داداش من چند سال پیش بایه بنز تصادف کرد بااینکه از تو خاکی کنار خیابون میرفت ولی مقصر شد
راستی کسی دماوند 24 دنده داره؟
داداش من چند سال پیش بایه بنز تصادف کرد بااینکه از تو خاکی کنار خیابون میرفت ولی مقصر شد
راستی کسی دماوند 24 دنده داره؟
سلام.از دوستانی که در دوچرخه حرفه ای هستند یه سوال داشتم.
من می تونم یک چرخ بخرم بعد تمام قطعاتشو باز کنم و مدل های جدید و انواع مختلف و گوناگون از مارک های مختلف را روش نصب کنم؟ می خواستم ببینم چه قدر خرجم می شه؟ از لحاظ مالی مشکل ندارم. نه اینکه خیلی زیاد خرج کنم. (در حدی که یه چیز متوسط رو به بالا داشته باشم)![]()
با سلام .
شما دقيقا چه نوع دوچرخه اي لازم داريد ؟ هدفتون چه نوع استفاده اي از دوچرخه هست ؟
دوچرخه هاي حرفه اي كه در ايران وجود دارند اين ها هستند : كورسي ، كراس ، دانهيل ، ترايل .
اگر يك دوچرخه كورسي حرفه اي بگيريد ميتونيد حدود 90% قطعاتش رو دلبخواهي عوض كنيد ، به خاطر داشته باشيد كه اگر قطعاتي نظير خودرو و شازمان و طبق عوض كن و . . رو عوض كنيد ممكن هست كارايي قطعات قبل رو نداشته باشند ، هرچند كه گرونقيمت تر و مرغوبتر باشند .
در مورد دوچرخه هاي كراس و دانهيل كه نوعي دوچرخه هاي كوهستاني هستند ، اكثر مارك هاي اونها چنين خاصيتي دارند . يك دوچرخه كراس مارك مريدا رو بخريد شما ميتونيد بيشتر قطعات رو دلبخواهي عوض كنيد .
زياد به دانهيل وارد نيتسم ولي قطعاتش زياد پيدا نميشه كه شما بخواهيد همش رو عوض كنيد .
من به شما پيشنهاد ميكنم بجاي اينكه قطعات مرغوب بخريد ، يك دوچرخه با قطعات مربوط تهيه كنيد .
دوست عزیز ممنون. این کار رو دوست دارم. و حتما انجام میدم. روی همون کورسی هم انجام میدم.
پس پيشنهاد ميكنم كورسي مارك مريدا بخريد . چون هم جددي اومدن و تنه مقاومي دارن .
علاوه بر اون اكثر قطعاتش رو ميشه عوض كرد و خيلي از قطعات رده هاي مختلف شيمانو بهش وصل ميشن .
ولي فراموش نكنيد دوچرخه از نظر مكيانيكي زماني در بهترين كيفيت خودش قرار داره كه قطعات خودش رو داشته باشه
حالا براي چي ميخواين حتما بخريد و ارتقا بدين ؟ چرا يه كورسي خوب با قطعات خوب نميخريد ؟
سلام
کسی اینجا دوچرخه فروشی نداره ،اگه کسی هست پیغام بده ممنون.
من کل تاپیک رو خوندم اکثرا با بودجه من میگن دماوند یا یه مدل جدید به سم رال از آساک میشه دوستان یه لطف کنن و عکس بزارن از این دوچرخه ها یا سایت مرجع یا راهنمایی دیگه ممنون،یه سوال دیگه(این سوال از طرف یکی از دوستان بود) در حد 30 تا 350 چی میشه گرفت کوهستان برای سوار شدن زیبایی مهم نیست استحکام و قدرت داشته باشه،ممنون میشم یه عکسم بزارین از دوچرخه که معرفی میکنید.
با توجه به اين كه بيش از شش سال است كه تيم پتروشيمي تبريز ( با كمك دوچرخه سواران بومي اين استان ) پيشتاز مسابقات ليگ كشوري دوچرخه سواري كوهستان بوده است . كه تا اين روز از دوچرخه سواران ممتاز زيادي بهره مند گشته است . اما به نظر بعضي از دوچرخه سواران بومي ، معتقداند كه نام تيم پتروشيمي تبريز كمي مشكوك به نظر ميرسد . زيرا در حال حاضر از هشت تن دوچرخه سواران اصلي بزرگسالان در رشته كوهستان اين تيم فقط و فقط سه تن از آنها اهل تبريز بوده كه با مقايسه با سال هاي پيش كه هر هشت تن آنها اهل تبريز بودند نشان دهنده ي آن است كه در طول اين چند سال دوچرخه سواري كوهستان در تبريز چقدر افت كرده است و عامل اصلي اين افت اين است كه دوچرخه سواران تبريز در طول اين سال ها كسي را براي حمايت كردن از آنها نداشتند ( حتي در استان آذربايجان شرقي هيئت دوچرخه سواري كوهستان نيز وجود ندارد ) و تيم پتروشيمي تبريز به جاي حمايت از دوچرخه سواران بومي و بعد كسب تجربه لازم استفاده كردن از آنها ، به دوچرخه سواراني كه در حال حاضر آمادگي جسماني دارند روي برده است ( دوچرخه سواران غير بومي ) و به نظر ميرسد دو سه سال بعد نام تيم پتروشيمي تبريز به پتروشيمي تبديل شود .
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایلنا: مسابقات دوچرخهسواري پيست بزرگسالان کشور با قهرمانی تيم تهران به پايان رسيد.
به گزارش ایلنا، اين مسابقات در پيست دوچرخهسواري مجموعه ورزشي آزادي تهران برگزار شد كه در پايان دو روز مسابقه و در مجموع ردهبندي تيمي ، تهران با 969 امتياز قهرمان شد. تيم های آذربايجان شرقي و لرستان به ترتیب با 783 و766 امتياز در ردههاي دوم و سوم قرار گرفتند.
در ادامه این رقابت ها عليرضا حقي از تيم تهران با كسب بيشترين مدال به عنوان قهرمان قهرمانان مسابقات انتخاب شد.
اسامی نفرات برتر رشته هاي مخلتف به شرح زير است:
رشته يک کيلومتر
1- هم عليرضا احمدي از چهارمحال و بختياري با زمان يک دقيقه و 6 ثانيه و 20 صدم ثانيه
2- حسن علي ورپشتي از چهارمحال و بختياري با زمان يک دقيقه و 7 ثانيه و 10 صدم ثانيه
3- محمد پراش از تهران با زمان يک دقيقه و 7 ثانيه و 35 صدم ثانيه
رشته اسکراچ در مسافت 15 کيلومتر
1- حسن ملکي از تيم آذربايجان شرقي
2- محمد رجبلو از تهران
3- ناصر رضاوي از يزد
رشته 200 متر
1- حسن علي ورپشتي از چهارمحال و بختياري با زمان 10 ثانيه و 58 صدم ثانيه
2- محمد پراش از تهران با زمان 10 ثانيه و 62 صدم ثانيه
3- فرشيد پارسي نژاديان از کرمان با زمان 11 ثانيه و يک صدم ثانيه
رشته دور امتيازي که 90 دور و به مسافت 30 کيلومتر
1- عليرضا حقي از تيم تهران با کسب 100 امتياز
2- آروين معظمي گودرزي از تيم لرستان با 85 امتياز
3- حسن ملکي از تيم آذربايجان شرقي با 75 امتياز
رشته سرعت تيمي
1- تيم چهارمحال و بختياري با زمان 1 دقيقه و 3 ثانيه و 53 صدم ثانيه
2- تيم كرمان با زمان 1 دقيقه و 3 ثانيه و 81 صدم ثانيه
3- تيم لرستان با زمان 1 دقيقه و 4 ثانيه و 72 صدم ثانيه
سلام دوستان.
زحمت زیادی برای این تاپیک کشیدید و من هم همه اش رو خوندم.
من احتمالا به زودی می خوام دوچرخه بگیرم، چون هم دلم برای دوچرخه سواری تنگ شده و هم می خوام یه کم ورزش کنم برای سلامتی و حفظ تناسب.
من سنم 29 سال و قدم 187 و وزنم حدود 88 - 87 کیلو است. مورد کاربردم برای دوچرخه هم 99 درصد داخل شهر است که البته داخل شهر هم مسیرم روزی حدود 5-4 کیلومتر تا محل کار و برگشت، که یه کم هم سربالایی و سرپایینی خفیف داره.
مبلغی که می خوام هزینه کنم 300 - 200 تومنه (حالا یه کم کمتر یا بیشتر). اگه درست فهمیده باشم توی تاپیک مدل هایی که دیدم بچه ها برای موارد مشابه توصیه کرده بودند اینها بودند:
- Amoeba Hussar
- Giant Bolder
- Merida Sub 20
خوب، حالا اینا کدومش بهتره؟ اگه مورد بهتری برای من هم هست، یا سایز مناسب برای بنده رو به ذهنتون می رسه میشه بفرمایید؟
اینها هر سه تاشون بدون فنر عقب هستند دیگه درسته؟
راستی اگر بخوام هر روز یه کیف هم ببرم و بیارم با این دوچرخه ها چطوری میشه؟
من مطالب برادر سائو سائو رو هم تعقیب خواهم کرد، ولی اگه ممکنه به طور خاص هم به سوالاتم جواب بدین.
ممنون.
فعلا.
Last edited by mahi58; 29-06-2009 at 08:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)