تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 30 اولاول ... 19252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 296

نام تاپيک: >>>- آموزش جامع انتقال فایل از هر سایتی به Adrive.com -<<<

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وقتي ميخوام توي سايت عضو شم همه ي موارد ستاره دارو ميزنم ولي آ‌خر سر ميگه كد رو اشتباه وارد ميكنم.
    الان تصوير كد رو گزاشتم.
    د.ستان مگه اين كد: 23736 نيست؟؟؟؟
    من همين عدد رو ميزنم ولي باز ميگه اشتباهه.
    آخه اين كد چنده؟؟؟؟
    همش ارور ميده كد تصويري اشتباه وارد شده است.
    خواهش ميكنم راهنمايي كنيد دوستان.....؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستي سايتي كه ميخوام داخلش عضو شم :adrive.com است
    بچه ها لطفا راهنمايي كنيد///....
    سلام.

دوست عزیز، من همین الان یه اکانت باز کردم خیلی ساده قبول میکنه.

ولی به یاد داشته باشید که پسورد رو به اینصورت بدید.

حرف اول، جزء حروف بزرگ باشه؛

و مثلا دو حرف آخر، عدد باشه.

مثلا: Tohidkh30

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چند تا اکانت با یه آی پی یکسان بسازی ، مشکلی پیش میاد؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا اکانت با یه آی پی یکسان بسازی ، مشکلی پیش میاد؟؟
    نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.....

4. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

adrive چرا باز نمیشه !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض سایت adrive ا ز کا افتاده

دوستان مثل اینکه سایت adrive از کار افتاده
    درسته
    واسه من که از کار افتاده
    دیشب کلا وارد سایت نمیشد
    امروزم میتونم وارد سایت بشم
    اما وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنم دانلود نمیشه
    به نظرتون مشکل از کجاست

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام

آقا من یه مشکلی دارم

وقتی یه فایلو میخوام از ADrive بگیرم مثلا اگه دانلودش تموم نشه و فردا بخوام از ادامه دانلود کنم دیگه ادامه نمیده

چکار کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

آقا من یه مشکلی دارم

وقتی یه فایلو میخوام از ADrive بگیرم مثلا اگه دانلودش تموم نشه و فردا بخوام از ادامه دانلود کنم دیگه ادامه نمیده

چکار کنم ؟
    اساتید adrive باید نظر بدن ، ولی فکر میکنم لینک رو باید از قسمت email a friend بفرستید به یه ایمیلی تا حالت پابلیک بشه و 24 ساعت قابل استفاده باشه و البته بعد از 24 ساعت دوباره بفرستید تا برای 24 ساعت دیگه هم همون لینک فعال بشه
    ولی adrive اصلا گزینه خوبی برای ریموت آپلود نیست ، آدم بیچاره میشه تا یه لینک ازش بگیره!

9. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اساتید adrive باید نظر بدن ، ولی فکر میکنم لینک رو باید از قسمت email a friend بفرستید به یه ایمیلی تا حالت پابلیک بشه و 24 ساعت قابل استفاده باشه و البته بعد از 24 ساعت دوباره بفرستید تا برای 24 ساعت دیگه هم همون لینک فعال بشه
    ولی adrive اصلا گزینه خوبی برای ریموت آپلود نیست ، آدم بیچاره میشه تا یه لینک ازش بگیره!
    پس چه سایتی خوبه ؟

من که از این راضیم فقط همین مشکلش بده

امثال enterupload و cramit که ازشون استفاده کردم جون آدمو میگیرن تا لینک مستقیمو بهت بدن

یه لینک مستقیم که ازشون میگیری برا لینک بعدی 15 دقیقه میگه باید صبر کنی اما ADrive بالافاصله میده

سرعتشم خوبه !!!

11. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز ...

دوستان ، برای ادامه دانلود ، مهم هست که از سایت آدرایو سان اوت نکنید ، که با اد آن های ریلودر می تونید این کار رو بکنید ، حقیقتش من تست نکردم دقیق که چقدر لاگ این می مونه ، اما تایمر رو می ذاشتم روی 30 مین ، مشکلی نبود عمدتا ( مگه مواقعی که کل پهنای باند صرف دانلود می شد ، و واقعا چیزی نمی موند برای فایرفاکس که ریکوئست بده و ریفرش کنه : دی )

برای مواقعی هم که سان اوت کردن ، می تونن این کار رو بکنن ، من این رو تجربه کرده ام ( وقتی که نا محدود می گرفتم ، سیستم ام آن بود و کلا داشتم فیلم دان می کردم )

وقتی یه فایلی رو نصفه دان می کنن دوستان ، برای ادامه اش ( فرض اینه که با آی دی ام این کار رو انجام بدن ) روی فایل کلیک کنن ، بزنن Refresh download address بعد از این کار ، یه صفحه باز می شه که می گه داره ویتینگ می کنه ، بعد برن دوباره روی فایل ، و دانلودش کنن ، خود به خود می ره روی ادامه اش .

ادیت : این در صورتیه که فایل توی اکانت خودتون باشه ، من فایل های پابلیک رو تست نکردم ، هر چند ، اون رو هم می تونید با رپید لیچی بیارید روی اکانت خودتون ، ولی من الآن ماه هاست که از میادین فاصله گرفتم ، رپید لیچ هم هر چی گشتم ، پیدا نکرده دیگه ... :(

جسارت نشه توحید جان ، می دونم شما خودت این کاره ای ، یکی از دوستان گفته که این مشکل رو داره ، من هم عرض کردم ، خیلی مخلصیم ها

ولی حیف که دیگه نا محدود ندارم و از فیلم هم الآن چند ماهیه که خبری نیست ...

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 19-06-2010 at 17:36.

13. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز ...

دوستان ، برای ادامه دانلود ، مهم هست که از سایت آدرایو سان اوت نکنید ، که با اد آن های ریلودر می تونید این کار رو بکنید ، حقیقتش من تست نکردم دقیق که چقدر لاگ این می مونه ، اما تایمر رو می ذاشتم روی 30 مین ، مشکلی نبود عمدتا ( مگه مواقعی که کل پهنای باند صرف دانلود می شد ، و واقعا چیزی نمی موند برای فایرفاکس که ریکوئست بده و ریفرش کنه : دی )

برای مواقعی هم که سان اوت کردن ، می تونن این کار رو بکنن ، من این رو تجربه کرده ام ( وقتی که نا محدود می گرفتم ، سیستم ام آن بود و کلا داشتم فیلم دان می کردم )

وقتی یه فایلی رو نصفه دان می کنن دوستان ، برای ادامه اش ( فرض اینه که با آی دی ام این کار رو انجام بدن ) روی فایل کلیک کنن ، بزنن Refresh download address بعد از این کار ، یه صفحه باز می شه که می گه داره ویتینگ می کنه ، بعد برن دوباره روی فایل ، و دانلودش کنن ، خود به خود می ره روی ادامه اش .

ادیت : این در صورتیه که فایل توی اکانت خودتون باشه ، من فایل های پابلیک رو تست نکردم ، هر چند ، اون رو هم می تونید با رپید لیچی بیارید روی اکانت خودتون ، ولی من الآن ماه هاست که از میادین فاصله گرفتم ، رپید لیچ هم هر چی گشتم ، پیدا نکرده دیگه ... :(

جسارت نشه توحید جان ، می دونم شما خودت این کاره ای ، یکی از دوستان گفته که این مشکل رو داره ، من هم عرض کردم ، خیلی مخلصیم ها

ولی حیف که دیگه نا محدود ندارم و از فیلم هم الآن چند ماهیه که خبری نیست ...

مرسی
    یا حق

این کارو هم انجام دادم اما بازم نشد

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

این روشو هم دقیقا نفهمیدم باید چکار کنم !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •