با این قیافه مفت هم گرونه! دلم میسوزه برای این مردم...
یعنی ما ایرانی ها با این همه خوش سلیقگی استعداد از این بهتر نمیتونیم طراحی کنیم؟!!!!!!!! بخدا منو میبردن قشنگ تر طراحی میکردم... شبی فرغون میمونه...
با این قیافه مفت هم گرونه! دلم میسوزه برای این مردم...
یعنی ما ایرانی ها با این همه خوش سلیقگی استعداد از این بهتر نمیتونیم طراحی کنیم؟!!!!!!!! بخدا منو میبردن قشنگ تر طراحی میکردم... شبی فرغون میمونه...
ای بی اس تو نمایندگی سایپا زده 400هزار تومان!!!جدا....
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
به نظر من هر چی باشه بهتر از پرایدو روا اینجور ماشیناست..تازگی داره اسپرت بشه فوق العاده میشه اونقدرم دیگه زشت نیست اگه بود مزدا 323و206هم زشت میشد چون اینو از رو اونا ساختن!
اما اگه 10بالاتر پولش باشه فقط ال90.....
ای بی اس تو نمایندگی سایپا زده 400هزار تومان!!!جدا....
رو مدله اصلیش یعنی نمیزارن ؟
نه دیگه !!! مگه قرار نیست تمامی ماشین ها ABS داشته باشن ؟ چهطوری این مدل پایش ABS نداره ؟
من امروز یه دونه تو خیابون دیدم سفید بود پشتش هم زده بود مینیاتور ! کلا خیلی زشت هم نبود ! ولی قشنگ هم نیست !
فک کنم FAKE باشه !lموندم اون سبزه چجوري راه ميره اونم تو جاده هاي ايران هرچي باشه رو لاستيكاش كه راه نميره
مهم اینه که مهندسان خوب ایرانی بدون کپی برداری به سرانجام رساندند!!!!!!!!!!![]()
اصلا کپی نیست!!!!!!!!!!!!!
من یه بار تو یه مجله خوندم نوشته بود معجون شورلت
مخلوط سه بدنه رو یه شاسی
اینام همون کارو کردن فقط یه خورده زشت تر!!!!!!
انصافا از l90 كه خيلي بهتره
مثلا پژو هست !!!!!!!!!!!!پژو گند زده با اين طراحيش
باز تيبا از نظر قيافه بهتره
بايد صبر كنيم ببينيم كه از نظر فني چطور درمياد!!!!!!!!!!!!!!!!!!عين روآ و پرايد آشغال درنياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)