ممنون که جواب دادی.
به نظر شما کدومش بهتره برای مرکز ما؟
از لحاظ قیمت کدوم ارزونتره؟
تفاوت adsl با adsl2+ چی هست؟
چه فرقی بین سرویس art و eco شاتل وجود داره به جز قیمتاشون؟
ممنون که جواب میدی
شرمنده که اینقدر سوال پرسیدم
یا علی
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
ممنون که جواب دادی.
به نظر شما کدومش بهتره برای مرکز ما؟
از لحاظ قیمت کدوم ارزونتره؟
تفاوت adsl با adsl2+ چی هست؟
چه فرقی بین سرویس art و eco شاتل وجود داره به جز قیمتاشون؟
ممنون که جواب میدی
شرمنده که اینقدر سوال پرسیدم
یا علی
با سلام خدمت دوستان
طبق نتیجه گیری هایی که شده شرکت شاتل بیشترین رای را برده است یا اگر شما می گویید که کدام هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ قیمت کدام بهتره.
اگر کسی ایمیل این شرکت را دارد بگوید تا ما بگوییم ایا می ایند در سروستان یک شرکت adsl بزنند
ما باید در این جا هر ماهی 20 هزار تومان بدهیم با سرعت 64 کیلو بایت و سرعت دانلود 7.5 کیلوبایت
خیلی ظلم به ما می شود
من در سایت این شرکت را هم گشتم یک قسمت دارد برای گفتگوی انلاین ولی مثل این که خرابه و هیچ نوشته ای در کنار فیلد ها نیست.
با تشکر
Last edited by Hitman-Group; 27-03-2009 at 22:28.
اينو كه ميگم يقين دارم من نمي خوام اسم شركتي را اينجا بگم ولي من سراغ دارم كه طرف سرعت دانلودش يك كيلوبايت بوده وگاها به بيت مرسيده با آشنايي سرعتش را بين 50تا 60كيلوبايت رسانده!!!!!!!!!!!؟؟؟
سلام
کسی از دوستان تا حالا از داتک گرفته؟!!!!
کیفیت سرویس هاش و سرعت دانلودش چقدره؟؟!!!
سرویس نامحدود هم داره؟؟؟!!
قیمت هاش چجوریه؟؟؟؟!
مرسی کاکو
شاتل که مرکز مدرس مشکل افت سرعت داره یک مقدار! برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا شرکت و... ببری!خودم هم همین مرکز هستم و 15 ماهه از شاتل سرویس میگیرم و قبلش هم صبا و امین داشتم! الان که افت سرعت داره بد نیست ولی قبلا عالی بود و قطعی هم نداره و پشتیبانی هم خوبه!
کسی خواست از شاتل سرویس بگیره می تونم معرفیش کنم 10 هزار تومان تخفیف بگیره!
صبا هم که کلا شانسی هست سرویست خوب از اب در بیاد! و اکثرا قطعی زیاد داره!
فن اوا هم که خبر ندارم!
adsl تا 5 کیلومتری مخابرات خوب جواب میده ولی adsl2+ تا 7 کیلومتری!
و نویز روش زیاد تاثیر نمیگذاره!
و چیز های دیگر که توی ایران کاربرد نداره!
adsl ده ثانیه طول میکشه کانکت بشه ولی adsl2+ سه ثانیه که زیاد مهم نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت سرویس های ارت و اکو بجز قیمتشون اینه که سرویس های ارت نوسان سرعت کمتری داره البته سرویس های اکو هم خوبه! مثلا بعضی از دوستان ارت1 (128) دارن ولی سرعت دانلودشان 21.8 ثابته! در صورتی که باید 16 باشه!
سرویس های ارت 64 که نامحدود هست!
سرویس های ارت دیگه هم پنجشنبه جمعه و شبانه 1 تا7 رایگانه!
سرویس های اکو فقط شبانه 1تا7 رایگانه!
پارسال برای ایام عید سرعت ها را دوبرابر کردن ولی امسال از 29 اسفند تا 7 فروردین رایگان کرده دانلود را ببینیم صبح هم رایگان هست یانه
قیمت را خودتان توی سایتشون میتونی نگاه کنی!
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO) شاتل:
قیمت صبانت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت فن اوا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایمیل را دارم ولی بدردت نمیخوره چون اینجور نیست که شاتل بیاد اونجا نمایندگی بزنه باید شخصی از اونجا درخواست نمایندگی کنه و نمایندگی شاتل را بگیره!
پشتیبانی انلاین فقط برای کسانی هست که از شاتل سرویس دارن یعنی ip شاتل را دارن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lمگه لاوان هنوز هم سرويس نامحدود ميده؟؟؟؟قبل از عيد گفتن اين سرويس برداشته شده!!!!
ببینم دوستان عریر
ایا شاتل به سروستان از همون شیراز می تواند ط بدهد
نه دوست عزیز...
ها کاکو هنوزم میده من خودم شیش ماهشه گرفتم
فک کنم هنوزم بده!!!
تلفنش 2343000 هست!
شرمنده دوست عزیز سر ساعت 9 سرویس این دوره ام تمام شد و دیسکانکت شدم!
امروز رفتم ارانیک تغیر سرویس دادم د مورد مرکز مدرس پرسیدم گفت 2 3 روز دیگه پهنای باند مرکز مدرس افزایش میدن! و چند ماه دیگه روش انتقال دیتا با تهران را تغیر میدن!البته این جمله اخری را مدیرشان داشت پای تلفن به کسی دیگه میگفت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)