من با فایرفاکس میرفتم تبدیل به اعتبار نمیشد ، اما با ie باز کردم و تبدیل به اعتبار کردم مشکلی هم نداشت ... شما هم یا کوکی ها رو پاک کن یا از یه مرورگر دیگه استفاده کن مشکل حل میشه![]()
من با فایرفاکس میرفتم تبدیل به اعتبار نمیشد ، اما با ie باز کردم و تبدیل به اعتبار کردم مشکلی هم نداشت ... شما هم یا کوکی ها رو پاک کن یا از یه مرورگر دیگه استفاده کن مشکل حل میشه![]()
اره تایید میشه من که کاربر adsl سپنتا نیستم ولی چون مصرف کرده بودم ازش و کارت هم قبلا یکی دوبار خرید کرده بودم 5ساعت اینترت دادم بهم(منم که دایال مصرف ندارم) تبدیلش کردم به اعتبار ریالی
با فایرفاکس مشکل داره ولی با اینترت اکسپلورر راحت تبدیل شد
خوب میبینم که دوستان همگی عیدی رو گرفتند و خیالشون راحت شده
ما هم گرفتیم 15 روز رو + 100 ساعت اینترنت
همچنان بر این موضوع معتقدم که سپنتا بهترین Isp هست .
به هر حال من خیلی ازش راضی ام![]()
فکر کنم اون مشکل تبدیل به اعتبار ریالی حل شد چون من دیروز با فایرفاکس تبدیلش کردم .
Last edited by ghermezeteh; 23-03-2009 at 03:27.
ویرایش....
Last edited by ghermezeteh; 23-03-2009 at 03:26.
درسته، درست شد! ممنون از راهنمايي![]()
سلام , من در سایت سپنتا با مرور گر اپرا و فایرفاکس در بخش مشخصات اشتراک نمی تونم از گزینه حذف عکس استفاده کنم یعنی کار نمی کنه ولی آپلود عکس کار می کنه.
و همینطور با فیرفاکس در صفحه دوستان نمی تونم صفحه رو ورق بزنم یعنی از 10 تا 20 و همینطور بعدی ها رو از لیست دوستان که می زنم صفحه لود نمیشه.
دوست عزیز سایت سپنتا با ie بهترین عملکرد رو داره ، توصیه میشه ازie برای استفاده از سایت سپنتا استفاده کنید ،من هم همین مشکلی که شما در حذف عکس داشتید رو داشتم اما با ie فکر کنم حل شد ... من عکس خودم رو آپلود کرده بودم و هرکاری میکردم حذف نمیشد ، در نهایت چندتا عکس از گل و بلبل آپلود کردم که اون عکسها ، عکس اصلی بشن بعد عکس خودم رو حذف کردم و مشکل حل و عکس مورد نظرم به طور کامل حذف شد ...... البته اول با ie برید حذف کنید اگه نشد کاری که گفتم رو انجام بده جواب میده
Last edited by MESHKIPOSH; 29-03-2009 at 14:24.
با درود به دوستان عزیز ...
می خواستم در مورد سرویس 192 نامحدود سپنتا اطلاعاتی بگیرم ... سرعت این سرویس چقدره ؟؟؟ ثابته ؟؟؟ برای تورنت مشکلی نداره ؟؟؟ پورت ها رو نمی بندند ؟؟؟
امکان پرداخت ماهانه اینترنتی داره ؟؟؟ کلاً خوبه یا نه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)