان را با مشکل روبرو کرده است، گفت: اینترنت و ترافیک بینالملل تلفن ایران به دلیل عضو نبودن در ارتباطات این کابل، برقرار است.
شمس افزود: وضع ارتباطات اینترنت کشور همانند هفته گذشته است و خدمات اینترنت با استفاده از مسیرهای پشتیبانی تامین خواهد شد.
معاون نگهداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیر ساخت اضافه کرد: بر اساس برخی اطلاعات تا دو روز آینده یک کشتی برای رفع نقص به منطقه خواهد رسید.
فیبر نوری بینالمللی، SMW3 ، SMW4 و Flag 29 آذر به دلیل نامعلومی در آبهای بینالمللی قطع شد.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه از ترکیه نگفته بودن پشتیبانی داریم و میخوانم با اون ور اقدام کن پس چی شد ؟
این روبات هم که خراب کرد بدتر پاش رفته روسیم![]()
![]()
هنوز تکمیل نشد....مگه از ترکیه نگفته بودن پشتیبانی داریم و میخوانم با اون ور اقدام کن پس چی شد ؟![]()
سرعت دانلودم به 1 مگ در 8 دقیقه رسیدش !!
ساعت 5 تا 7 هم قطع بود !!
اینا چیکار میکنن ؟ بهتر میکنن یا بد تر ؟!!
من قبلا" 100 مگ رو 15 دقيقه اي دانلود ميكردم الان نزديك به 50 دقيقه طول ميكشه . بدبخت شدم به خدا . اعصابم نميكشه ديگه
واقعا اینا هنوز نفهمیدن که وقت طلاست !!
خب با خودشون میگن صبر میکنن دیگه ، ولی نمیدونن که همین 10 دقیقه 10 دقیقه که به خاطر سرعت اینترنت الاف هستیم چقدر روی کارمون اثر میزاره ...
sam از کدوم isp داری اشتراک میگیری ؟ منطقه مخابراتی شما چیه ؟ آخه مشکل تو دیگه خیلی غیر طبیعیه !
اکثر ماها دیگه از 4 شنبه هفته گذشته به بعد حداقل در ساعات غیر اداری وضعیت عادی داشتیم ، برای شما قضیه یه چیز دیگه هست .
چند وقته داری از این isp سرویس میگیری ؟ در این مدت قبل از این مسائل ، وضعیت به چه شکل بوده ؟ یه مقدار توضیح بده شاید دوستان بتونن کمکی کنن .
نه بابا وقت ما که برای اینا چغندر هم نیست چه برسه به طلا ؟ در حقیقت برای اینا خود ما هم چغندر نیستیم چه برسه به وقتمون !
توی شهرمون فقط این شرکت adsl میده و متاسفانه رقابتی بینشون نیست
در واقع سرعت من خیلی نوسان داره !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)